Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 hodinami, ATOM napsal:

Jo,vítač sovětského svazu je pro mne na stejném levelu jako ten kokoturek.

a tuhle vzácnou myšlenku, jsi vymyslel sám, nebo jsi v hospodě půjčil někomu u stolu mobilní telefon?

• Díky 1
  • Haha 4
  • Odpovědi 19,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jsem zarytej nepřítel všech bolševiků. Komunistický "spravedlivý" smýšlení, že všichni mají mít stejně, bez ohledu na výkon, se mi hnusí. Ale jsem hrdý, že máme aktuálně za prezidenta pana Pavla. Po dlouhé době to je člověk, o kterém si myslím, že nás dobře a důstojně reprezentuje. O jeho minulosti jsem v době voleb věděl a přestože v naší rodině bylo pár politických vězňů a od malička jsem dostával vštěpováno, že komunisti, Rusáci a vůbec svoloč z východu je to nejhorší, tak tohle zrovna mi u Petra Pavla nevadí. Zaprvé: nikdy to co studoval neprovozoval ( a nezajímá mě, že neměl šanci a jak by to bylo kdyby. Zkrátka na to se historie neptá. Prostě nebyl komunistický špion ani agent). Zadruhé: když to nevadilo pánům z NATO a nevyhodnotili ho jako hrozbu z východu a sovětského špiona, tak to pro mě taky něco znamená.

Nicméně uznávám, že každý má svůj názor a nikomu ho neupírám. To napsané výše je taky jen můj názor.

Ale měl bych otázku na ATOM:Můžeš mi jmenovat někoho z kandidátů na prezidenta, kteří stáli proti Pavlovi, a který by podle tebe reprezentoval naši republiku lépe? Nebo by lépe pracoval v úřadu prezidenta? Zkrátka, koho bys tam z nich rád viděl, když ne jeho?

Upraveno uživatelem tommasini
  • Dát hlas 6
Odesláno (upraveno)

Tak jak koukám, debata se rozproudila a dělíme tu komunisty ( nepoužiju rozvědčíky, protože tím se nestal ), ale znovu opakuji komunisty - na hodne a zlé, už to je špatně. A navíc aktivní komunisty, protože pokud se chtěl stát clenem strany, tak musel být aktivní ( ano, bylo to potřeba pro kariéru, protoze vyšší dustojnik- od majora vejs, musel být aktivní straník a on měl doma zárnej vzor- plukovníka ), což už samo o sobě je prostě hnus ( buď byl kariérní nebo z presvedceni- furt nevím co je horší ). 

Vše- jak se prezentuje, vyjadřuje, chova se naučil ve škole rozvědčíku ( a po zkušenosti s předchůdcem je to dobre, ale může to být jen maska a přetvářka ). Nebudu mu upírat zásluhy v NATU ani za války, ale znovu opakuju- byl to aktivní komous a jako takovej tam nemá co dělat. Chyba je, že nemáme jinou osobnost na jeho místo ( myslel jsem, že Drahuse, ale jako vzdy- špatná volba ). 

Po těch neustálých obhajobách a znova opakuji komunisty, je fakt stále něco špatně. Ten člověk si měl užívat všech výsad co mel- ale v soukromém životě. 

Nemám sem lézt.

Upraveno uživatelem kuncák7
  • Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)

Tohle na facebooku vyplodilo či spíše potratilo  Velitelství informačních a kybernetických sil ,něco mi to připomíná. Holt není nad kvalitní PR team.

ssssss.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
  • Haha 1
Odesláno
před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Tak jak koukám, debata se rozproudila a dělíme tu komunisty ( nepoužiju rozvědčíky, protože tím se nestal ), ale znovu opakuji komunisty - na hodne a zlé, už to je špatně. A navíc aktivní komunisty, protože pokud se chtěl stát clenem strany, tak musel být aktivní ( ano, bylo to potřeba pro kariéru, protoze vyšší dustojnik- od majora vejs, musel být aktivní straník a on měl doma zárnej vzor- plukovníka ), což už samo o sobě je prostě hnus ( buď byl kariérní nebo z presvedceni- furt nevím co je horší ). 

Vše- jak se prezentuje, vyjadřuje, chova se naučil ve škole rozvědčíku ( a po zkušenosti s předchůdcem je to dobré, ale může to být jen maska a přetvářka ). Nebudu mu upírat zásluhy v NATU ani za války, ale znovu opakuju- byl to aktivní komous a jako takovej tam nemá co dělat. Chyba je, že nemáme jinou osobnost na jeho místo ( myslel jsem, že Dráhuse, ale jako vzdy- špatná volba ). 

Po těch neustálých obhajobách a znova opakuji komunisty, je fakt stále něco špatně. Ten člověk si měl užívat všech výsad co mel- ale v soukromém životě. 

Nemám sem lézt.

V podstatě máš pravdu a souhlasím, že v ideálním případě by tam komunista neměl co dělat, bez ohledu na to, jak dlouho byl ve straně. Ale tady je trochu problém, že za těch 40 let tam byl každej druhej. Ale rozumím ti. Taky jsem dřív nechápal, jaktože třeba Kohout byl v padesátkách kovanej a pak byl naopak disident. Nebo, že praděda, kterej byl asi z osmi dětí, byl v krimu někdy ve dvaapadesátým a minimálně 4 z jeho sourozenců byli aktivní funkcionáři. Ale zkrátka nejsem už tak radikální. Tak ten režim ty naše morální zásady a i rodinné vazby rozložil totálně. A kdo si myslí, že už je to přes třicet let a že to už nemá žádnej vliv se podle mě mýlí. 

Nicméně rozumím tomu co jsi napsal a v zásadě souhlasím.

Odesláno
před 2 minutami, tommasini napsal:

V podstatě máš pravdu a souhlasím, že v ideálním případě by tam komunista neměl co dělat, bez ohledu na to, jak dlouho byl ve straně. Ale tady je trochu problém, že za těch 40 let tam byl každej druhej. Ale rozumím ti. Taky jsem dřív nechápal, jaktože třeba Kohout byl v padesátkách kovanej a pak byl naopak disident. Nebo, že praděda, kterej byl asi z osmi dětí, byl v krimu někdy ve dvaapadesátým a minimálně 4 z jeho sourozenců byli aktivní funkcionáři. Ale zkrátka nejsem už tak radikální. Tak ten režim ty naše morální zásady a i rodinné vazby rozložil totálně. A kdo si myslí, že už je to přes třicet let a že to už nemá žádnej vliv se podle mě mýlí. 

Já zas rozumím tobě a sám říkám a pisu- pokud se neukáže někdo " lepší" ( a to pochybuju ) a bude to zase volba z nutnosti ( když se Stb-ak bude zase drát na tohle místo, aby konečně měl jistotu beztrestnosti ), nezaváham ani vteřinu. Je to člověk, co mě jako voják sice nevzal na misi ( byl jsem mladej a blbej a on lidsky usoudil, že jsem mladej a blbej ), ale je a byl persona a ve světě ( kterej prostě neřeší minulost až takhle daleko ) je uznáván a nedělá ostudu. Já jsem člověk přízemní a neumím se od nenávisti ke komunismu oprostit natolik, abych to pominul.

• Díky 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Já jsem člověk přízemní a neumím se od nenávisti ke komunismu oprostit natolik, abych to pominul.

Já to chápu.

Odesláno

Toto jsem si schoval v dobách, kdy na hradě chrochtal Zeman, kterému chlast lifroval Mlynář, a Babiš střídal ministry zdravotnictví jako postavy na orloji... pak jsem si chvíli myslel, že většina lidí dostala rozum .... a vidím, že teprve teď to bude pořádné bahno

44304586_710580115995000_2089607460447846400_n.jpg

• Confused 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Mi se vždycky líbí jak tolik lidí vyčítá Pavlovi, že aby vystudoval, musel do strany v té nelehké době a hned po tom si jdou pustit písničky udavače a adoranta ruska Nohavicy a zpívají si Ladovskou zimu a Tři čuníky :D Jeden si to odzpíval, ale ten druhý neodpracoval. 

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

protože pokud se chtěl stát clenem strany, tak musel být aktivní

Muzes tohle vysvětlit? Na pořádnou školu jsem se nedostal, dělal jsem na dělnický pozici na ctyrsmenym provozu protože kádrovej puvod, zapřisáhlej antikomanc, aktivní ani náhodou a o žádnou kariéru jsem taky nestal a do strany mě tlačili neustale.

Odesláno

Já jsem rád, že tam máme Petra Pavla, a to že byl komanč, mně nijak nevadí. Reprezentuje zemi důstojně a stále se chová přirozeně, lidsky. Já byl za minulého režimu v SSM, nestydím se za to. Nebrali jsme to přes politiku, ale přes sportovní aktivity, kterým se dnes říká outdoorové, rád na na ty časy vzpomínám. A když mě lákali do strany, tak jsem řekl, že se na to ještě necítím, dali mi pokoj. 

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 40 minutami, Prochy68 napsal:

Muzes tohle vysvětlit? Na pořádnou školu jsem se nedostal, dělal jsem na dělnický pozici na ctyrsmenym provozu protože kádrovej puvod, zapřisáhlej antikomanc, aktivní ani náhodou a o žádnou kariéru jsem taky nestal a do strany mě tlačili neustale.

Vyšší důstojnická hodnost- major a výš. Veleni od roty výše. Oboje ve své době vyžadovalo minimálně kandidáta strany. Pokud jsi nebyl- skončil jsi na hodnosti max. kapitán ( nejvyšší nižší důstojník ) s výhledem na veleni max rotě ( zakopal ses dokonale )a to bylo opravdu max. Kandidát do KSČ byl posuzován a přijat do strany na základně nejen kladného postoje ke straně, ale hlavně aktivního přístupu a toho správného svetonazoru ( posuzován a hodnocen byl politrukem roty- skrytej stb-ak a zpravidla největší svine široko daleko). U něj to rozhodně žádné tlačení na sílu nebylo- stačí trochu pátrat a nesnižovat dostupná fakta. 

Odesláno
před 4 minutami, kuncák7 napsal:

Vyšší důstojnická hodnost- major a výš. Veleni od roty výše. Oboje ve své době vyžadovalo minimálně kandidáta strany. Pokud jsi nebyl- skončil jsi na hodnosti max. kapitán ( nejvyšší nižší důstojník ) s výhledem na veleni max rotě ( zakopal ses dokonale )a to bylo opravdu max. Kandidát do KSČ byl posuzován a přijat do strany na základně nejen kladného postoje ke straně, ale hlavně aktivního přístupu a toho správného svetonazoru ( posuzován a hodnocen byl politrukem roty- skrytej stb-ak a zpravidla největší svine široko daleko). U něj to rozhodně žádné tlačení na sílu nebylo- stačí trochu pátrat a nesnižovat dostupná fakta. 

Já nic nesnižují, mluvil si o aktivitě, já z vlastní zkušenosti musel být aktivní abych se vyhnul, pravda šlo samozrejme jen o kandidáta. Proto muj dotaz.

Odesláno (upraveno)
před 9 minutami, Prochy68 napsal:

Já nic nesnižují, mluvil si o aktivitě, já z vlastní zkušenosti musel být aktivní abych se vyhnul, pravda šlo samozrejme jen o kandidáta. Proto muj dotaz.

Myslím, že dostatečně vysvetleno- viz jeho vyznání k věcem ohledně pozvání cizích armád a podobným ( řekl bych, ale to je dohad, že pod dohledem otce toho sepsal víc než bylo zdravo ). Pokud jsi byl na vojně, tak víš, co se hodnotilo- stadnost, poslušnost atd. Vše lze dohledat veřejné, takže tyhle dotazy jsou z mého pohledu zkrátka trapné. Ani se tím netajil- zkrátka zral vojnu a kvůli vidíne vyššího postu i stranu.

A buďme už trochu objektivní i v zumpe- o stbakovi a teď nově Turkovi tady víte i snad kdy si uprdl, ale když se použijí fakta veřejne dohledatelna o druhé straně, tak se tu všichni můžou přetrhnout, jak toho dotyčného chytit za slovo, snížit názor, bagatelizovat. Mě názor druhého nevadí, i opačnej, vadí mi, když ze mě nebo ze sebe dělá hlupaka.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Kluk mi dneska chtěl koupit tohle, tak sem mu řek ať to koupí sobě k tý Bart Simpson mikině.

Jinak je to dost dobrej pack za dvacku ne ?

IMG_5695.thumb.jpeg.4b1e0b40297548a4b6b23198062a3078.jpeg

• Díky 1
Odesláno
před 7 hodinami, guzmic napsal:

a tuhle vzácnou myšlenku, jsi vymyslel sám, nebo jsi v hospodě půjčil někomu u stolu mobilní telefon?

Dobre tak si to pripomenme no. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 6 hodinami, tommasini napsal:

No a s tím Kohoutem jsi to teda nějak pochopil? Ptám se, protože jsem měl na vš profáka, který musel po invazi emigrovat, resp.se nesměl vrátit. Občas vzpomínal, jak jim na vojně z tribuny kázal Čepička a vedle něho stál Kohout a taky jim kázal. Profák měl na Kohouta až do smrti pořádnou pifku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...