petrrol Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 před 8 minutami, Roland Sands napsal: Tak to je škoda. Jel jsem krátce na V2 a vibrace nebyli tak markantní. Bohužel jsem ji neměl na vikend tekže nedokážu plně posoudit. O cenách moderních motocyklů se asi nemá cenu bavit, pamatuji novou R1 za 330tis., nyní stojí oholená verze +-500, (R1M je za 699tis.) a od příštího roku už ani nepůjde koupit s tp. protože Japonci bouchli do stolu a řekli, že se na nějakou normu Euro 5+, která má platit od příštího roku, můžou vykašlat. To ,že ceny. motorek jsou vysoko nepopírám, ale šlo spíš o porovnání s BMW nebo KTM a tam vychází ve stejné kategorii nejdráž a když pominu vzhled ( ten je za mě top ) tak jinak je na tom nehůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 Před hodinou, Roland Sands napsal: Tak to je škoda. Jel jsem krátce na V2 a vibrace nebyli tak markantní. Bohužel jsem ji neměl na vikend tekže nedokážu plně posoudit. O cenách moderních motocyklů se asi nemá cenu bavit, pamatuji novou R1 za 330tis., nyní stojí oholená verze +-500, (R1M je za 699tis.) a od příštího roku už ani nepůjde koupit s tp. protože Japonci bouchli do stolu a řekli, že se na nějakou normu Euro 5+, která má platit od příštího roku, můžou vykašlat. To byly casy, gsxr za 299, kwaka 310 a fireblade 330, dukna pres 400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 před 18 hodinami, Kairos napsal: To byly casy, gsxr za 299, kwaka 310 a fireblade 330, dukna pres 400 Jj hlavně tyhle motorky s běžným servisem (většinou amatérským) najížděly hravě přes 50tis.km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 Nová láska je doma A stará půjde do světa...již brzy v inzerci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 Meníš Virago za Rebela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 před 3 hodinami, Leopold napsal: Meníš Virago za Rebela? Ano, přesně tak. Dvě neuživím, stála by pod plachtou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Rad sledujem motorkárov sa som bol aktívny 60 rokou , bol som zakladajúci člen Redbarons v BA , mal som spoľahlivú Hondu Shadou VT 750 - mal som ju 20 rokou , dnes aj zdravie pokulhava / oslepil som na jedno oko , umelý ramenných kĺb …/ chlapci prajem mnoho krásnych km …… na fotke so synom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Pomalu jde do výroby :-). https://www.mvagusta.com/us/en/special-project/superveloce-1000-serie-oro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Je krásná, jenom jsem nepobral smysl těch rudejch trubiček v kole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Ale jo, markeťácký bláboly jsem si načetl, jenom jsem je nepobral. Myslím z funkčního hlediska. Lehký kovaný - fajn. Ale smysl těch pěti "drátů" mi stále uniká. Jako chápu pokus o vizi designera snoubit nové se starým, ale nemám rád samoúčelné prvky bez reálné funkce. V téhle aplikaci mi nepřijde, že by vylepšovaly nosnost a tvarovou stálost celku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 V 19. 4. 2024 v 19:24, Americkej napsal: Ale jo, markeťácký bláboly jsem si načetl, jenom jsem je nepobral. Myslím z funkčního hlediska. Lehký kovaný - fajn. Ale smysl těch pěti "drátů" mi stále uniká. Jako chápu pokus o vizi designera snoubit nové se starým, ale nemám rád samoúčelné prvky bez reálné funkce. V téhle aplikaci mi nepřijde, že by vylepšovaly nosnost a tvarovou stálost celku. Zjistim to pak z návodu, třeba se tím něco šteluje. Každopádně MV má vždycky originální kola, mně se to loíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 Estetiku nezpochybňuju. Jako celek je skvostná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Zdravím, rychlý dotaz. Dneska mi dorazily brzdové destičky a na blistru je rok výroby 2009. Může mít 15 let ve skladu vliv na brzdnej účinek? Jedná se o sintrovanou směs, balení je netknuté, jen ten datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Stáří nehraje roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 aby tie brzdové doštičky z 2009 neboli nakoniec kvalitnejšie ako to čo sa vyrába v súčastnosti........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 (upraveno) na popojíždění do města... Upraveno 3. května 2024 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 před 7 minutami, fijo napsal: na popojíždění do města... Dobrá volba Mám to podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 Prvních necelých 500 km za mnou, rvu to co se dá, abych měl za sebou garančku....a jsem z ní naprosto nadšený - ještě nějakou dobu potrvá, než mě začne limitovat výkon, pak prostě přesedlám na většího bráchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 před 20 minutami, redd napsal: Dobrá volba Mám to podobně... máš na tom rozumnější pnojmatiky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se