Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak....

Po 480k km za riditkama si poprve v zivote dopreji pocitu z nove vlastni moto. Stari je zakerna de*ka a uz mne ty tezke masiny v terenu zmahaji natolik, ze to zkratka nedavam. Dnes tedy zaplacena zaloha za....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, TomTomTom napsal:

Dizajn …prasátko Peppa. Za mě tedy rozhodně ne.

...když si přečteš ten článek, zjistíš, že to co je na fotce ještě není to, co by měli ukázat v Brně.  Mj. světlo bude kratší a větší.

Proto píšu, že jsem zvědavý... samozřejmě se držím hooodně při zemi

Odesláno

ta cervena rakovina vpredu je dorabka na povodne nahaty dizajn - na mna to tak posobi. tu z tohto pohladu to uplne bije do oci.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

obavam sa, ze to dopadne "ako vzdy"..

Odesláno

Motor je cinsky, 100x prevareny inde, komponenty a celkovo parametre v lepsom pripade tak normalne, design/kapotaz neriesme, jednak nie je finalny a vsak dnes je maloktora nova motorka na pohlad vyslovene pekna a aj tak sa predavaju... dalej je to aj docela tazke, takze za mna jedine cim by mohli zaujat, je ergonomia... ak by bola trochu viac optimalizovana pre dospeleho europana(ram je vraj komplet z CR) nez je bezne, tak by si to mohlo najst fanusikov.

Odesláno
před 56 minutami, Bert napsal:

@Xenomorfus jestli jsem dobře hledal, tak 71kw, 176 kg... Dobré!

No, hlavne, co je tam dobre (ba primo vyborne) je podvozek. Odcituju znameho "Seikose":

" Ovšem se zásadním rozdílem, který páníčkovi ušetří poměrně vysoké desítky tisíc korun. A tím je podvozek. Je nanejvýš nutné zdůraznit, že podvozek Kove 800 Rally není pro zažívání Nirvány při kličkování po alpských zákrutách. Je to podvozek určený pro sportovní jízdu v terénu a ne pro nějaké žvejkání se po asfaltu....... Natolik výborný, že jsem polemizoval, že ve svém továrním nastavení se velmi blíží mému kombu WP XPLOR PRO + Tractive Extreme, který mám na své Husqvarně 701. A to považme, již v základní ceně, přičemž já jsem za něj, aby mi 701 fungovala podle představ, utratil pomalu 70 tisíc káčé.....

Zdroj: https://motosvet.cz/testy/1920-kove-800-rally-z-vyroby-rovnou-do-bahna.html

Odesláno
před 31 minutami, Bert napsal:

Rozumím tomu tedy dobře tak, že na stará kolena chceš jezdit sportovně v terénu?

Jezdim takhle cely zivot. Ale uz mne ty tezke motorky zacaly zmahat. Proste uz na to nemam fyzu a klouby. A pristi rok na mesic do pohori Atlas (kde uz sem byl na tezke motorce a dost se trapil), kde si to chci uzit. A kousek Sahary si zase k tomu dam ;-).

• Dát hlas 1
Odesláno
před 19 minutami, slabak napsal:

A beres tuhle 1 mistnou verzi? Me se to taky pozdavalo, ale obcas jezdim s dcerou a na 2 mistnou uz jsme za povolenou uzitecnou hmotnosti...

Urcite. Rally je jednomistna verze s jinym podvozkem a konstrukci, nez verze PRO. Zustane mi jeste jedna XRV 750 RD04, kdyz budu chtit vzit babu do Beskyd nebo jinde kolem komina. 

Kove mam na ty svoje cesty do Afriky, Spanelska, skandinavie,  atd. Samozrejme po vlastnich, ne s "motoboxem" a letecky ;-).

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Bert napsal:

Máš tušení, jak se tenhle v podstatě vyladěnej podvozek bude chovat, až poveze Tebe plus .... 30, 35? ....

Maroko pojedu po lehku. To je takova "evropska" Afrika. To neni Mauretanie. Navic bagly budu nechavat v miste ubytka a budu vyrazet na jednodenni treky bez nich a kazde 2-3 dny se presunu. A i tak pojedu po lehku, takze nalozeno budu mit tak 15-20kg. 

Edit: Foto priblizneho systemu baglu....

Upraveno uživatelem Xenomorfus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...