Jump to content

Recommended Posts

Posted

No já tedy nevím, ale je to přeneseně takový ministerstvo zahraničí EU a že by v současným světě nebylo třeba rovnat mezinárodní vztahy/partnerství, to si tedy nemyslím, ještě v kontextu různejch výkřiků z Ameriky, že už má plný zuby se o Evropu starat a ruku v ruce zvýšený aktivity Ruska a Číny třeba v Africe.

Posted

Fialovo zdůvodnění přiděleného portfolia připomíná

Vážení spoluobčané, není podstatné, že se Sikelovi nepostavil ,ale mohu vás zodpovědně ujistit, že mu velmi krásně visel a to je podle mého názoru stejně důležité.🤣

• Haha 5
Posted
Před hodinou, JR_2010 napsal:

No já tedy nevím, ale je to přeneseně takový ministerstvo zahraničí EU a že by v současným světě nebylo třeba rovnat mezinárodní vztahy/partnerství, to si tedy nemyslím, ještě v kontextu různejch výkřiků z Ameriky, že už má plný zuby se o Evropu starat a ruku v ruce zvýšený aktivity Ruska a Číny třeba v Africe.

No já se vůbec Americe nedivím, že se nechce starat, protože to, co Evropa poslední roky předvádí, je docela bizár.

Kupředu levá, do zelené prdele....

• Upvote 4
Posted (edited)

Už mě serou

Nejsou schopni odložit volby, to snad kdo má zatopený barák a že jich je jak je vidět ze zpráv místo odstraňování následků půjde hlasovat a urnu mu bude držet hasič, jako by ho nebylo potřeba jinde.

V České republice nouzový stav vyhlašuje vláda nebo předseda vlády na základě ústavního zákona č. 110/1998 Sb., o bezpečnosti České republiky

Edited by Conrad
Posted

Ty jo, Mosad rules. Hlavní je, že ti šmejdi se teď budou bát vzít si i tužku, aby jim neurazila pazoury.

• Like 1
  • Upvote 3
Posted
před 8 minutami, paya01 napsal:

Ty jo, Mosad rules. Hlavní je, že ti šmejdi se teď budou bát vzít si i tužku, aby jim neurazila pazoury.

To by spíše patřilo do Co mě potěšilo.

• Upvote 1
Posted
před 29 minutami, paya01 napsal:

Nejaké info, link? (Som v prdeli s časom, nesledujem dianie okolo)

Posted
před 45 minutami, Conrad napsal:

To by spíše patřilo do Co mě potěšilo.

No já si nebyl jistej - je to koneckonců dost o politice (byť mezinárodní)

Posted
před 9 minutami, odjinud napsal:

Za me jen dalsi eskalace nasili s následnou odvetou pošuķů s ručnikem kolem krku...

Jakože jinak by se musulmani určitě drželi zpátky...

Posted

V nejakym 100+1 z dob komunismu jsem cetl v podstate komiksovku analyzu / vysvetleni konfliktu Izraelci vs. Palestinci pro Americany. Pokud to najdu, příležitostně to sem dam. V podstate to bylo: Palestincky bum-bác a nasledna izraelska odveta - vic Palestincu se nasledne rekrutuje do Hamásu.

Posted
Za me jen dalsi eskalace nasili s následnou odvetou pošuķů s ručnikem kolem krku...
Prej to meli pripraveny pro pripad zahajeni valky, kterou hizbalah furt tak vyhrozuje.. ale nakonec snad hrozilo prozrazeni, tak to spustili... a dneska i druhe kolo... uz pry jen z toho principu, aby protivnik byl v absolutni nejistote pred jakoukoliv technologii...

• Like 1
Posted

Nějak jsem tohle nepobral ( proč se o tom vůbec píše ) a pak se rozhodl dát to sem, řešej se tu většinou opravdu zásadní věci, tak pro odlehčení - 

Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstali přátelé - Novinky

A jen se ještě optám - odjinud, vždy jsem si myslel, že pošuci lítaj s ručníkem kolem hlavy ne kolem krku, máš nějakou fotku?

Posted

Martine, možná je tento případ Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstali přátelé - Novinky k zamyšlení - totiž jestli to ale pro nás není správná cesta k ideálnímu vztahu: před Boeingem 737-800 bychom nemuseli tajit nákupy hodinek, nemuseli bychom letadlu lhát o ceně hodinek, aeroplán by nás neúkoloval, nekecal do "chlapských věcí" atd!  😉

Posted
před 26 minutami, kuncák7 napsal:

Nějak jsem tohle nepobral ( proč se o tom vůbec píše ) a pak se rozhodl dát to sem, řešej se tu většinou opravdu zásadní věci, tak pro odlehčení - 

Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstali přátelé - Novinky

A jen se ještě optám - odjinud, vždy jsem si myslel, že pošuci lítaj s ručníkem kolem hlavy ne kolem krku, máš nějakou fotku?

Tenhle borec taky fajnovej, píchal i helikoptéru 🤣

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/305915-eda-mel-sex-s-vice-nez-700-auty-jeho-zivotni-laskou-je-brouk

• Haha 1