Kairos Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna Rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna A na tuhle se taky moc tesim, po desmoservisu v Brandysku uz jen nastrojit, jeste jsem na ni nejel 750ss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna Tak prvé dva dni zábehu za mnou. Neskutočne ma to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna @kolky87 gratulacia, ST je moja srdcovka. Vela stastnych km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna [mention=65986]kolky87[/mention] gratulacia, ST je moja srdcovka. Vela stastnych km.Veľmi pekne ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna Také jsem zahájil sezónu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna Taky jsem vytahnul bramboru na pole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Kůň je zpátky doma z lázní, takže můžu znovu začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna před 6 hodinami, Bukoowsky napsal: Kůň je zpátky doma z lázní, takže můžu znovu začít Staré Virago jsem měl kdysi ve verzi 750 ccm. V té době jsem toho o motorkách moc nevěděl, chtěl jsem motorku na turistku a Virago mi přišlo ideální. Po půl roce jsem ho vyměnil za BMW R1100GS, ale Virago je i nadále moje srdcovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Před hodinou, Ivan Lelák napsal: Staré Virago jsem měl kdysi ve verzi 750 ccm. V té době jsem toho o motorkách moc nevěděl, chtěl jsem motorku na turistku a Virago mi přišlo ideální. Po půl roce jsem ho vyměnil za BMW R1100GS, ale Virago je i nadále moje srdcovka. Za mě to bylo strašně jednoduchý - věděl jsem, že chci klasický chopper anebo nic. Dneska už se to vesměs nevyrábí, pokud nekoukáme k HD nebo na Indian...z těch starých korábů už si stačilo jen vybrat to srdci nejbližší A tak se učím na nejhorším možném stroji na učení, se všemi neduhy skoroveterána...až mě to za pár let nasere, tak uvidíme, jak dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 535 Viraga byly drive velmi oblibene v autoskolach v Nemecku, tak to nemuze byt tak hrozne na uceni i s vetsim objemem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna před 4 minutami, Kairos napsal: 535 Viraga byly drive velmi oblibene v autoskolach v Nemecku, tak to nemuze byt tak hrozne na uceni i s vetsim objemem Já dělal školu na Hornetu a to bylo jak angličák...pak jsem přešel na Virago a i přes rozumně nastavené očekávání to byl mazec Větší objem nevadí, naopak...ale celkově ovladatelnost je samozřejmě jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Poslední kapka pro změnu motoservisu bylo, když jsem čekal na přezutí gum a přijel děda na Viragu 535. Majitel co prej by si přál. Děda řiká že si na starý kolena koupil pořádnou mašinu a chtěl by plexi. Majitel ho s usmevem poslal na prodejnu kde ma katalog a pak se dal do řeči s mechanikem... Co chtěl ten starej č*rák? Ale.. shání plexi na tu koloběžku. Dyť mu to proti větru nepojede.. A to bylo naposledy co jsem tam byl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Vcera a dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna dvě hodiny práce s leštidly, mořidly, chemikáliemi, vosky a jinými sračkami...a je úplně...úplně...furt stejná. Ale ten pocit sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna Dneska prvnich 30km po oziveni, nohy mam za krkem, dela to bordel a jizda jak na Ducati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna před 26 minutami, Kairos napsal: Dneska prvnich 30km po oziveni, nohy mam za krkem, dela to bordel a jizda jak na Ducati OOooo toto mě vždycky lákalo vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Ducati pecka. Pamatuji, když jsem měl Monstra 600, jak jsem se v helmě usmíval, když jsem slyšel ten parádní zvuk motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Minulý víkend Italka, tak dnes Angličanka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna A neláká Tě na tom Rocketu udělat ještě pár úprav? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se