Dali Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Za mě teda příšernost, to bych na ruku nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Tak tyhle hodinky se mi opravdu nelíbí a to mám jednoduchej design rád. Velká ručka nám nějak nedorostla a vůbec jsou ručky a indexy nějaký podvyživený ve srovnání s pouzdrem - to pouzdro se takhle z fotek jeví k těm ručkám a indexum takový masivnější, působí to na mě vzájemně nevyváženě. Třeba to ale na živo bude jiný. Cena bude samozřejmě naprostej úlet, že ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Vypadá to jak mongoloidní bratr Junghans. To už člověk musí bejt sakra srdcař, aby to koupil za víc než pár tisícovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Tie fotky to snad nie su fotky, ale hodne nepodareny render. Je mi to vlastne jedno, lebo ani design ani cena sa mi nepacia... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Super. Je videt, ze si s tim dal nekdo praci. Vypada to perfektne a cena bude taky nastavena logicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Super. Je videt, ze si s tim dal nekdo praci. Vypada to perfektne a cena bude taky nastavena logicky. přéésně, stvořit dnes hodinky takové, že vypadají jako z přelomu 30.a 40. let minulého století, jen trochu přifouklé chce kus...vlastně ani nevím čeho nejprve se mně chtělo napsat pěkné vintážky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Mně je to sympatický, je vidět, že si někdo pohrál s detailem a má i smysl pro humor... ...musel jsem to trochu prohnat úpravou (kontrast, hrany, stíny a tak)... ...potom už to začalo celkem dávat smysl... ...myslím, že to bude tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 No vida :-) Asi bude jeden kousek primo na miru pro prezidenta republiky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Mně je to sympatický, je vidět, že si někdo pohrál s detailem a má i smysl pro humor... 07.jpg 071.jpg ...musel jsem to trochu prohnat úpravou (kontrast, hrany, stíny a tak)... 072.jpg ...potom už to začalo celkem dávat smysl... 073.jpg ...myslím, že to bude tohle middle-finger.png hodinky vztyčují na majitele prostředník na věčnou památku toho, jakej byl kkt, že za ně dal kilo mimochodem kombinace oblé lunety a ostrých hran na nožičkách je dechberoucí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 (upraveno) Obrázky nějak nesedí s prohlášením z prospektu, že "korunka má 18 zubů". U hodinek v této ceně bych taky čekal konkrétnější specifikaci materiálu pouzdra než stříbro nespecifikované ryzosti s nespecifikovanou povrchovou úpravou. Zvlášť když je stříbrné pouzdro vyzdvihováno jako hlavní deviza této limitky. Ale možná je to tak záměrně, protože ještě neví, z čeho se jim to nakonec povede vyrobit. To samé platí pro zlato, tam je neuvedení ryzosti už opravdu zarážející. Upraveno 22. června 2018 uživatelem PavelK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Ryzost "echt gold". To hejlům musí stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 V názve je asi chyba, nemá to byť model Prim "Replika"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 (upraveno) ten navrh tuzkou vypadal trochu lepe nez ty mozna fotky, co mi prisly dneska do mailu...mam podezreni, ze ten model stale zatim zije jen na monitoru pocitace. trebas na prvnim obrazku ta simulace odrazu, odnikud nikam... na webu o nich neni zadna zminka. v newsletteru ctyri obrazky... cekal jsem ze se dozvime co je na te korunce, ale to mozna jeste nikdo nevi, co se nakonec "povede" a pripomina mi to prim klasik cd... ale jinak palec nahoru za plasticky cifernik a dokonce neco jako sunburst na subcifru pod mimostredkou v bile variante? a tvar pouzdra je fajn. Upraveno 18. července 2018 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Musím se jenom smát. Ale jak se říká, každej bastl si svýho hejla najde, v případě primek dvojnásob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Co bude ukazovat ten malý ciferníček? Na prvních obrázcích měl 20 dílků, teď přidali na 24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Co bude ukazovat ten malý ciferníček? Na prvních obrázcích měl 20 dílků, teď přidali na 24.Normální mimostředná vteřinovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Aha, takže ukazovat nebude nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Za tak ferovou cenu, co je nabizej, budou hnedle fuc, to je jasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Co bude ukazovat ten malý ciferníček? Na prvních obrázcích měl 20 dílků, teď přidali na 24. Smekám před Karlosovým postřehem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se