Přejít na obsah

Virus na stránkách fóra?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Forum gentlemanu dostalo na frak a jeste se to jisti jedinci snazi omlouvat :) Zajimave zjisteni, zvlast kdyz clovek zna za ta leta tady nazory a reakce jistych clenu.

• Odpovědi 430
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Nějak se musi vydelat na provoz fora.. :-)

to nevím, jeslti půjde. Chtěl jsem zkusit, jaký to má faktický vliv, něco si na tom počítám. Večer to zase sundám, potřebuju načítat statistiku za 24 hodin. Nenapadlo mě, že kvůli tomu začnou antiviry řvát. 

Odesláno

Nejde o antiviry, ale zatížení procesoru a absolutní aroganci při zavádění podobných pokusů... kdyby to bylo spuštěné ve stylu - Chronomag je drahý, budeme dolovat kryptoměnu na 10% a za týden si to vyhodnotím, neřeknu ani slovo...!

Odesláno

to nevím, jeslti půjde. Chtěl jsem zkusit, jaký to má faktický vliv, něco si na tom počítám. Večer to zase sundám, potřebuju načítat statistiku za 24 hodin. Nenapadlo mě, že kvůli tomu začnou antiviry řvát. 

Skvele vyjadreni. Takova fajn omluva.

Odesláno

Po asi dvou hodinách jsem opět přišel a můj Avast! buď zdechl, odpočívá, nebo se už nic neděje, prostě je v klidu... :whistling: A myslím, že ani Andy, ani já ani nikdo jiný jsme nechtěli za každou cenu něco/někoho obhajovat, jen Andy psal o minci a já o kaši. Zatímní vysvětlení pana Chronomaga mi však přijde poněkud ploché...

P.S. A že se na CHMG někdo připojuje (v práci) ze svého pracovního počítače - v tomto ohledu přece nelze psát výčitky...

Odesláno

?Nenapadlo me, ze kvuli tomu zacnou antiviry rvat.?

Tohle konstatovani rika vse. Panu Zandlovi, majiteli fora, jsme naprosto volni. Podle me naprosto presne chape co udelal a jedine co mu na tom vadi je, ze jsme na to prisli.

Ano, jsme na soukromem foru, ale tohle je podle me, absolutne pres caru.

Velmi rad bych na foru zustal, ale tohle me nuti se nad tim poradne zamyslet. Patrick Zandl si s nami moc hezky vytrel zadek a podle jeho reakce je jen otazkou casu, kdy a jak to udela priste :(

Odesláno

Fajn, takže Chronomág už si zkusil, že nemáme IQ houpajícího koně a že si kupodivu všimneme, když se nám cpe do počítačů, to je pecka :D Už ví, co ještě musí obejít, aby to klaplo, tak druhý pokus bude třeba lepší, jistě se v dohledné době dočkáme :D Škoda, že jsme takoví závisláci, protože kdyby se tady na to teď každý vykašlal, tak by neměl na kom dělat pokusy, takle jsme jak laboratorní myšky.

Teď nějak nevím, jestli je programátor úplně na nic, když ho nenapadne, že si takového shitu, který sem nacpal všimnou antiviry a i lidi, když jim čirou náhodou běží PC jak zběsilé a dá se jednoduše zjistit kvůli čemu, a nebo s námi prostě a jednoduše vyj...vá.nevím jak to říct slušně, aby to bylo korektní, takže si dosaďte sami :)

Pro mě to znamená dvě věci, pokud tady setrvám, tak nacpu do PC všechno možné co jen půjde, abych eliminoval další hrozby a nebo varianta dvě, vykašlat se tady na to úplně, což se mi ovšem ze spousty důvodů nechce.

Edit: Koukám, že nickolas mě předběhl..já to vidím úplně stejně

colommbo: s tím pracovním PC ti nějak nerozumím...to na svém pracovním PC nemůžu v práci někam lézt, že si pak nemůžu stěžovat, nebo jak jsi to myslel? Nemyslím to nijak útočně, jen se ptám.

Návštěvník Kamil
Odesláno

...  tak nacpu do PC všechno možné co jen půjde, abych eliminoval další hrozby ...

colommbo: s tím pracovním PC ti nějak nerozumím...to na svém pracovním PC nemůžu v práci někam lézt, že si pak nemůžu stěžovat, nebo jak jsi to myslel? Nemyslím to nijak útočně, jen se ptám.

To už dávno mám. :)  Ale jinak s tebou souhlasím.

A colommbo asi myslel, že pracovní počítač by se neměl používat na soukromé aktivity. S čímž také souhlasím.

Odesláno

To už dávno mám. :)  Ale jinak s tebou souhlasím.

A colommbo asi myslel, že pracovní počítač by se neměl používat na soukromé aktivity. S čímž také souhlasím.

Já bohužel neměl, respektive něco ano, ale očividně málo :)

K tomu PC, ok rozumím, ale musím říct, že např. v mém případě je praconí PC nejen pro pracovní účely, nemám zakázané ho využívat i k soukromým účelům. Jinak řečeno ti, kteří mají PC vysloveně jako služební (tedy stejné, jako třeba se služebním autem), ho mohou využívat i pro soukromé účely, jen se do některých věcí nedostanou, protože nejsou adminem. Až tak bych to tedy nepaušalizoval, ale už rozumím, co tím pisatel chtěl říct a jen dodávám tu druhou verzi :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak už se "testuje" na Marigoldu!!

No jo, máš pravdu. :)

post-147-0-20881400-1515511744_thumb.jpg

Odesláno

A patrik to ted zavre, aby nas vyskolil

nerozumiem. Vyskolil nas predsa tym ze nam neoznamil ten mining. Pre dost vela ludi to bolo skolenie "na internete nedoveruj nikomu a nicomu". Ako ma vyskoli ked zavre server?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...