Bells Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Když jsem si pročetl statusy, tak jsem si říkal, že snad ještě spím a co se vlastně děje...přijdu sem a už to jede, sním, či bdím? Jako jde to tu z kopce, to je viděl, ale todle? WTF? Nezakládal náhodou již odejitý YPO jiné forum? Momentálně bych totiž s chutí přešel, nebo bychom si mohli i založit nové, v takové prasárně se mi vážně být nechce. Možná dostanu BAN, ale mlčet rozhodně nebudu, pan Chronomág je totiž očividně hodně velký dobytek. Neuvěřitelná prasárna todle a ještě tu bude brečet, že máme platit provoz fora, zatím co nám dojí PC, takle vytočit už mě dlouho nic nedokázalo. Napadlo pana Chronomága třeba i to, že spoustu z nás je tu i na firemních PC, které jsou přece jen o dost citlivější, než domácí? Ne nic, zbytečné tady nadávat, udělá to stejně každý další. Spíš mám otázku, kam přejdeme pánové? Btw: Zrovna v práci mám poměrně slušné dělo a spuštěný chronomag mi zabírá víc, než několik gigových PSD, to asi není úplně v pořádku!
little_w Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 AdBlock Plus pridal seznam tech blokovanych scriptu z uz zminovaneho NoCoin mezi sve zdroje, takze jestli mate AdBlock Plus, melo by to tam byt automaticky. Asi proto me to nijak nepostihlo (takze to neni operacnim systemem). A ano, je to neeticke, mirne receno (lepsi slovo je prasarna, ale to uz tady padlo hodnekrat, tak jsem chtel byt slusny). :(
jankoxxx Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 V 9. 1. 2018 v 7:40, batoo napsal: Go to your list of extensionsFind Adblock Plus and click on OptionsClick the Add your own filters tab at the topIn the text field that appears, enter ||coin-hive.com/lib/coinhive.min.js and click +Add FilterYou're done! Sent from my iPad using Tapatalk Provykonane, ale asi to nefunguje. zapol som browser, spustil ine stranky kam bezne chodim na skusku a tam problem neni. vypol som ich a zapol chronomag. ventilator startuje v podstate ihned a pocitac sa spomalil.. no nic. idem robit a mozno sa sem este vratim niekedy.bye bye...
montemar Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 V 9. 1. 2018 v 7:32, tano napsal: Ja teda jedu jen pres telefon a niceho jsem si nevsiml. Na mobily to nepusobi?Mam se neceho obavat? Diky a omlouvam se za detinsky dotaz.ja taky jedu pres iphone, ale ne mobilni, ale plnou verzi.. a je fakt, ze to posledni dobou zamrza a blbne, tak nevim, zda-li taky tezim, nebo je to necim jinym.. ale cela tahle vec me teda krajne znechucuje...brrr
EpsteinBarr Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 batoo:tak uz to mam podla navodu, ako to skontrolujem? asi sa pytam blbo, ale som len bezny uzivatel :-)
Bushman Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Nejlepší byla ta hláška ve statusech od chronomága, jak prej "testuju nový skripty" To fakt v tomto kontextu člověka pobaví.
Tikal Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Silná polívčička. Tady by se nemělo banovat, ale vysvětlovat, i když si myslím, že tohle dost dobře vysvětlit nejde...No Coin/Firefox funguje spolehlivě, ale co bude příště ?
Bells Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Jo a ještě něco, napadlo třeba Chrnomága, že někteří a nebude nás málo sem chodí i z firemních PC a mohou tedy mít větší problémy, než "jen" to, že se jim zpomalí PC... Do firemního PC nemám ani možnost cokoliv nainstalovat, takže celkem smůla.Co mám alespoň nacpat doma na Macu do Safari, poradí někdo pls? I když otázkou vlastně je, jestli v něčem takovém vůbec být. Dnes toto, zítra bude zase něco jiného?
pebe Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 mě pomohlo v Chromu v AdBlocku v Nastavení zaškrtnout v Ostatních filtrech Cryptocurency Minig Protction list a restartovat prohlížeč
Bushman Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Abych teda citoval přesně: ChronomagAno, vím o tom, testuju tu nové scripty a tohle to dělá
Frostie Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Docela mne mrzí, že pánovi CHMG ze svého skromného důchodu přispívám na provoz fóra...
pebe Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 jak to vypadá s procesorem když se ta ochrana na chvíli vypne
odjinud Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Taky mi to vcera vecer Avast na PC hlasil. Mel jsem otevreny vic oken, tak jsem patral, kdo to je. Nakonec mi z toho taky vypadl Chronomag, coz me teda neprijemne prekvapilo, ale uz jsem to nechal byt. Vysvetleni od admina/provozovatele by bylo na miste.
biknik Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Dobrá kauza, to jsem ještě neslyšel. Až neuvěřitelné..
utrejch Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 No krom tohodle, chronomag samozrejme o nas prodava data: https://www.cpex.cz
5etter Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 V 9. 1. 2018 v 7:09, petr_cha napsal: Treba je to trest za Kamila... Odpalili jste mi Kamila, ja vam odpalim pocitace... :-o) Najednou ten podpis "psano z mobilu" dostává nový rozměr... Pokud vím, tak Kamil se odpálil sám. Vzhledem k tomu, že na Chronomag přistupuju z pracovního PC, tak si dám asi na chvíli pauzu, neboť nechci, aby si pro mě přišli ajťáci, že tady těžím bitcoiny (přestože ani nevím, co to znamená) a zasírám firemní síť virama.Omezím to na mobil a jen doufám, že ta sviňárna za chvíli nezačne fungovat i na mobilech.Každoročně jsem posílal prachy na provoz fóra, letos na to seru.Děkuji.
sibirnaya Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Neprijde vam, ze to moc dramatizujete?
Bert Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Návody na blokaci prosím do nově zřízených vláken. Jsou připíchnuty jako top v rámci diskuze o serveru chronomag. Ať v tom není bordel. Díky.
Honza.manta Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 No nic. Jdu se odhlásit a večer nahlédnu, jeli.to odstraněno. Nebudeli, tak nahlédnu zase zítra večer. Tohoto se účastnit nehodlám. Jo.a za mne NO COMMENT, škoda slov.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.