Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 20,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 1 minutou, EpsteinBarr napsal:

Neudialo sa to niekedy v piatok? Neviem dohladat zdroj, ale niekde som cital, ze UA poslali rakety na zakladnu na ruskej strane. A ze obrovska hanba na rusky obranny system, ze ani nezareagoval. Tak snad nesirim nejaky hoax. 

To je pravda, psalo se o tom, chtělo by tam poslat nějaký oddíl a začít jim to letiště likvidovat i dronama....

Návštěvník Oplt
Odesláno
před 14 minutami, zceyee napsal:

Zbranemi dodanymi Evropou, to je uvaha. :)

Ano je to jen úvaha 😉

Ale někde jsem slyšel, že nejlepší obrana je útok 

Odesláno

Podle Ukrajinské statistiky zničení ruské techniky to vypadá, že za 300 dní nebude mít Rusko ani jeden tank (40 denně) a ani jedno letadlo (5 denně).... 

Odesláno (upraveno)

Neblbněte pánové - ono by to možná vypadalo akčně v béčkovým filmu, ale pokud by se TEĎ Ukrajinci vydali se zbraněma na Ruské území, byla by to nejen sebevražedná mise pro ně, ale i ospravedlnění pro "trestnou výpravu bez zbytečných ohledů" pro Rusáka, s použitím všech jeho zbývajících zdrojů a zbytečný masakr pro civilisty které už by rovnou zabíjeli na potkání. Uvědomte si že přes všechny zdánlivě pozitivní zprávy od Kyjeva zatím Moskal pořád postupuje a Ukrajinci ho podle klasické taktiky (Napoleon, Hitler...) jen s vypětím všech sil brzdí a směňují své obrovské území za čas, s vírou že se snad síly stihnou s hromadou obětí vyrovnat :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Radek124
Návštěvník Oplt
Odesláno
před 3 minutami, Josef01 napsal:

Podle Ukrajinské statistiky zničení ruské techniky to vypadá, že za 300 dní nebude mít Rusko ani jeden tank (40 denně) a ani jedno letadlo (5 denně).... 

Obávám se, že už by neměli ani jednu jadernou hlavici.....jsou to magoři

Odesláno

S odstupem pár dnů pochvala pro US jak dovedli přečíst, co rusák chystá a s předstihem o tom informovat svět. 

Jako tu frustraci jak je mají přečtený bych v kremlu a jejich genštábu rád viděl na vlastní oči

Odesláno

Dneska mi volala dvě neznámá čísla, jedno z Německa, jedno z Francie. Nebral jsem to a zablokoval. Když jsem je zadal do Googlu, nenašel ani jedno. Nevíte, co to může být?

Odesláno
před 10 minutami, Radek124 napsal:

Neblbněte pánové - ono by to možná vypadalo akčně v béčkovým filmu, ale pokud by se TEĎ Ukrajinci vydali se zbraněma na Ruské území, byla by to nejen sebevražedná mise pro ně, ale i ospravedlnění pro "trestnou výpravu bez zbytečných ohledů" pro Rusáka, s použitím všech jeho zbývajících zdrojů a zbytečný masakr pro civilisty které už by rovnou zabíjeli na potkání. Uvědomte si že přes všechny zdánlivě pozitivní zprávy od Kyjeva zatím Moskal pořád postupuje a Ukrajinci ho podle klasické taktiky (Napoleon, Hitler...) jen s vypětím všech sil brzdí a směňují své obrovské území za čas, s vírou že se snad síly stihnou s hromadou obětí vyrovnat :thumbsdown_anim:

Radku, samozrejme plny suhlas. To bol jasny diskusny ulet. Uz teraz je to kurna na hrane. 
Uplne mimo misu, kováři rovnovahy su vymyslení majstrami Žambochom a Prochazkom. Ale tak akosi plati, ze nas svet (ČR aj SR) si musime zasluzit. A mam pocit, ze zatial na tom slusne pracujeme, v zmysle pomoci UA.

Odesláno

Nyní považujeme za zcela normální, že vláda ČR podporuje Ukrajinu. Borci, zkuste si představit situaci, že by touto dobou byl naším ministerským předsedou ten slovenskej zmrd, his boys a jejich přisluhovači by měli v PSP většinu, Zeman byl třeba v plné síle, a STBákovi by šlapal na krk ..... No, já si myslím, že bychom kráčeli po MAďarské cestě.

Odesláno
před 9 minutami, Bert napsal:

Nyní považujeme za zcela normální, že vláda ČR podporuje Ukrajinu. Borci, zkuste si představit situaci, že by touto dobou byl naším ministerským předsedou ten slovenskej zmrd, his boys a jejich přisluhovači by měli v PSP většinu, Zeman byl třeba v plné síle, a STBákovi by šlapal na krk ..... No, já si myslím, že bychom kráčeli po MAďarské cestě.

Tak před prezidentskýma volbama teď musí být Andrejovi úzko ... takhle ztrácet kredit (který vlastně nikdy neměl), to musí bolet 🤣 V tom všem marastu je ale tohle snad šance, kdy se Svět i Evropa konečně vzpamatují a budou se řešit důležité věci. Třeba je teprve toto restart k normálu.

Odesláno
před 8 minutami, VS napsal:

Dneska mi volala dvě neznámá čísla, jedno z Německa, jedno z Francie. Nebral jsem to a zablokoval. Když jsem je zadal do Googlu, nenašel ani jedno. Nevíte, co to může být?

ahoj, shodou okolností s tím má otec zkušenost s maníkem z Ukrajiny :-). Kromě české SIMky z UKR volá většinou z nějakého cizího/západoevropského čísla (a pokaždé jiného), což je zřejmě nějak hacknutá SIMka...
Jinak Sláva Ukrajině a souhlas s Bertem.

Odesláno
před 24 minutami, Bert napsal:

Nyní považujeme za zcela normální, že vláda ČR podporuje Ukrajinu. 

Ač Fialu moc nemusím, ukázal, že je politolog, který má přehled a snad jako první nahlas formuloval, že jde o nás, o Evropu, i když si UA moc v EU neumím představit. Teď výtky, že není ekonom se ukázaly být předností.

Nechci nejlepšímu managerovi střední Evropy křivdit, ale v zády s komouši by na UA poslal možná pár koblih z Penamu.

Odesláno

Každá mince má dvě strany, na slovenských hranicích pouští spousty černých migrantů a kdoví koho ještě, je jedno že ukrajinec vypadá trochu jinak, ta válka se dá krásně využít...

Odesláno
před 9 minutami, Josef01 napsal:

Každá mince má dvě strany, na slovenských hranicích pouští spousty černých migrantů a kdoví koho ještě, je jedno že ukrajinec vypadá trochu jinak, ta válka se dá krásně využít...

Už delší dobu přemýšlím, jestli jsi opravdu takový pitomec, nebo to tady na nás jen hraješ.

Že je to ta druhá možnost?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...