Jeronimo Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 11 minutami, elloco napsal: Nikdy nevíš, co je v lidech ukryté. Co dělali za války Japonci, Němci, Chorvati, Ukrajinci a po válce Francouzi, Poláci, Češi - nic k chlubení. Otázkou je, kolik je toho v lidech schováno ještě teď a co ty nízké pudy vypustí. Jestli by i dnes si stoupnul vzorný tatínek od rodiny k peci a za tónů Wagnera pálil tisíce spoluobčanů... Nedělám si iluze, že by lidi za těch pár dekád od poslední hrůzy zmoudřeli. Zvěrstev se dopoštěli i chytří, inteligentní a vzdělaní lidé. Traktorista funkční plynovou komoru nevymyslel. Zvrtnout se to může klidně stejně nebo i hůř, akorát technologie co dnes používáme jsou dokonalejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Co? Jak se z cloveka stava monster se da najit tady 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna tvl. mě na tom Slovensku fakt jebne objednal jsem si v restauraci jídlo sebou a protože nejsem žádnej hejhula a chci ušetřit, tak ho sežral hned na místě a chtěl jsem vrátit 14% DPH nevím proč se na mě tak blbě dívali. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna ti chudaci co ti to jedlo predali si tie pravidla fakt nevymysleli 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 18 minutami, instant napsal: ti chudaci co ti to jedlo predali si tie pravidla fakt nevymysleli kurva ale vždyť to musel někdo vymyslet, do psí prdele koho napadne už tak složitý systém DPH ještě víc domrdat... ale hele, proti tomu katastru, to je vlastně sranda, já jen přemýšlím, jestli byt a pozemek ještě vlastním, nebo už si to někdo přivlastnil. Na Slovensku a asi i jinde vůbec nejsou dořešeny tisíce pozemků, pokud v tom teď někdo udělá bordel, tak už to můžou odpískat a opravdu bude všechno všech a nikoho nic. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Na Slovensku mají katastr nemovitostí mimo provoz. https://www.zive.cz/clanky/slovensko-katastr-utok-2025/sc-3-a-232349/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna No uz par dni je mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Do humoru neee... salonní levičáci bez osobní zkušenosti s reálným socíkem nikdy nepřijmou pravdu, co jsou zač komouši 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Do humoru neee... salonní levičáci bez osobní zkušenosti s reálným socíkem nikdy nepřijmou pravdu, co jsou zač komouši Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna tvl. mě na tom Slovensku fakt jebne objednal jsem si v restauraci jídlo sebou a protože nejsem žádnej hejhula a chci ušetřit, tak ho sežral hned na místě a chtěl jsem vrátit 14% DPH nevím proč se na mě tak blbě dívali.Máme rady experta- pošleme ti ho tamhttps://www.novinky.cz/clanek/domaci-idiotska-tabulka-kterou-vytvoril-nejaky-blb-babis-vysvetluje-komedii-kolem-dph-u-piva-40312889Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna uz ty volby zruste uplne a rovnou jmenujte eu protektora https://www.berliner-zeitung.de/news/ex-eu-kommissar-thierry-breton-droht-bundestagswahl-zu-annullieren-wir-haben-es-in-rumaenien-getan-li.2288617 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna On 1/10/2025 at 5:50 PM, guzmic said: kurva ale vždyť to musel někdo vymyslet, do psí prdele koho napadne už tak složitý systém DPH ještě víc domrdat... ale hele, proti tomu katastru, to je vlastně sranda, já jen přemýšlím, jestli byt a pozemek ještě vlastním, nebo už si to někdo přivlastnil. Na Slovensku a asi i jinde vůbec nejsou dořešeny tisíce pozemků, pokud v tom teď někdo udělá bordel, tak už to můžou odpískat a opravdu bude všechno všech a nikoho nic. google ti povie za sekundu koho to napadlo a kto to schvalil. to jedlo si si kupoval u niekoho kto s tym na 99.99% nema absolutne nic spolocne a kto tym jebnutym predpisom trpi este viac ako ty. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Tak si těch 7 procent sami sobě schválili, myslím si že tím přesvědčili i nerozhodné voliče zvolit Babišovo ANO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna před 2 minutami, Tobi napsal: Tak si těch 7 procent sami sobě schválili, myslím si že tím přesvědčili i nerozhodné voliče zvolit Babišovo ANO. A kdo jiný by jim to měl schvalovat? 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna A kolik meli dat.. 6.6%? 2.9%? A pamatujes si, jakou meli valorizaci loni?.. ja osobne bych chtel, aby kazdy makal zadarmo.. tedy jen krome me samozrejme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Prvni testovaci balonky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Před hodinou, petr_cha napsal: Prvni testovaci balonky? Tak, toho člověka nemůže nikdo brát vážně, (má sedět v base) jsem přesvědčený, že velká část politické špičky na Slovensku budou jen blekotat, ale skutek utek, cestování a evropské prachy nesmrdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Ad zvýšení platů poslanců respektive výše platů politiků - v tomhle asi názorově nevyhraju soutěž popularity, ale za mě to není žádný terno. Základní plat poslance teď bude necelých 110k, což si v dnešní době vydělá polo seniorni projektovej manažer v IT. Jasně, jsou tam ještě náhrady, výbory a další výhody, ale osobně bych to za ty prachy nedělal, hlavně teda teď v éře Okamurovsko-Babišovských obstrukci, kde člověk neví jak dlouho a kdy bude muset poslouchat polo debilního makaka, finančně negramotnou královnu cringe nebo přistěhovaleckýho nácka. Kvalitní lidi je potřeba zaplatit a pokud si teď někdo vydělá v soukromým sektoru 200k a víc, nemá důvod hrabat se v politické žumpě, pokud teda vyloženě nejde pro nějaký kontakty, šméčka a trafiky. Blbý je, že většina současný politicky reprezentace je zadarmo drahá. Ale obecně jsem pro, aby tam ty prachy byly. Ideálně teda ruku v ruce s osobní odpovědnosti politiku a vyšší bariérou vstupu. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Tesat do kamene! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Mimo jako Fiala ,Pekarová a spol . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se