Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně ten útok na Bureše přijde jako taková analogie moučnýho Bendika, ale třeba mu křivdím. 

Odesláno
4 minutes ago, JR_2010 said:

Mně ten útok na Bureše přijde jako taková analogie moučnýho Bendika, ale třeba mu křivdím. 

To jako že si ho osobně najal aby mu dal berlí přes držku? 🤣 Tak to by byl těžký kalibr, ale takový Fico byl stejně v té objednávce nejodvážnější 😅

Odesláno

Až je k dispozici nějaký video incidentu, nebo ho v Průhonicích stále tvoří? Nejdříve hlava, pak záda, pak rameno, krev...

PR Bureše si natáčí vše a najednou nic, ticho po pěšině. Nikdo z přítomných samozřejmě taky nenatáčel. Tak snad jedině městské kamery....

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, African napsal:

Mají bobana že dostanou přes boudu také, to je jediný důvod, jinak si myslím že to bábě ve skrytě duše každý přál všemi deseti 😂

To je ok, kdyz to Babovi prejou, to je kazdyho osobni vec.  Ale nedeklarujou to pred volici a nejedou na ty vlne. Havlicek na ni treba naskocil.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

No já v tom kauzu až zase tak nevidím. Ve vesnici u Frýdku Místku na sebe narazili dva vyšinutí důchodci. Jeden křičel a druhý pomatenec ho natřel berlí. Tvĺ. to nemá formát ani na soudničku do místního plátku. 😂

• Haha 3
Odesláno

Pak tam vlítli Ebeni a v rukou měli hole
Mlátili nás do holení, to bolelo ty vole
A my hrůzou zpocený, jako májovej průvod
Do dneška to nevíme, jakej že měli důvod

• Haha 3
Odesláno

Politika zhrubla, je to výsledek směřování kampaní do emocí.

Svědčí o tom termíny, jako pětikolka, parta, nejhorší vláda atd., zkrátka argumentace je pryč.

Ty lidi už ani neví, proč je vláda špatná (dokonce "nejhorší v historii"), když se jich zeptáš v čem - "prostě ve všem !!!".

Lidi jsou pak nas.aný, ani nevědí proč.

• Like 1
  • Dát hlas 7
Odesláno

Ano, predvolebni dikuse nejsou o chystanych deficitech a nastaveni dani, ale o tom, ze zavreme petikolku a nikdy s babou...

Budu asi znit jak starej, ale vidim to i u kolegyn v praci.. vsichni sledujou facebooky a jen ty skutecne zpravy...

..a k tomu v dobe valky se proste posouvaji hranice lidskosti... to asi bylo vzdy.. kazdy je nepritel a mel by se zlikvidovat...

https://www.voxpot.cz/ruska-kampan-v-cesku-je-mnohem-vetsi-nez-jste-si-mysleli/?s=09

https://www.voxpot.cz/rozlozime-vas-zevnitr-kam-si-chodi-pro-lzi-putinova-pata-kolona/?fbclid=IwdGRjcAMjVEhjbGNrAyNTy2V4dG4DYWVtAjExAAEeA4Lou5PWVXfzv7UCfvT-fy63FhRYNuyFxuUzVxX_Jbu0yuBfwzz3AeJQYuU_aem_k_fRo1RWSoX8pji6kC9SlQ

.. jo a ten pohlavek, kterej dal tehdy macek rathovi mel asi desekrat vetsi stavu, nez tohle placnuti holi pres zada..

Odesláno

To video z toho telefonu vypadá hodně podobně, mohli by ho taky pouštět na vánoce...

• Dát hlas 2
Odesláno
Před hodinou, Chronař napsal:

Politika zhrubla, je to výsledek směřování kampaní do emocí.

Svědčí o tom termíny, jako pětikolka, parta, nejhorší vláda atd., zkrátka argumentace je pryč.

Ty lidi už ani neví, proč je vláda špatná (dokonce "nejhorší v historii"), když se jich zeptáš v čem - "prostě ve všem !!!".

Lidi jsou pak nas.aný, ani nevědí proč.

Taky žasnu, jak rychle se politika odklonila od myšlenka A vs. myšlenka B, protože XY. Pak bylo krátké období líbivých hesel, teď už snad jen soupeření v oblíbenosti (a nálepkování) na sociálních sítích ve stylu "koukejte, byl jsem na koncertu/MMA zápasu, volte mě". 

Odesláno
2 hours ago, petr_cha said:

Nepodsouvej...a mluv za sebe..

... docela vecne shrnuti..

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/utocnik-promluvil-babis-utok.A250902_114335_domaci_mul

Jako upřímně politické slovní napadání a hledání blitek jeden na druhého je mě víc proti srsti než nějaké to plácnutí holí ....a jako že nálada v ČR je mezi lidmi opravdu blbá vidíš dnes a denně všude kolem sebe.

• Dát hlas 2
Odesláno

Cely je to takovy ve stylu tiktok like/hate.

Nikdo nevytáhl to největší téma, který je kruciální pro bytí nebytí tyhle země. Nejen. Kdo kurva bude makat za 30 let. Ne na můj důchod, ale makat! Obsluhovat stroje, služby, zemědělčit, péct chleba, stavět domy, učit, léčit…

Pokud je dnes nezaměstnanost pár procent a v pracovním procesu je okolo 6 mil. lidí, z čehož usuzuju, že to tak nějak funguje, kde se vezme 6 mil. lidí v pracovním procesu za těch 30 let, když vezmu porodnost? Já sem se narodil v roce dvojnásobný porodnosti, než je teď.

Chápe někdo, že tohle není otázka, jestli bude na důchody, ale má to úplně jinej rozměr?

• Like 1
Odesláno

Nastane prostě to, čemu se dnes bráníme a co je největším tématem, ty díry začnou lepit lidi ze zemí, kde se provozoval sport chudejch v dostatečný míře.

Odesláno

Praštili Babiše ,ale i kdyby praštili Fialu ,vyšlo by to nastejno |Facka není argument

Odesláno
před 12 minutami, bandicoot napsal:

Cely je to takovy ve stylu tiktok like/hate.

Nikdo nevytáhl to největší téma, který je kruciální pro bytí nebytí tyhle země. Nejen. Kdo kurva bude makat za 30 let. Ne na můj důchod, ale makat! Obsluhovat stroje, služby, zemědělčit, péct chleba, stavět domy, učit, léčit…

Pokud je dnes nezaměstnanost pár procent a v pracovním procesu je okolo 6 mil. lidí, z čehož usuzuju, že to tak nějak funguje, kde se vezme 6 mil. lidí v pracovním procesu za těch 30 let, když vezmu porodnost? Já sem se narodil v roce dvojnásobný porodnosti, než je teď.

Chápe někdo, že tohle není otázka, jestli bude na důchody, ale má to úplně jinej rozměr?

Tohle si taky uvědomuji. Pořád se skloňují důchody, finanční aspekt, ale ta nejsilnější generace, která zároveň měla málo dětí, se za 5-10 let-15 přesune do důchodového věku. A bude to hodně drsný, protože nedostatek lidí ve zdravotnictví už nevyřešíme, nikdo další kdo by v té době dosáhl dospělosti se už nenarodí. Bude to hodně o tom, jak moc bohatá společnost budeme a jak to půjde řešit externě. Vzhledem k tomu, že to čeká i okolní bohatší země, tak asi dost blbě. Ti finančně silnější budou asi za péčí lítat. Zatím se tváříme, že tenhle problém neexistuje.

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...