Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 21 minutami, African napsal:

A co takový vitamíny z naší zahrádky? 😅 Borka z Bennu lékárny mě nabízela zvýhodněné balení, ale jen jestli mám aplikaci, tak jsem ho koupil v Polsku za 370,- Kč, cenu kterou jsem v Bennu platil před rokem 😂 Tady přeci nejde jen o drahé máslo, ale spíš o to že se tady zesralo tak nějak všechno.....

Screenshot_20241121-185133~2.png

Máslo, vajíčka a spousta jiiných věcí zdražuje a zlevňuje cyklicky. Každej rok okolo Vánoc všichni bědují, jak jde svět do prdele, že je drahý máslo.

Mimochodem tyhle vitamíny od Centrum nemají hodnotu ani poloviny z těch 300.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 45 minutami, African napsal:

A co takový vitamíny z naší zahrádky? 😅 Borka z Bennu lékárny mě nabízela zvýhodněné balení, ale jen jestli mám aplikaci, tak jsem ho koupil v Polsku za 370,- Kč, cenu kterou jsem v Bennu platil před rokem 😂 Tady přeci nejde jen o drahé máslo, ale spíš o to že se tady zesralo tak nějak všechno.....

Já teď objednával z německého Amazonu leky, u nás na recept a doplatek litr, na Amazonu za pětikilo a doprava zdarma.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, ragu napsal:

Máslo, vajíčka a spousta jiiných věcí zdražuje a zlevňuje cyklicky. Každej rok okolo Vánoc všichni bědují, jak jde svět do prdele, že je drahý máslo.

Mimochodem tyhle vitamíny od Centrum nemají hodnotu ani poloviny z těch 300.

Kdepák, jsi mimo, u nás je už nějaký ten pátek v módě kdo zbohatne nejrychleji je king, ale postupně na to dojedeme úplně všichni, je to jen otázka času....

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, skalis napsal:

Nejak nerozumim, jaka je souvislost vlady s cenou zbozi v obchodech.

Treba takova ze naprosto selhavaji statni urady pro dohled nad fungovani trhu? UOHS v cele s Mlsnou je naprosty vysmech. A COI na jednu stranu konstatuje ze pri kontrole supermarketu nachazi pochybeni v 40 % pripadu, na druhou stranu udeluje pokuty v radu desetitisicu az max statisicu retezcum, ktere rocne generuji miliardove zisky. Pri dotazu novinaru proc nedavaji vyssi pokuty, kdyz muzou dat pokutu az 5M korun odmita COI odpovedet.... 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, skalis napsal:

Nejak nerozumim, jaka je souvislost vlady s cenou zbozi v obchodech.

Celé fungování státu nějak vždycky souvisí s vládou....lidi se chovají jak pitomci, ale proč? Protože se chová tak vláda? Jednoduchý vzorec. Nedávno jsem psal že k volbám už nikdy nepůjdu, ale teď to nabralo takový extrém, že bych asi měl. Chci aby zmizela do dějin tady ta prolhaná koalice, výroky nejen Fialy ale celé té party už jsou opravdu za hranou a nechci v žádném případě Babiše. Je tu nějáká hlava pomazaná, která poradí co volit anebo jsme opravdu ztraceni a nemá k volbám cenu ani chodit 😬

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Muj komentar jsem myslel ve vztahu ke statni sprave/vlade obecne, ne konkretne vuci Fialove vlade, ale v kontextu predchozis prispevku to nebylo jasne. Mas samozrejme pravdu, ze Mlsna nastupoval za vlady ANO. A ano, neni to politicky organ ale predseda uradu je jmenovan na zaklade navrhu vlady.

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, African napsal:

Celé fungování státu nějak vždycky souvisí s vládou....lidi se chovají jak pitomci, ale proč? Protože se chová tak vláda? Jednoduchý vzorec.

Afri, tohle je lacina zkratka. Fiala svoji sanci vyjma zahranicni politiky totalne prosral. Ale ze by se choval vyslovene jako pitomec nebo treba vic jako pitomec nez ANO, SPD, SOCDEM a dalsi opozicni nadhery, to se mi teda nezda. Souhlasim, ze ryba smrdi od hlavy, a ze kdyz nefunguji nebo nejsou videt elity, tak se i zbytek populace nema ceho "chytit". V tomto nam zbyva jenom prezident (to bude zase flame). Ale proboha s cenama masla, nutely a dalsich veci v regalech to nema lautr nic spolecnyho. Nema.

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, skalis napsal:

Afri, tohle je lacina zkratka. Fiala svoji sanci vyjma zahranicni politiky totalne prosral. Ale ze by se choval vyslovene jako pitomec nebo treba vic jako pitomec nez ANO, SPD, SOCDEM a dalsi opozicni nadhery, to se mi teda nezda. Souhlasim, ze ryba smrdi od hlavy, a ze kdyz nefunguji nebo nejsou videt elity, tak se i zbytek populace nema ceho "chytit". V tomto nam zbyva jenom prezident (to bude zase flame). Ale proboha s cenama masla, nutely a dalsich veci v regalech to nema lautr nic spolecnyho. Nema.

Já když vidím vedle Polsko, ten obrovský posun oproti nám během pouhých tří let, tak prostě vidím tu naši vládu jako absolutně neschopnou. Tady zamrznul čas, neodehrálo se vůbec nic a slyšíme po celý čas pouze výmluvy na předchozí vlády které jim už nikdo upřímně nežere. Polská vláda se na nic nevymlouvá, maká a je to hodně vidět ať si každý říká co chce.

• Like 1
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Za sebe můžu říct, že zákony dle mého jsou, jen se holt "ohybaji" jak to jde.

UOHS stejně jako COI mají být apoliticke, což ale samozřejmě nejde ( viz tanečky okolo jejich personálního vedení po každých volbách, tlaky politiku,...... ). 

Fiala vs Babiš, nema to cenu komentovat ( srovnání ukocirovani slepence, kde každý prosazuje své zájmy s jedním sebestrednym mumlalem, co sleduje jen zájmy své zvládne jen abnormální silná osobnost- spis nikdo ). 

Flame zakládat nechci, Hrad me přes me výhrady k němu příjemne překvapuje, ale vytek by se nevyhnul ani on ( např.jeho " výběr" ústavních soudců mi připomíná- ja na bráchu,  použijeme klobouk kouzelníka Pokustona,....).  

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, African napsal:

Já když vidím vedle Polsko, ten obrovský posun oproti nám během pouhých tří let, tak prostě vidím tu naši vládu jako absolutně neschopnou. Tady zamrznul čas, neodehrálo se vůbec nic a slyšíme po celý čas pouze výmluvy na předchozí vlády které jim už nikdo upřímně nežere. Polská vláda se na nic nevymlouvá, maká a je to hodně vidět ať si každý říká co chce.

Jo, s tím Polskem máš recht. Tady se dotovaly linky na toustovej chleba a mezitím poláci stavěli dálnice.

• Like 2
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, African napsal:

Nejvetsi problem je, ze tvrdi ze chteji rust jako Polsko, ale zaroven nechteji prijmout zadna opatreni diky kterym Polsko roste.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Podle mě je velký omyl, že lidi se chovají jako prasata, protože mají takové politiky. Já jsem přesvědčený, že je to přesně naopak. Vždyt ti politici se rekrutují z lidí v zemi. A co já vidím, tak je tady většina líných tlučhubů, kteří sice všechno vědí nejlíp, ale když je potřebna trochu máknout tak zmizí nebo tvrdí, že to má vyřídít někdo jinej (od zaměstnavatele, přes obec až k vládě). Kurva nikde ve světě není nic zadarmo. Každej se musí postarat sám o sebe prvotně a tím vůbec nemyslím nepodílet se společně na infrastruktuře, sociálních věcech atd.

Ale prostě úplně zjednodušeně : Chci máslo, je tu drahý, tak mám dvě možnosti. Koupím jinde, pokud to jde. Pokud to nejde najdu si nějaký substitut a z principu od ojebávače a vyžírky nekoupím. Když nás bude milion, frajer už to tak draho prodávat nebude, protože nemá komu. Viz Afri: chtěli ho ojebat s lékama, koupí v Polsku a zmetci tady, ať si to naloží do octa. Jasně třeba je to ze začátku složitější cesta, ale je třeba být důsledný. Vychovat si je. Když k nim furt polezete nakupovat a jen mlátit hubou, tak se to nezmění nikdy.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, tommasini napsal:

Podle mě je velký omyl, že lidi se chovají jako prasata, protože mají takové politiky. Já jsem přesvědčený, že je to přesně naopak. Vždyt ti politici se rekrutují z lidí v zemi. A co já vidím, tak je tady většina líných tlučhubů, kteří sice všechno vědí nejlíp, ale když je potřebna trochu máknout tak zmizí nebo tvrdí, že to má vyřídít někdo jinej (od zaměstnavatele, přes obec až k vládě). Kurva nikde ve světě není nic zadarmo. Každej se musí postarat sám o sebe prvotně a tím vůbec nemyslím nepodílet se společně na infrastruktuře, sociálních věcech atd.

Ale prostě úplně zjednodušeně : Chci máslo, je tu drahý, tak mám dvě možnosti. Koupím jinde, pokud to jde. Pokud to nejde najdu si nějaký substitut a z principu od ojebávače a vyžírky nekoupím. Když nás bude milion, frajer už to tak draho prodávat nebude, protože nemá komu. Viz Afri: chtěli ho ojebat s lékama, koupí v Polsku a zmetci tady, ať si to naloží do octa. Jasně třeba je to ze začátku složitější cesta, ale je třeba být důsledný. Vychovat si je. Když k nim furt polezete nakupovat a jen mlátit hubou, tak se to nezmění nikdy.

Jo a vládu bych do toho vůbec netahal. Ta se nemá do kšeftu co srát. Každá regulace a podobný výmysly jsou jenom zlo. A zase nemyslím, aby se nepotíraly nekalý praktitky, ale za kolik kdo co prodává je jeho věc.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...