108 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 uz horsie ako zeman to byt nemoze nie? inak mohlo by to este stupnut na 60:40 nech je to uplna potupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Pánové, mám velikou radost..... Co jiného na to říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Jsem kua šťastnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 6 minutami, 108 napsal: uz horsie ako zeman to byt nemoze nie? inak mohlo by to este stupnut na 60:40 nech je to uplna potupa Zase když by to bylo o kousek, mohl by být Bureš víc ukňučenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Tak teď se ještě stihnout vožrat, než bude tiskovka AB. Ať si to hezky užijeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Sakra, jak ja jsem rad! Rozum zvitezil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Tak misto flasky jedeme standardni rodinny setup whisky + rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Jak říkal Venclovský když přeplaval kanál La Manche: "Já su tak šťastné". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 2 minutami, Bert napsal: Tak teď se ještě stihnout vožrat, než bude tiskovka AB. Ať si to hezky užijeme. Ale aby bolo jasne! V ziadnom pripade nam ho neposielajte späť. U nas takych mame dost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 1 minutou, miguel napsal: Ale aby bolo jasne! V ziadnom pripade nam ho neposielajte späť. U nas takych mame dost! Máš smůlu ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 (upraveno) 5 minutes ago, miguel said: Ale aby bolo jasne! V ziadnom pripade nam ho neposielajte späť. U nas takych mame dost! kludne nech ho poslu. proti tym nasim je to len taky trapny kokuotik s ceskym prizvukom. tu by nevyhral ani okresny prebor. ale do narodneho kokotaria sa hodit bude ako historicky hodnotny exemplar. by som ho vycpal hned vedla Sirokeho, co ako agent STB podaval hlasenia na vlastnu matku. bratrancom samozrejme blahozelam k novemu prezidentovi, tak sa to robi do psej matere Upraveno 28. ledna 2023 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Mám z toho mnohem větší radost, než jsem čekal (a možná i větší, než by odpovídalo reálným dopadům toho výsledku), ale vnímám to jako důležitou symboliku, včetně tý účasti a taky rozdílu hlasů. (Škoda, že jsme zrovna s tímhle v Žumpě.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 (upraveno) Cítím obrovskou úlevu a radost... Konečně se po 20 letech nemusím za svého prezidenta stydět... Heffron jsem otevřel po sečtení 60% Teď koukám, že spadne pod 42% Upraveno 28. ledna 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Vypisuju kurt na to, jestli AB to zvladne dustojne Zvladme 124:1 Nezvladne 1,01:1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Dnesek den super zprav. A ja si prisadim jeste jednu, ktera plyne bokem, ale udelala mi velkou radost. Nevedel jsem ji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 V nasi visce ucast 74% , z toho 64,4% pro PP. Tady je svet naprosto v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Řekl bych, že na Hradě pojedou skartovačky několik dní nonstop ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Měl jsem nějaké ježdění, teď na to koukám... a obrovská spokojenost. U nás v obvodě PP 67% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 43 minutes ago, Bert said: Ano, souhlasím. Smíš mne dnes nazývat Čehůňom. Ťuk! jako na Zidaka toto nebol zly pokus.. ale my ti to nezereme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Tak opravdu pres 58%, pekne.. diky kdo jste vsichni sli volit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se