Jeronimo Odesláno úterý v 19:27 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:27 před 11 minutami, elloco napsal: Nikdy nevíš, co je v lidech ukryté. Co dělali za války Japonci, Němci, Chorvati, Ukrajinci a po válce Francouzi, Poláci, Češi - nic k chlubení. Otázkou je, kolik je toho v lidech schováno ještě teď a co ty nízké pudy vypustí. Jestli by i dnes si stoupnul vzorný tatínek od rodiny k peci a za tónů Wagnera pálil tisíce spoluobčanů... Nedělám si iluze, že by lidi za těch pár dekád od poslední hrůzy zmoudřeli. Zvěrstev se dopoštěli i chytří, inteligentní a vzdělaní lidé. Traktorista funkční plynovou komoru nevymyslel. Zvrtnout se to může klidně stejně nebo i hůř, akorát technologie co dnes používáme jsou dokonalejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno úterý v 19:31 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:31 Co? Jak se z cloveka stava monster se da najit tady 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno pátek v 12:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:13 tvl. mě na tom Slovensku fakt jebne objednal jsem si v restauraci jídlo sebou a protože nejsem žádnej hejhula a chci ušetřit, tak ho sežral hned na místě a chtěl jsem vrátit 14% DPH nevím proč se na mě tak blbě dívali. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno pátek v 16:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:27 ti chudaci co ti to jedlo predali si tie pravidla fakt nevymysleli 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno pátek v 16:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:50 před 18 minutami, instant napsal: ti chudaci co ti to jedlo predali si tie pravidla fakt nevymysleli kurva ale vždyť to musel někdo vymyslet, do psí prdele koho napadne už tak složitý systém DPH ještě víc domrdat... ale hele, proti tomu katastru, to je vlastně sranda, já jen přemýšlím, jestli byt a pozemek ještě vlastním, nebo už si to někdo přivlastnil. Na Slovensku a asi i jinde vůbec nejsou dořešeny tisíce pozemků, pokud v tom teď někdo udělá bordel, tak už to můžou odpískat a opravdu bude všechno všech a nikoho nic. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno pátek v 16:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:57 Na Slovensku mají katastr nemovitostí mimo provoz. https://www.zive.cz/clanky/slovensko-katastr-utok-2025/sc-3-a-232349/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pátek v 17:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:52 No uz par dni je mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno včera v 09:49 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:49 Do humoru neee... salonní levičáci bez osobní zkušenosti s reálným socíkem nikdy nepřijmou pravdu, co jsou zač komouši 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Do humoru neee... salonní levičáci bez osobní zkušenosti s reálným socíkem nikdy nepřijmou pravdu, co jsou zač komouši Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami tvl. mě na tom Slovensku fakt jebne objednal jsem si v restauraci jídlo sebou a protože nejsem žádnej hejhula a chci ušetřit, tak ho sežral hned na místě a chtěl jsem vrátit 14% DPH nevím proč se na mě tak blbě dívali.Máme rady experta- pošleme ti ho tamhttps://www.novinky.cz/clanek/domaci-idiotska-tabulka-kterou-vytvoril-nejaky-blb-babis-vysvetluje-komedii-kolem-dph-u-piva-40312889Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami uz ty volby zruste uplne a rovnou jmenujte eu protektora https://www.berliner-zeitung.de/news/ex-eu-kommissar-thierry-breton-droht-bundestagswahl-zu-annullieren-wir-haben-es-in-rumaenien-getan-li.2288617 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami On 1/10/2025 at 5:50 PM, guzmic said: kurva ale vždyť to musel někdo vymyslet, do psí prdele koho napadne už tak složitý systém DPH ještě víc domrdat... ale hele, proti tomu katastru, to je vlastně sranda, já jen přemýšlím, jestli byt a pozemek ještě vlastním, nebo už si to někdo přivlastnil. Na Slovensku a asi i jinde vůbec nejsou dořešeny tisíce pozemků, pokud v tom teď někdo udělá bordel, tak už to můžou odpískat a opravdu bude všechno všech a nikoho nic. google ti povie za sekundu koho to napadlo a kto to schvalil. to jedlo si si kupoval u niekoho kto s tym na 99.99% nema absolutne nic spolocne a kto tym jebnutym predpisom trpi este viac ako ty. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se