kdojinej Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 2 hodinami, shadepirat napsal: Mikovi je 58 let. Sestřelil by ho i průměrnej junior. tak urcite 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu (upraveno) Nahodou to bych chtel videt, jak prumernej sedesatikilovej junior sestreli metrakovyho Tysona! Vubec by mu nedal jednu ranu a nesel by mladas spinkat:) Upraveno 15. listopadu uživatelem Micey 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 1 hodinou, warann napsal: Ja se asi premuzu. Ocekavam, ze pred 5 to nebude, tak se presunu na gauc a budu cekat. Nicmene mladej chce taky vzbudit, zatimco zena nas zaprisahala, at ji proboha aspon v sobotu nechame vyspat . Takze u toho nemuzeme moc rvat ani nadavat. Kazdopadne jsem zvedav … Pro nás, co nemáme Netflix, je nějaká šance to vidět jinak on-line? A lítat nikam nechci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 7 minutami, Micey napsal: Nahodou to bych chtel videt, jak prumernej sedesatikilovej junior sestreli metrakovyho Tysona! Vubec by mu nedal jednu ranu a nesel by mladas spinkat:) Tak v juniorech máš i heavy weight. A věř, že by Mike po minutě dodýchal. Pro mě je Mike jeden z nejlepších boxerů historie, ale tohle je divadlo, nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 7 minutami, TomTomTom napsal: Pro nás, co nemáme Netflix, je nějaká šance to vidět jinak on-line? A lítat nikam nechci.. Srry nevím, vyskočilo na mě, že to je na NF, kterej mám, takže jsem dál nepátral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Podle mě je nepravděpodobnější scénář, že bude remíza. Pravidla jsou 8x2min a výhra pouze K.O. a to tam pravděpodobně s 14oz rukavicema nepadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 24 minutami, TomTomTom napsal: Pro nás, co nemáme Netflix, je nějaká šance to vidět jinak on-line? A lítat nikam nechci.. Tak kdo ste z Ostravy, muzete ke mne do klubu. Becka je koupena a neco na zobani taky bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Tak nevstával jsem kvůli tomu, až ted jsem to dal zpětně a bylo to ...."no nic moc", abych byl slusnej Nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Jo! Dej si ty holky co měly zápas před tím, to bylo lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu To teda byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Tak asi to mohlo bejt horší, ale klidně bych dal plichtu, když chceš porazit šampiona, měl bys prostě ukázat víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu (upraveno) Jsem to teď zkouknul a jsem rád že Mike zůstal stát a borec že do toho vůbec šel Každopádně věk neošálíme nikdo... Mnohem víc se těším na ženský, hned jak bude čas. Upraveno 16. listopadu uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu (upraveno) před 2 hodinami, Frantik napsal: ...."no nic moc", abych byl slusnej Nuda. Tak to si to nazval megaslušne. Bolo to trápne, ako všetko, čo sa organizuje kvôli show a peniazom a nie kvôli snahe dosiahnuť nejaký výsledok. Bohužiaľ je Jake (alebo team okolo neho) schopný "to predať", takže podobných súbojov do budúcna pár uvidíme. Aj keď teda záber na Charlize Theron v nejakom predposlednom kole hovoril za všetko... Upraveno 16. listopadu uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu před 4 minutami, koveras napsal: Bolo to trápne, ako všetko, čo sa organizuje kvôli show a peniazom a nie kvôli snahe dosiahnuť nejaký výsledok. A co se na to zkusit podívat optikou: "sem starej děda co někdy něco uměl, a chci si dokázat, že mi to ještě jde… a pak zjistíš, že už to nejde" Věř tomu, že Tyson v 60 nemá potřebu hromadit peníze na zážitky neb už všechno zažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu před 25 minutami, Šťovík napsal: A co se na to zkusit podívat optikou: "sem starej děda co někdy něco uměl, a chci si dokázat, že mi to ještě jde… a pak zjistíš, že už to nejde" Věř tomu, že Tyson v 60 nemá potřebu hromadit peníze na zážitky neb už všechno zažil. Tahle optika tam ale vůbec není. Bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu před 4 minutami, Frantik napsal: Tahle optika tam ale vůbec není. Bohuzel. Ale tak já chápu, že to nechápeš. Boty statusovky a bití v prsa za Victorinox LE, který za dva měsíce pustíš do světa. Ty seš uvnitř úplně mrtvej člověče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu @Šťovík zklidni to! Nemusíš být zbytečně osobní. Já souhlasím s tím, že to byla fraška pro peníze. O nic jiného nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu (upraveno) Ze mel MT velke financni problemy neni tajemstvi. Ze pro nej na udrzeni jeho zivotniho standardu musela byt nabidka zapasu od JP neco jako "dar z nebes" je skoro jiste. Hledat za tim zapasem sportovni ambice po 20ti letech mimo ring je imho slepa ulicka Upraveno 16. listopadu uživatelem honza71 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Před hodinou, Šťovík napsal: Ale tak já chápu, že to nechápeš. Boty statusovky a bití v prsa za Victorinox LE, který za dva měsíce pustíš do světa. Ty seš uvnitř úplně mrtvej člověče. Mas recht vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Peníze, peníze, peníze... sport až na posledním místě a proto jsem se nedíval. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se