Americkej Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna No ovšem, jezdil by pak hlavně letiště. Přefrčel ranvej, tam by ho na paleťáku otočili a mastil by zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna ...taxem k jedne babicce (XRV 750) prikoupil dalsi a na podzim po svych do Dakaru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 55 minutami, Americkej napsal: No ovšem, jezdil by pak hlavně letiště. Přefrčel ranvej, tam by ho na paleťáku otočili a mastil by zpátky. Ale kdepak. Na letiště je přece tato úprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Jojo, takovejch podobnejch jsem ve Sturgis a Myrtle beach vídal tucty. Frajeři to vozili v dodávkách a přívěsech. Hodně fotek, hodně machrování a na silnici jsem nepotkal ani jednu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna před 23 hodinami, Bert napsal: A neláká Tě na tom Rocketu udělat ještě pár úprav? Snad ani ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Dnes bolo super FullSizeRender-compressed.mov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Video sa mi nejak nepodarilo vlozit, tak aspon par foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna V 13. 4. 2024 v 8:32, collie napsal: Minulý víkend Italka, tak dnes Angličanka Krasna masina, jak se to chova v zatackach? Je znat vaha a radsi jezdi rovne nebo to v Hinckley vymysleli dobre? Moje prvni masina byla t595 a na ten nasranej zvuk nezapomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Dnes super deň na st. tripli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 13 hodinami, Kairos napsal: Krasna masina, jak se to chova v zatackach? Je znat vaha a radsi jezdi rovne nebo to v Hinckley vymysleli dobre? Moje prvni masina byla t595 a na ten nasranej zvuk nezapomenu Vymysleli to dobře, zatáčky má ráda. Samozřejmě ta váha a délka znát jsou, ale míň, než by člověk čekal. Doporučuji zkusit předváděčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 8 hodinami, collie napsal: Vymysleli to dobře, zatáčky má ráda. Samozřejmě ta váha a délka znát jsou, ale míň, než by člověk čekal. Doporučuji zkusit předváděčku. Pred 2 roky jsem chtel v DK racingu vyzkouset, vsechny byly prodany, nic nepredvadeli, tak snad se to zlepsilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 2 hodinami, Kairos napsal: Pred 2 roky jsem chtel v DK racingu vyzkouset, vsechny byly prodany, nic nepredvadeli, tak snad se to zlepsilo Teď by měli mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna V nedelu som objavil zaujimavu stranku. Maju fotografov na znamych moto trasach a mozes si od nich cez tu stranku kupit fotky. Ked jazdite po Slovensku, Rakusku, Madarsku, Slovinsku, Svajciarsku a Svajciarsku po znamich trasach, tak sa tam najdete. Skoda, ze v CZ nefotia. Ked si pamatate destinaciu, datum a priblizny cas, tak sa lako najdete. Vyberete pre vas najlepsiu foto z viacerych zaberov a kupite. Funguju uz dlho, ale ja som ich nasiel az teraz aj to len koli baneru na Kalte Kuchl tak ma "nedzubte", ze som objavil ameriku https://kanyarfoto.com/de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Me chodej fotky z Rakouska dost pravidelne, destinace a cas je tam uveden vzdy, ale tato sluzba je dost draha, vetsinou kolem 60,-€ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Tak jsem si půjčil Multistradu a popravdě mě to nenadchlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Mozna by mistni bajkery zajimalo proc? Jinak je to jen fotka motorky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Ucukaná ve spodních otáčkách , na město nepoužitelná (pro mě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 5 hodinami, petrrol napsal: Ucukaná ve spodních otáčkách , na město nepoužitelná (pro mě). Záleží co jsi od toho očekával.? V4 Multistrada není primárně určená na poskakování po městě ale pro přesuny na dlouhé vzdálenosti (s drátěnými koly i v horším terénu). Možná by byla V2 na město/kratší vzdálenosti příjemnější svezení... To stejné paltí pro Streetfighter. Na každodenní jezdění rozhodně V2, na okruh/víkend V4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 2 hodinami, Roland Sands napsal: Záleží co jsi od toho očekával.? V4 Multistrada není primárně určená na poskakování po městě ale pro přesuny na dlouhé vzdálenosti (s drátěnými koly i v horším terénu). Možná by byla V2 na město/kratší vzdálenosti příjemnější svezení... To stejné paltí pro Streetfighter. Na každodenní jezdění rozhodně V2, na okruh/víkend V4. No očekával jsem nějakou univerzálnost. Je jasné, že do města si pořídím skútr, ale i když pojedu do Italie, Francie nebo Španělska tak prostě budu projíždět městy a to je podle mě hrůza. Čekal jsem ,že V4 bude klidná ve vysokých otáčkách ,ale ani to nebyla pravda. Nad 5500ot jsem cítil vybrace pod sedlem i ve stupačkách a to byla nová motorka. Jinak podvozek ok a výkon také dobrý ,tam není co vytknout, ale na cestování s touto cenovkou pro mě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 43 minutami, petrrol napsal: No očekával jsem nějakou univerzálnost. Je jasné, že do města si pořídím skútr, ale i když pojedu do Italie, Francie nebo Španělska tak prostě budu projíždět městy a to je podle mě hrůza. Čekal jsem ,že V4 bude klidná ve vysokých otáčkách ,ale ani to nebyla pravda. Nad 5500ot jsem cítil vybrace pod sedlem i ve stupačkách a to byla nová motorka. Jinak podvozek ok a výkon také dobrý ,tam není co vytknout, ale na cestování s touto cenovkou pro mě ne. Tak to je škoda. Jel jsem krátce na V2 a vibrace nebyli tak markantní. Bohužel jsem ji neměl na vikend tekže nedokážu plně posoudit. O cenách moderních motocyklů se asi nemá cenu bavit, pamatuji novou R1 za 330tis., nyní stojí oholená verze +-500, (R1M je za 699tis.) a od příštího roku už ani nepůjde koupit s tp. protože Japonci bouchli do stolu a řekli, že se na nějakou normu Euro 5+, která má platit od příštího roku, můžou vykašlat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se