Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 11 minutami, elloco napsal:

Nikdy nevíš, co je v lidech ukryté. Co dělali za války Japonci, Němci, Chorvati, Ukrajinci a po válce Francouzi, Poláci, Češi - nic k chlubení. Otázkou je, kolik je toho v lidech schováno ještě teď a co ty nízké pudy vypustí. Jestli by i dnes si stoupnul vzorný tatínek od rodiny k peci a za tónů Wagnera pálil tisíce spoluobčanů...🤮

Nedělám si iluze, že by lidi za těch pár dekád od poslední hrůzy zmoudřeli. Zvěrstev se dopoštěli i chytří, inteligentní a vzdělaní lidé. Traktorista funkční plynovou komoru nevymyslel. Zvrtnout se to může klidně stejně nebo i hůř, akorát technologie co dnes používáme jsou dokonalejší. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tvl. mě na tom Slovensku fakt jebne

objednal jsem si v restauraci jídlo sebou a protože nejsem žádnej hejhula a chci ušetřit, tak ho sežral hned na místě a chtěl jsem vrátit 14% DPH nevím proč se na mě tak blbě dívali.

• Haha 3
Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, instant napsal:

ti chudaci co ti to jedlo predali si tie pravidla fakt nevymysleli

kurva ale vždyť to musel někdo vymyslet, do psí prdele koho napadne už tak složitý systém DPH ještě víc domrdat... ale hele, proti tomu katastru, to je vlastně sranda, já jen přemýšlím, jestli byt a pozemek ještě vlastním, nebo už si to někdo přivlastnil.

Na Slovensku a asi i jinde vůbec nejsou dořešeny tisíce pozemků, pokud v tom teď někdo udělá bordel, tak už to můžou odpískat a opravdu bude všechno všech a nikoho nic.

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

tvl. mě na tom Slovensku fakt jebne
objednal jsem si v restauraci jídlo sebou a protože nejsem žádnej hejhula a chci ušetřit, tak ho sežral hned na místě a chtěl jsem vrátit 14% DPH nevím proč se na mě tak blbě dívali.
Máme rady experta- pošleme ti ho tamhttps://www.novinky.cz/clanek/domaci-idiotska-tabulka-kterou-vytvoril-nejaky-blb-babis-vysvetluje-komedii-kolem-dph-u-piva-40312889

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

On 1/10/2025 at 5:50 PM, guzmic said:

kurva ale vždyť to musel někdo vymyslet, do psí prdele koho napadne už tak složitý systém DPH ještě víc domrdat... ale hele, proti tomu katastru, to je vlastně sranda, já jen přemýšlím, jestli byt a pozemek ještě vlastním, nebo už si to někdo přivlastnil.

Na Slovensku a asi i jinde vůbec nejsou dořešeny tisíce pozemků, pokud v tom teď někdo udělá bordel, tak už to můžou odpískat a opravdu bude všechno všech a nikoho nic.

google ti povie za sekundu koho to napadlo a kto to schvalil. to jedlo si si kupoval u niekoho kto s tym na 99.99% nema absolutne nic spolocne a kto tym jebnutym predpisom trpi este viac ako ty.

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...