KFL Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Tvl, na to se neda divat. Jestli z toho ten slovenskej dement (sorry) odejde po svejch, aniz by ho ti dva umlatili mikrofonama, bude to zazrak. Je mi fyzicky spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Já to před pěti minutami přepnul. Na to fakt nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Mate malo popito...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Na to ani 2 promile nestačí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Opousti me sily na to cucet... hrozne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 7 minutami, KFL napsal: Tvl, na to se neda divat. Jestli z toho ten slovenskej dement (sorry) odejde po svejch, aniz by ho ti dva umlatili mikrofonama, bude to zazrak. Je mi fyzicky spatne. Jako na nedělní večer je to silnej čaj ta krysa se drží jako swiň tvl.. je to masakr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Uspávám děti. To je tak super, že si to nemůžu pustit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Vzdyt on mele porad to samy dokola jak kolovratek. K tematu samozrejme nic.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Vře ve mě krev...já zítra na tu zabíjačku v Brně asi půjdu kurva !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 ted jsem si to pustil ze záznamu.. A hned jsem pochopil, proč najednou tak narychlo ten zmrd přišel. Zasloužil by pažbou do ksichtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 hláška večera - nás estébáci hlídali, abysme nekradli v stb jsem nebyl a u Krause taky ne tvl ten lže v každý větě a za 20 minut popře, co řekl předtím ještě chvíli a žena rozbije novou OLEDku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 (upraveno) Nejsem dost silna osobnost, abych tohle zvladl. Odesel jsem od televize cca ve 20:45. Makak po tech zoufalejch vysledcich pruzkumu prijit musel. Narvali toho do Burese asi dost, ale general je dneska imho nejakej vycpelej Upraveno 22. ledna 2023 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Drzi se… imho nema smysl Babise zesmesnit nebo utlouct.. navic cast toho zvladne Andy sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Přesně, nenechat se těma nesmyslama vyprovokovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Já se bojím, že jeho voliči nevidí že mele totální sračky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 (upraveno) Fascinujici. Babiš plete bez uzardeni biče z hoven jeden za druhym... aspon pro ty jednodussi obcany. Upraveno 22. ledna 2023 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Já to dám. Přísahám, že to dám. A pak si půjdu vzít neurol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Jeho retorika je zamerena na ty jednodussi vrstvy (cest vyjimkam) - neustaly opakovani tehoz, zjednodusovani, manipulace, porad dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 1 minutou, Roman I. napsal: Já to dám. Přísahám, že to dám. A pak si půjdu vzít neurol. Chyba, ten sis měl vzít před tím. Tedy spíše dva. Přeci jen jsi citlivá duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se