Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, warann napsal:

Ja se asi premuzu. Ocekavam, ze pred 5 to nebude, tak se presunu na gauc a budu cekat. Nicmene mladej chce taky vzbudit, zatimco zena nas zaprisahala, at ji proboha aspon v sobotu nechame vyspat 😁. Takze u toho nemuzeme moc rvat ani nadavat. Kazdopadne jsem zvedav …

Pro nás, co nemáme Netflix, je nějaká šance to vidět jinak on-line? A lítat nikam nechci..😃

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, Micey napsal:

Nahodou to bych chtel videt, jak prumernej sedesatikilovej junior sestreli metrakovyho Tysona! Vubec by mu nedal jednu ranu a nesel by mladas spinkat:)

Tak v juniorech máš i heavy weight. A věř, že by Mike po minutě dodýchal. Pro mě je Mike jeden z nejlepších boxerů historie, ale tohle je divadlo, nic víc.

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, TomTomTom napsal:

Pro nás, co nemáme Netflix, je nějaká šance to vidět jinak on-line? A lítat nikam nechci..😃

Tak kdo ste z Ostravy, muzete ke mne do klubu. Becka je koupena a neco na zobani taky bude 😉

Odkaz ke komentáři

Jsem to teď zkouknul a jsem rád že Mike zůstal stát a borec že do toho vůbec šel 👍 Každopádně věk neošálíme nikdo... Mnohem víc se těším na ženský, hned jak bude čas.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Frantik napsal:

...."no nic moc", abych byl slusnej 🙂 Nuda.

Tak to si to nazval megaslušne. Bolo to trápne, ako všetko, čo sa organizuje kvôli show a peniazom a nie kvôli snahe dosiahnuť nejaký výsledok. Bohužiaľ je Jake (alebo team okolo neho) schopný "to predať", takže podobných súbojov do budúcna pár uvidíme. Aj keď teda záber na Charlize Theron v nejakom predposlednom kole hovoril za všetko...

Upraveno uživatelem koveras
Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, koveras napsal:

Bolo to trápne, ako všetko, čo sa organizuje kvôli show a peniazom a nie kvôli snahe dosiahnuť nejaký výsledok. 

A co se na to zkusit podívat optikou:

"sem starej děda co někdy něco uměl, a chci si dokázat, že mi to ještě jde… a pak zjistíš, že už to nejde"

Věř tomu, že Tyson v 60 nemá potřebu hromadit peníze na zážitky neb už všechno zažil.

Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, Šťovík napsal:

A co se na to zkusit podívat optikou:

"sem starej děda co někdy něco uměl, a chci si dokázat, že mi to ještě jde… a pak zjistíš, že už to nejde"

Věř tomu, že Tyson v 60 nemá potřebu hromadit peníze na zážitky neb už všechno zažil.

Tahle optika tam ale vůbec není. Bohuzel.

Odkaz ke komentáři

Ze mel MT velke financni problemy neni tajemstvi. Ze pro nej na udrzeni jeho zivotniho standardu musela byt nabidka zapasu od JP neco jako "dar z nebes" je skoro jiste. Hledat za tim zapasem sportovni ambice po 20ti letech mimo ring je imho slepa ulicka 😎

Upraveno uživatelem honza71
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...