Xenomorfus Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Asi tak 2k km zpatky pri ceste na zapad sem zaregistroval takovy rachtavy zvuk. Ruzne se menil, zhorsoval, ale bo lilo jak z konve, rikal sem si, ze to necham projevit. Pak to zmizelo. A ejhle. Dneska chci prehodit retezovku 15/47 za 14/50, sundam kryt a puf! Neniii :-D. Hridel vypada taky uz smutně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Jsem dneska valil ze Zvolena do Kladna, neskutecný vedro. Nekde za Hrozenkovem uz si rikam ze si dam sváču a hlavně pití a voraz. Na slepo jsem to zlomil do lesa na první pěšinu co sem zahlídnul. A von tam pomník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Co je to za pomník prosím? Zkoušel jsem přečíst, ale marně. Vrtule vypadá jak z Li-2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna před 40 minutami, McMarty napsal: Co je to za pomník prosím? Zkoušel jsem přečíst, ale marně. Vrtule vypadá jak z Li-2. https://mapy.cz/zakladni?source=base&id=2314593&x=17.8129643&y=48.9792419&z=15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Borci, je tu někdo s praktickými zkušenostmi s Yamaha Niken při jízdě na vodě a celkově ve sračkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna před 10 hodinami, McMarty napsal: Co je to za pomník prosím? Zkoušel jsem přečíst, ale marně. Vrtule vypadá jak z Li-2. je to tato událost. Vrtule asi bude nepůvodní http://www.leteckabadatelna.cz/havarie-a-sestrely/detail/910/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Díky moc. Podle jména jsem již dohledal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Dvoudenni kurz na zatacky za nama. Cim vic se jezdilo, tim horsi jsem ze sebe mel pocit . Ale bylo to super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Dneska mi začlo kuckat 1150RS, stálo 2 měsíce, tak jestli mu zkejsnul ten benzin v bříšku, uvidím až rozeberu nádrž, bohužel se bez toho nedá vyndat filtr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Dneska byl brácha najntýčkovat a já elcéčtyřkovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Retezovka uspesne odladena, 14/50 je naprosto ideal. Takze i v pousti pujde jet 4-ka a misty mozna i 5-ka. Nahozeny nove kanystry a stary presunut dovnitr. Uvidime, co reknou testy, ale asi by to melo vydrzet. Takze zasoba benzinu bude 24l nadrz +13l kanystry. Uvidim, zda jeste pres Saharu nekde "neulovim" nejaky "PET kanystr" 5l do ktereho umistim benzin "posledni zachrany" :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Xeno, parada, drzim palce nech vsetko dopadne dobre a tesim sa na postrehy, zazitky, fotky!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Diky. No, to vis, ze tu neco "nasypu", pokud moje kosti nebude omilat pisek na Sahare ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna I dost zajímavejch hodinek bylo k vidění 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Jo, je to tady super!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Třeba konečně praktický kufr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Jako fajn to bylo, ale už jsem doma a docela nasračku. Každopádně jsem tam načerpal spoustu inspirace a jdu objednávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 41 minutami, Crusty napsal: Třeba konečně praktický kufr Tak tomu sa hovorí užitočná povinná výbava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se