bohus76 Odesláno sobota v 20:06 Nahlásit Odesláno sobota v 20:06 Já a úd, taková drzost Je rád, že přežil
Xenomorfus Odesláno sobota v 20:34 Nahlásit Odesláno sobota v 20:34 před 30 minutami, Bert napsal: Náhodou, vy dva drzí vocasové, dnes jsem zažil na trojkolce 20 nejzajímavějších kilometrů v životě ..... Seděl jsem vzadu a řídila žena má drahá! Joooo, zazitek musi byt intenzivni, nemusi byt nutne pozitivni
Xenomorfus Odesláno sobota v 20:36 Nahlásit Odesláno sobota v 20:36 před 28 minutami, bohus76 napsal: Já a úd, taková drzost Je rád, že přežil Je to sebemrskač
organic Odesláno neděle v 15:33 Nahlásit Odesláno neděle v 15:33 V 4. 4. 2025 v 7:05, KFL napsal: Ano, tyhle úvahy mi samozřejmě taky běží hlavou, ale říkám si, že je to pořád jen stroj, navíc novej model, takže má nárok na nějakou tu mouchu. Čili počkám a budu doufat, benefity pořád převažují . Tyjo, a já vždycky u Indiána po tom digibudíku toužil. Měl jsem na starým Scoutovi analog. Tam ani nebyla ručka palivoměru. Prostě se jen rozsvítila oranžová pumpa, když došla šťáva. R18 má tuhle situaci vyřešenou elegantně. Jakmile dojde, naskočí ikona pumpy a rozběhne se odpočet rezervy v km.
adampu Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami Moja láska, teda tá po tej dvojnohej 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se