petr_cha Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Zatim nejlepsi clanek.. diky za odkaz..Vlada skoro urcite padne..A bitcoin ve sve podobe neni vhodny pro velke spinave prevody.. to je jediny dobry moment teto kauzy.... a jestli bylo ve hre smazani disku statnimi urady, pak ten dar dava nejvetsi smysl... 1
rmx Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-zrovna-jsme-se-nadechovali-politiky-ods-nastvala-blazkova-afera-278082 Poslední dny mi přijde, že je na reklamních bannerech Babiš ještě vysmátější.
Micey Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Strasne si to posrali. Jak ete mohlo Spolu doufat v nejaky vzepeti, todle je hrebicek.. ted uz to bude jen o tom, s kym ten agrofertackej hajzl sestavi vladu. A vlastne doufam, ze bude potrebovat STAN - ty pudou stejne za par let do hajzlu a mohli by ho krotit. Fakt si nechci predstavovat vladu s SPD a Stacilo.. 2
Bert Odesláno 2. června Autor Nahlásit Odesláno 2. června Volby jsou 3. a 4.10. ...... To se ještě něčím přetluče. 1
Fade Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Obávám se, že už ne. Babiš má už tak silně navrch a ODS se neustále sabotuje zevnitř. Já nechápu proč si tam Fiala nechal Blažka po té první aféře s Nejedlým a teď se mu to vrátilo. Tak snad se pletu. 1
Frantik Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Tak protože Blažek je silnej hráč a v podstate udělal Fialu a taky jeho vládu. Ma konexe, vliv. Bez něj by to jen tak nešlo. A tohle je daň za to no 3 1
odjinud Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Akorat musi Babiš jeste vysvetlit svemu beznemu volici, ze se stalo neco nepekneho a navic zasadniho. To jeste chybi. No a volby jsou az v rijnu, to je skoro pul roku.
Josef01 Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června (upraveno) Vidím v tom odkazu na iDnes, co se zde dával, je hlasování, a snad ani nevěřím, že je pravdivé a je to součástí volební propagandy. Upraveno 3. června uživatelem Josef01
Jeronimo Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června (upraveno) před 10 hodinami, odjinud napsal: Akorat musi Babiš jeste vysvetlit svemu beznemu volici, ze se stalo neco nepekneho a navic zasadniho. To jeste chybi. No a volby jsou az v rijnu, to je skoro pul roku. Babiš už dávno nemusí dělat vůbec nic a čím míň toho udělá, tím líp pro něho. Myslím, že si můžeme vybrat peníze ze spořáků a jít si vsadit na výtěze voleb. Upraveno 3. června uživatelem Jeronimo
VS Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Před hodinou, Josef01 napsal: Vidím v tom odkazu na iDnes, co se zde dával, je hlasování, a snad ani nevěřím, že je pravdivé a je to součástí volební propagandy. Na iDnes jde hlasovat opakovaně. Stačí vymazat cookies. Nějaký skript to tam klidně může nasekat.
African Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Včera jsem chvíli sledoval Fialu se Stanjurou když se k dané kauze vyjadřovali, tak když jsem slyšel jméno Babiš asi po desáté, musel jsem přepnout On v tom jel taky nebo co? 1
Conrad Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června (upraveno) před 23 minutami, African napsal: Včera jsem chvíli sledoval Fialu se Stanjurou když se k dané kauze vyjadřovali, tak když jsem slyšel jméno Babiš asi po desáté, musel jsem přepnout On v tom jel taky nebo co? O miliardovém daru v bitcoinech ve prospěch ministerstva spravedlnosti jsem věděl, přiznal na pondělní tiskové konferenci premiér Petr Fiala (ODS). Podle jeho slov ho o tom však ministr Pavel Blažek (ODS), který kvůli kauze v pátek podal demisi, informoval až v květnu, tedy po podpisu darovací smlouvy. „Vyprávěl mi to trochu jako historku,“ řekl premiér o svém stranickém kolegovi. To je skoro tak dobrý jako nevěděl jsem co s šifrovaným telefonem tak jsem ho dal dětem na hraní Upraveno 3. června uživatelem Conrad
eloga Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 15 hodinami, Bert napsal: Volby jsou 3. a 4.10. ...... To se ještě něčím přetluče. Asi tak.
African Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Svolávají prý bezpečnostní radu státu, stát v ohrožení To bude ještě divadlo pár excelánc ..... proč já to vlastně čtu 1
petr_cha Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Docela vecny komentar z idnes..Jaromír Kubiš:Některé články DeníkuN jdou pochopit i tak, že těch 9 či 11mld. v BTC bylo na více peněženkách, nikoli jedné, které měly vztah k danému ilegálnímu tržišti.Mohlo to tedy proběhnout tak, že před notářem a zástupcem ministerstva byl disk otevřen - na něm peněženka s 3 mld. v BTC, odeslány BTC cca za 1 mld. Vše sepsáno vyřešeno a jen bohužel nikdo neřešil (a to nezvládne žádný notář), zda na disku nejsou skryté šifrované oddíly nebo tam není nějaký soubor s pozměněnou koncovkou - ve skutečnosti dobře zašifrovaný (klidně násobný) archiv a v něm další peněženky. To je celé. Prostě to z ministerstva podcenili bez nějakého úmyslu.A pro doplnění - stát přijetím těch BTC ty peníze pro nikoho nelegalizoval. Stát obecně nakládá i s prostředky pocházejícími z trestné činnosti zcela běžně - při trestu propadnutí majetku. Má snad tento trest být zrušen, aby stát náhodou nenakládal s nějakým pochybným majetkem? Mechanismus, jak by to legalizovalo zbylé BTC nikdo dosud uspokojivě nevysvětlil.XxxNekdo si s ministerstvem slusne vytrel prdel.. :-) proste se jen potreboval dostat k tomu netobooku.. 1
Micey Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června A oni mu ten notebook pak jako dali/nechali, nebo jak? To ne, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se