Frantik Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 24 českých pánů? A není to málo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 (upraveno) Zbytek se prostě nevejde. S historií se dají udělat věci, to by jeden nevěřil. Upraveno 3. června 2017 uživatelem habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Sakra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 (upraveno) O té staroměstské popravě pánů se vyskytují dost protichůdné zprávy..... že bys počítal jen ty, kteří byli popraveni mečem ? ...aha, to by asi taky nevyšlo.... Upraveno 3. června 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 A já zase na limitku k výročí popravení 24 českých pánů, což bude cobydup. Chtěl bych mít na dýnku postavu kata Mydláře v akci a místo ruček katovské meče, budou to 24 hodinovky a jako indexy budou, no vždyť vy víte. Ale fakt, bez prdele.Tak do téhle limitky se předběžně hlásím také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Tak delaly se tu limitky k mene dulezitym udalostem nez je sto let republiky... Tohle mi prijde, ze ma aspon fakt duvod. Navic Zmizikuv napad s 1918 je fakt povedenej Pokud s prim, tak hlavne ne probuh s PS2. Co takhle se tentokrat poptat ve Frydku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Chtělo by to asi zase trakaře, nebo opatrrně říkám diplomaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaenefic Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Jinak o hodinkách TGM jsem toho moc nenašel, jen něco tady: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1017881-v-dome-woodrowa-wilsona-jsou-k-videni-i-hodinky-od-masaryka ale na to musí mrknout oko znalce, co to je a jestli to vůbec půjde identifikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 TGM na hodinové ručičce, Štefánik na minutové (pač to vzal hopem) a na mimostředce bude rotovat Beneš. a nebo ještě lepší - na motivu měsíční fáze, že by chodily (podle let) hlavy prezidentů..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 5. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Když o tom tak čas od času přemýšlím, myslím, že by možná bylo dobré inspirovat se legionářskou tématikou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 No a co bez nějakých pitchovin tam prsknout roky jako u Sinnu a třeba obrys tehdejší republiky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Kuci, predem se omlouvam, ale jen takova blba otazka:Opravdu chcete limitku 100 let od zalozeni Ceskoslovenska? Vzdyt uz par desitek let neexistuje, tak jake vyroci?Mne to pripada, jak slavit dedovi ste narozeniny 20 let po jeho smrti.Ale na druhou stranu, proc ne?!Kazdy se k historii jinak stavime. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Kuci, predem se omlouvam, ale jen takova blba otazka:Opravdu chcete limitku 100 let od zalozeni Ceskoslovenska? Vzdyt uz par desitek let neexistuje, tak jake vyroci?Mne to pripada, jak slavit dedovi ste narozeniny 20 let po jeho smrti.Ale na druhou stranu, proc ne?!Kazdy se k historii jinak stavime. ;-)Tak teď jsi mně rozsekal. Jsem si poprskal telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 :-)Takova mala provokace nikdy neuskodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Tak teď jsi mně rozsekal.Jsem si poprskal telefon. A já obrazovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Tak ale svym zpusobem ma pravdu. Zalozeni Velke Moravy se taky neslavi. Na druhou stranu republika je republika. Sice je teda uz v uplne jine podobe nez byla, protoze kluci slovensti se vzdycky pri prvni vhodne prilezitosti odtrhli, ale ja uz jim to odpustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Ja som zazil jedine odtrhnutie a aj to som nebol doma (bol som v dlhodobo v UK). Odisiel som z CSFR ci jak sa to vtedy volalo a vratil sa do SR. Bolo to take...divne. Pustili ma naspat aj s pasom neexistujuceho statu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 No a co bez nějakých pitchovin tam prsknout roky jako u Sinnu a třeba obrys tehdejší republiky ? Tohle mi připadá jako nejsmysluplnější návrh a i by to mohlo hezky vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 6. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Tohle mi připadá jako nejsmysluplnější návrh a i by to mohlo hezky vypadat. Bohužel to není úplně smysluplný návrh, i když by to bylo hezké - ten obrys byl platný jen pro roky 1918-1938... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Mě by se líbily trakaře nebo diplomaty, jak píše strašák s nápisem 1918-2018 jak mají Sinn. U diplomatů by to mohlo být v místě nápisu Incabloc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se