Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září @Tobi, z Tvé poznámky cítím určitou skepsi vůči "Lipankovi" .... Prosím, zkus sem napsat, co je jejím důvodem? Poznámka: u Lipavského velmi často nastává efekt: je to Pirát .... Hele, zkus sem dát příklad, kdy něco KONKRÉTNÍHO udělal blbě. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 33 minutami, Bert napsal: @Tobi, z Tvé poznámky cítím určitou skepsi vůči "Lipankovi" .... Prosím, zkus sem napsat, co je jejím důvodem? Poznámka: u Lipavského velmi často nastává efekt: je to Pirát .... Hele, zkus sem dát příklad, kdy něco KONKRÉTNÍHO udělal blbě. Dík. No skepse, nevím, ale tak nějak jako člověk-nevím co si o něm myslet, asi tak. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 37 minutami, Bert napsal: @Tobi, z Tvé poznámky cítím určitou skepsi vůči "Lipankovi" .... Prosím, zkus sem napsat, co je jejím důvodem? Poznámka: u Lipavského velmi často nastává efekt: je to Pirát .... Hele, zkus sem dát příklad, kdy něco KONKRÉTNÍHO udělal blbě. Dík. před 1 minutou, Tobi napsal: No skepse, nevím, ale tak nějak jako člověk-nevím co si o něm myslet, asi tak. Hm, a bohužel i tohle má volební právo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Právě teď, Bert napsal: Hm, a bohužel i tohle má volební právo. Hm,co tím myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 31 minutami, Tobi napsal: No skepse, nevím, ale tak nějak jako člověk-nevím co si o něm myslet, asi tak. Má divný brejle anebo tak něco..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Ale tak přeci sympatie, dojmy, představivost a jiný, subjektivní faktory, navíc živený různými informacemi, hrajou ve volbách významnou roli, to se asi nedá nic dělat. Nakonec, i tady se šíří řada stereotypů a kdyby se šlo do hloubky, tak by hodně diskutujících nedokázalo svůj názor podložit něčím konkrétním, v horším případě by zjistil, že šíří bludy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 2 hodinami, Micey napsal: ... Bohuzel tu auru schopnejch ajtaku dokazal Bartos taky za par mesicu totalne otocit... "aura schopnejch ajtaku" to sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Před hodinou, Tobi napsal: Hm,co tím myslíš? No pokud Tvé rozhodování při volbách je založeno na (cituji Tebe): No skepse, nevím, ale tak nějak jako člověk-nevím co si o něm myslet, asi tak..... Pak jsem VELMI nerad, že můj volební hlas má stejnou váhu jako ten Tvůj. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 47 minutami, JR_2010 napsal: Ale tak přeci sympatie, dojmy, představivost a jiný, subjektivní faktory, navíc živený různými informacemi, hrajou ve volbách významnou roli, to se asi nedá nic dělat. Naprosto s Tebou souhlasím. A dodávám: CHYBA ... Ale je to tak. Například Tobiho jsem konkrétně poprosil, aby se vyjádřil co nejkonkrétněji. Takto: Hele, zkus sem dát příklad, kdy něco KONKRÉTNÍHO udělal blbě. Dík. No a Tobi se zmohl na naprosto nekonkrétní blábol: No skepse, nevím, ale tak nějak jako člověk-nevím co si o něm myslet, asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 6 minutami, Bert napsal: No pokud Tvé rozhodování při volbách je založeno na (cituji Tebe): No skepse, nevím, ale tak nějak jako člověk-nevím co si o něm myslet, asi tak..... Pak jsem VELMI nerad, že můj volební hlas má stejnou váhu jako ten Tvůj. Toto forum a vše okolo něho mám rád,tak Ti odpovídat dál nebudu a končím tuhle rozpravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Tobi, jsme v žumpě, takže Ti nic nebrání pokračovat. Tvé rozhodnutí ale respektuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Kdyby někdo bádal nad důvody, proč existuje zastupitelská demokracie: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-v-horni-lidci-v-referendu-odmitli-rozestaveny-dum-senioru-vadi-ze-je-blizko-skoly-40489946 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Hm, smutné. Je vidět, že i zastupitelská demokracie má své limity, a při důsledné snaze ji porazí parta blbů. Sestřelit dům pro seniory (při současném nedostatku těchto zařízení, při současném známém demografickém vývoji, atd ...) je opravdu čin hodný bandy dementů. Žiji v obci u Prahy, která má 7675 obyvatel. Pozemky jsou tady drahý jak prase. Cca 12-15000 na metr. A přesto zde existují pro seniory 2 zařízení. Myslím, že by se občané Horní Lidče (prdel světa ležící na Česko-Slovenském pomezí) měli stydět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 2 hodinami, Bert napsal: No pokud Tvé rozhodování při volbách je založeno na (cituji Tebe): No skepse, nevím, ale tak nějak jako člověk-nevím co si o něm myslet, asi tak..... Pak jsem VELMI nerad, že můj volební hlas má stejnou váhu jako ten Tvůj. Tak to vidíš Berte, , a co s tím naděláš. Demokracie je diskuse, jak říkal TGM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Já vím, ale diskutovat se nedá s blbcem. Tedy, pokud s ním diskutuješ déle jak 5 minut, již diskutují blbci dva. Já vím, že to zní elitářsky, ale vezmi to nyní obecně: proč má mít hlas vzdělaného člověka, zajímajícího se o politické dění, platícího daně, stejnou váhu, jako hlas Diego Kotlára? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Mě fascinuje ten argument, že takové zařízení není vhodné, aby stalo vedle školy... to je jak a tím bydlením pro autisty v Ostravě, ale to mám pocit, že se snad povedlo dotáhnout navzdory NIMBY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 32 minutami, Maro napsal: Mě fascinuje ten argument, že takové zařízení není vhodné, aby stalo vedle školy... to je jak a tím bydlením pro autisty v Ostravě, ale to mám pocit, že se snad povedlo dotáhnout navzdory NIMBY Myslím si bohuzel opak- deti se nauci empatie a mohou pěstovat sociální cítění a ti starší pookreji při pohledu na mladi a mohou pozorovat "cvrkot". Ale ja nerozhoduji. Za mě je tohle smutnější pripad, ale i k tomu bohužel slouží demokracie ( co někoho pohorsuje jiny považuje za normalni a v tomhle Maro dávám za pravdu tobě, i tento příklad by sel aplikovat na tvůj povzdech a nasi debatě ze včera). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 2 hodinami, Bert napsal: Já vím, že to zní elitářsky, ale vezmi to nyní obecně: proč má mít hlas vzdělaného člověka, zajímajícího se o politické dění, platícího daně, stejnou váhu, jako hlas Diego Kotlára? To proto, že žiješ v demokracii. Bohužel jiné, než bývala v Aténách, kde příjemci dávek (byť občané) neměli volební právo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září A to by se mělo zavést i u nás. Nejsi produktivním členem společnosti, tak nemáš volební právo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Ano, ale tihle všichni: https://www.mpsv.cz/socialni-davky-v-cislech plus jejich rodinní příslušníci budou proti. Odhaduji, že pokusem o prosazení tohoto kroku bys proti sobě poštval 0,5 - 1,0 mio voličů. V tu chvíli je IMHO výsledek jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se