Dali Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Krušné hory, Výsluní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Sobotní a nedělní (motorkářovy) podvečery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 To Dali - ano. Jsi znalec Mechano - ta 2.fotka: "Jawa" Týnec n/S? Bývalá vrátnice vzadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 http://www.stream.cz/video/521989-kaskader-na-mopedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 To Dali - ano. Jsi znalec Mechano - ta 2.fotka: "Jawa" Týnec n/S? Bývalá vrátnice vzadu? Čekal jsem otázku, jasně, je to Mekka českých motorkářů, toho času už úplně v prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfil Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 (upraveno) Pověsím sem holčinu, kterou jsem přesně před rokem poslal do světa. Suzuki M800 Intruder. Nostalgie mě neopouští.. Upraveno 12. října 2010 uživatelem Marfil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Pověsím sem holčinu, kterou jsem přesně před rokem poslal do světa. Suzuki M800 Intruder. Nostalgie mě neopouští.. Jax to mohl udělat, chodíš pěšky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Jooo...prima moto dovolená v Chorvatsku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Tak hoši, kdo dneska vyvětral stroj??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Já se byl dnes sklouznout, bylo to super, počasí jak dva měsíce zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Já dnes po roce vytáhl a provětral babičku... Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Vzhledem k průběhu počasí o tomto víkendu jsem to také nevydržel a jel jsem se projet.Navštívil jsem řetězový most ve Stádleci,potom také Bechyňský most a udělal fotky u staré vodárny(mobilem).Vyjížďka byla velmi pěkná a poučná,v serpentinách u Stádleckého mostu jsem se málem vysekal na mokrém listí,ale pomocí obou nohou jsem to vybral.Počasí tedy láká k vyjížďkám,ale stav vozovky už k tomu mnohde není.No a k 16 hodině už začínala být zima tak jsem jel domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 http://www.fasterandfaster.net/2010/11/jawa-350-route-40-dual-purpose-czech.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Dovolím si zde, mezi zainteresované, položit otázku, na koho se obrátit ohledně nacenění funkčního motocyklu BSA. Obrátila se na mě kolegyně z kanceláře, jejíž dědeček stroj léta opečovává, avšak současná situace jej nutí stroj prodat. V tomto případě nemám žádné znalosti a kolegyni bych rád pomohl.. Děkuji za jakýkoliv tip či odhad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 No a je to, dali jsme s bráchou a tátou naše motorky na zimu do sklepa, jako každoročně. Tak jsem je aspoň vycvak. Vlajka tam je kvůli dnešnímu svátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 No a je to, dali jsme s bráchou a tátou naše motorky na zimu do sklepa, jako každoročně. Tak jsem je aspoň vycvak. Vlajka tam je kvůli dnešnímu svátku Gratuluju, to už je slušná rodinka. Je vidět, že jste to od tatínka "chytli". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Já dnes po roce vytáhl a provětral babičku... nadhera, na tomto modeli som sa ucil jazdit.. tomu hovorim jawa meho srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TRX2010 Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 (upraveno) Švýcarsko letos v říjnu. Upraveno 23. listopadu 2010 uživatelem TRX2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Tak a touto poslední fotkou se loučím se sezonou" Byla krásná, dlouhá, bez úrazů a plná velkých zážitků. Baterie na nabíječce a značka v depositu" Tak v Březnu AHOJ, a něják tu zimu v dobrým přečkejte" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 taky sem to uzavrel.Fsecky masiny sou prodany.Sojku,hadry a rukavice hodim na aukro a nejak cejtim,ze na jare uz nezaseju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se