Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na špekáčky prave jeste nejaka zavazna norma, resp. pravidla jsou. Kup si ale buřty, vuřty, řezníkovo tajemstvi atd. a muzes tam mit ledacos. Takze kdyz uz, tak kupovat to, co si vyrobce dovoli označit jako špekáček.

Odesláno

Myslím, že občas je třeba vypnout a trochu se pobavit - třeba nad tím, jak někoho jiného nazvou :

Hezký den,

tak jsem opět poznal jednoho arogantního a neschopného úředníčka.

Radim Neděle

Předmět: RE: U Nových vil zákaz zastavení

Dobrý den, děkujeme za podnět, nicméně platí naše odpověď níže.

S pozdravem

Subject: Re: U Nových vil zákaz zastavení

Hezký den,

no to vysvětlení se Vám nepovedlo. Když bude v příslušné ulici zákaz zastavení tak si řidiči rozmyslí aby na chodníku vůbec parkovali. V předmětnén ulici bydlí nejden ukrajinec, nic proti nim nemám, ale nějak nerespektují ani pravidla a ani zákony České republiky, a netýká se to jen ukrajinců, ale i arogantních řidičů. Jak by se Vám líbilo, kdyby Vám ráno, nebo večer pod oknem zaparkovalo auto a nechalo motor zapnutý a výfukové plyny Vám šly přímo do kvartýru, a nebo když Vám dodávaka zaparkuje před oknem ? Zkuste se nad tím, nežli něco napíšete, pořádně zamyslet a začněte konečně něco užitečného dělat pro lidi. A ano, policie má konat, jenže ta, když přijede tak mnohdy jen pokárá a příště je na chodníku tentýž řidič i se svým autem.

obyvatel Prahy 10

Předmět: U Nových vil zákaz zastavení

Dobrý den, na základě vašeho podnětu ohledně parkování vozidel na chodníku v ulici U Nových vil vám sdělujeme následující : zákaz zastavení B28 se nevztahuje na stání na chodníku ( proto nebudeme iniciovat osazení dopravního značení ), zde je uplatňován §53 zákona č. 361/2000 sb. a strážníci městské policie mají konat. Proto v případě zjištění tohoto přestupku kontaktujte MP ohledně řešení.  

S pozdravem

Odesláno

MOSKVA 14. července (Reuters) - V uralské továrně na obohacování uranu Rosatom byla odtlakována láhev s ochuzeným uranem o objemu jeden krychlový metr, radiační situace je normální, uvedla v pátek Uralská elektrochemická továrna na své stránce Vkontakte.

Odesláno

Po 10 ti letech k nám domů zavítala kamarádka z dětství mé  ženy, večírek se motal kolem následujících témat

- chce mír

- její úžasná dcera dělá doktorát z politologie a dělá podržtašku v Bruselu

- jaká je asi naše uhlíková stopa, když máme doma 4 auta

výsledek debaty - kamarádka se nasrala, žena asi taky, že se neumím chovat, ano, russáci jsou sice kurvy, politologie třeba není zbytečnej obor pro parazity a ten dvoulitrovej benzín v jejím SUV jí taky přijde akorát, ale dlouho se holky neviděly, tak jsem jim to nemusel pokazit

asi zajdu do sklepa pro slivovici 🙂 

Odesláno (upraveno)

Vzpomínám jak jsem kdysi (nasranej že je to v centru, kde se nedá rozumně zaparkovat) způsobil podobně kyselé ksichty při tvrdnutí u notáře kvůli přepisu baráku, když asistentka z dlouhé chvíle začala uvědomněle blábolit jak "příště" vlastně bude lepší použít tramvaj. A jak ona hvězda ekologicky třídí odpad, tak že před vyhozením do příslušného kontejneru poctivě vymejvá i plastové kelímky od jogurtů, aby se jako daly líp zrecyklovat, víte vy burani? Tak jsem jí odseknul jestli si při svém chatrném humanitním vzdělání uvědomuje kolik stovek takových kelímků se musí nejdřív ve spalovně spálit, aby si tím proudem mohla ohřívačem nad dřezem v kanclu ohřát vodu na vymytí jednoho jediného. Následoval kopanec do lýtka od manželky a trapné ticho - ale je fakt že už jsem to tam nikdy příště absolvovat nemusel 🙊

Takže to ber z lepší stránky - příště si baby splknou u kafe v cukrárně a drahá Ti tu kravku nebude tahat do baráku :smoke:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno (upraveno)

20230715_102738.thumb.jpg.34197b8d0c0e80de4bd8e07ba7cbf15e.jpg

Prej diverzita :) absolventi humanitnich oborů to slovo zjevně chápou jinak než absolventi těch přírodovědeckých.

Edit: a jak teď správně poznamenala kamarádka - to neni diverzita, to je diverze :D

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Dnes jsme po cestě od moře, potkali dvě holčiny kolem 20 v tričkách s velkým nápisem "recykluj nebo zemři". Obě pily nějaké frape, nebo něco podobného a po 100m vyhodily kelímky do komunalniho odpadu, jsem se málem podělal smíchy.

Odesláno

Jsem na Bali...Byli jsme v opicím chrámu v ubudu.klasika, lidí se fotí u opic (po tom co kámoše jedná hryzla, z nich mám fakt respekt)...byl tam jeden výstavní makak a fotila se u něj taková ruska pica. No a opičák se začal honit, tak se s ním fotila ještě víc a asi byl tak vyrajcovan že se vystříkal na ni:) smutná byla hlavně z toho že se lidi smáli ji...

Kunda ruska...

...I opice to vedi...

Odesláno
Jsem na Bali...Byli jsme v opicím chrámu v ubudu.klasika, lidí se fotí u opic (po tom co kámoše jedná hryzla, z nich mám fakt respekt)...byl tam jeden výstavní makak a fotila se u něj taková ruska pica. No a opičák se začal honit, tak se s ním fotila ještě víc a asi byl tak vyrajcovan že se vystříkal na ni:) smutná byla hlavně z toho že se lidi smáli ji...

Kunda ruska...

...I opice to vedi...
na pusu?

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odesláno

Dnes mě zaujalo řešení problematického chování nepřizpůsobivých občanů na veřejném koupališti. Zvýšení ceny o 100 procent s možností dalšího zvýšení. Za mne super řešení. Vyšší cena - méně lidí a kvalitnější voda 🙂 krásný příklad, jak trh vyřešil problém 🙂

Odesláno
před 2 minutami, safi napsal:

Dnes mě zaujalo řešení problematického chování nepřizpůsobivých občanů na veřejném koupališti. Zvýšení ceny o 100 procent s možností dalšího zvýšení. Za mne super řešení. Vyšší cena - méně lidí a kvalitnější voda 🙂 krásný příklad, jak trh vyřešil problém 🙂

Fajn, ale chtělo by to ❗️MNOHEM❗️ radikálnější řešení...

Odesláno
před 38 minutami, safi napsal:

Dá se to aplikovat i jinde, Zvýšení ceny PHM o dejme tomu 300 procent super řešení, málo aut ,  kvalitnější vzduch, trh vyřeší problém.🤣

Odesláno

Pánové, pánové... snad dokážeme rozlišit mezi odfiltrováním problémového chování a zbytkem, ne? Je přece normální, že lidé chtějí bydlet radši na Praze 6, než ve vyloučené lokalitě, ne? 

Odesláno
před 7 hodinami, Vlcak1980 napsal:

Kunda ruska...

...I opice to vedi...

Posli fotku... 🙂

Odesláno
před 19 minutami, safi napsal:

Pánové, pánové... snad dokážeme rozlišit mezi odfiltrováním problémového chování a zbytkem, ne? Je přece normální, že lidé chtějí bydlet radši na Praze 6, než ve vyloučené lokalitě, ne? 

Počkal bych si nejdřív na výsledek. Že se v daném časověm úseku, kterého se zvýšení vstupného týká, sníží počet návštěvníků, to je asi bez diskuze. Zda ale přestanou chodit ti s problémovým chováním, to se teprve ukáže :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...