Conrad Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 (upraveno) Detektivové z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) našli při úterním zátahu týkajícím se zakázek Správy železnic u generálního ředitele této státní organizace Jiřího Svobody hotovost za více než 80 milionů korun a také sbírku luxusních hodinek. Peníze měl mít u sebe doma v trezoru jak v českých korunách, tak v eurech a amerických dolarech. Nakonec ale pro Seznam zprávy tvrdil, že šlo o úspory jeho otce. „Byly to celoživotní úspory mého tatínka a dědečka. Tatínkovi pomáhám s jejich správou,“ podotkl. Je mi líto, že jsem neměl spořivé předky- Upraveno 28. listopadu 2025 uživatelem Conrad 3
Jehlan Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 před 7 minutami, Conrad napsal: Detektivové z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) našli při úterním zátahu týkajícím se zakázek Správy železnic u generálního ředitele této státní organizace Jiřího Svobody hotovost za více než 80 milionů korun a také sbírku luxusních hodinek. Peníze měl mít u sebe doma v trezoru jak v českých korunách, tak v eurech a amerických dolarech. Nakonec ale pro Seznam zprávy tvrdil, že šlo o úspory jeho otce. „Byly to celoživotní úspory mého tatínka a dědečka. Tatínkovi pomáhám s jejich správou,“ podotkl. Je mi líto, že jsem neměl spořivé předky- nebo aspoň jednoho autobusáka v rodině Šéf Správy železnic Svoboda v Hráčích o nehodách i sebevraždách: Vlak vždycky vyhraje | Blesk.cz "Na železniční průmyslovku prý šel proto, že ho k práci v dopravě nabádal tatínek – řidič autobusu." 1
Kotlick Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Víš co takový řidič autobusu dneska bere.... platí je zlatem, bo nejsou 1
geometr Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 No ale to tam měl i prvorepublikový bankovky ne To jsou gauneři všechno tvl, bych blil.
Kotlick Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Tak 80 míčů v říšských markách by asi nebylo problém sehnat po válce.... válelo se to všude. U kamarádova dědka toho měli plný kuft na půdě... jako děcka jsme si s tím hráli
Bobisek Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 před 55 minutami, Kotlick napsal: Tak 80 míčů v říšských markách by asi nebylo problém sehnat po válce.... válelo se to všude. U kamarádova dědka toho měli plný kuft na půdě... jako děcka jsme si s tím hráli Jen aby zde nebyly šířeny polopravdy - s čím jste si hráli netuším, ale miliony 80 milionů RM by určitě po válce problém sehnat byl. Za 2SV žádná hyperinflace nenastala a pokud dědek nebyl Göring, tak doma asi miliony neměl. Nakonec i za měnové reformy v roce 1948 byly RM na DM převáděny v poměru 100 ku 6,5, takže onen šťastný vlastník 80 milionů by byl stále milionář. Že se po válce nedalo za RM moc koupit bez přídělových lístků, je věc druhá.
skalis Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Před hodinou, geometr napsal: No ale to tam měl i prvorepublikový bankovky ne To jsou gauneři všechno tvl, bych blil. Jj, kdyby aspon drzel hubu misto tech pohadek…
vzduch Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 před 9 minutami, skalis napsal: Jj, kdyby aspon drzel hubu misto tech pohadek… Bych řekl, že mu to doporučí obhájce.
juk Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 před 1 hodinou, Conrad napsal: Detektivové z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) našli při úterním zátahu týkajícím se zakázek Správy železnic u generálního ředitele této státní organizace Jiřího Svobody hotovost za více než 80 milionů korun a také sbírku luxusních hodinek. Peníze měl mít u sebe doma v trezoru jak v českých korunách, tak v eurech a amerických dolarech. Nakonec ale pro Seznam zprávy tvrdil, že šlo o úspory jeho otce. „Byly to celoživotní úspory mého tatínka a dědečka. Tatínkovi pomáhám s jejich správou,“ podotkl. Je mi líto, že jsem neměl spořivé předky- ...sbírku luxusních hodinek... Třeba je pan generální aktivní i tady na fóru
Prochy68 Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Tak když Orbanuv otec za 50 let v kamenolomu vydělal na zámek..... 1
Conrad Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 (upraveno) před 18 minutami, Prochy68 napsal: Tak když Orbanuv otec za 50 let v kamenolomu vydělal na zámek..... No to ale měl stavební kámen jako deputát. Upraveno 28. listopadu 2025 uživatelem Conrad
Conrad Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Novinky 10,00 Ani jedna příčetná osoba by dnes nepodepsala dokument, že se vzdáme území,“ řekl v rozhovoru pro server The Atlantic šéf kanceláře ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského Jermak, který je současně hlavním ukrajinským vyjednavačem. Novinky 18,00 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj propustil šéfa své kanceláře Andrije Jermaka (54), spojovaného s korupčním skandálem. Oznámil to list Ukrajinska pravda s tím, že podle prezidenta Jermak sám rezignoval
Irwinek Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 před 2 hodinami, Bobisek napsal: Jen aby zde nebyly šířeny polopravdy - s čím jste si hráli netuším, ale miliony 80 milionů RM by určitě po válce problém sehnat byl. Za 2SV žádná hyperinflace nenastala a pokud dědek nebyl Göring, tak doma asi miliony neměl. Nakonec i za měnové reformy v roce 1948 byly RM na DM převáděny v poměru 100 ku 6,5, takže onen šťastný vlastník 80 milionů by byl stále milionář. Že se po válce nedalo za RM moc koupit bez přídělových lístků, je věc druhá. Nenech se vysmát, někde mám bankovku s přetiskem 5 miliard RM. Děda říkával, že to bylo tak na chleba
Prochy68 Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dráteník Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Myslím že se každý nejspíš bavíte o jiné marce, do 1923 a pak novější rentova a následně risska
African Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 On 11/27/2025 at 7:11 AM, kuncák7 said: Byl bych rád, kdyby si se mírnil. Volil jsem ho a lituju toho. Taky se nenavážím do tvé politické volby. Díky Já motoristy volil také, no stres a za kokota se prohlásím, až tam způsobí nějaké to zlo. Každopádně se už v klidu za kokoty můžou prohlásit voliči, co dali nějakou stranu která tu poslední dobu působila, protože vidíme kam jsme to dopracovali Největší prdel je, že kohokoli se zeptáš koho vlastně volil, tak ti řekne že v žádném případě motoristy, SPD nebo Babiše, prostě nikdo je nevolil, tak jak je to možné že tyhle strany co nikdo nevolil vyhráli?...a to jsou za mě zmrdi největší 2
Dráteník Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 hm, tak to já potkávám voliče babiša a okamura každý den a nikdo z nich se za to nestydí, naopak svoji volbu hrdě vykřikují do světa. jinak tyhle obskurní spolky typu ano, svobodní spd, motoristi, věci veřejné apod nejsou žádné politické strany, ale marketingové a ekonomické projekty, kde je leitmotivem osobní prospěch fýrera na úkor státu a společnosti. začalo to sládkovýma republikánama a nejdál to dotáhl babiš 1 4
JR_2010 Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 před 58 minutami, African napsal: Já motoristy volil také, no stres a za kokota se prohlásím, až tam způsobí nějaké to zlo. Každopádně se už v klidu za kokoty můžou prohlásit voliči, co dali nějakou stranu která tu poslední dobu působila, protože vidíme kam jsme to dopracovali Největší prdel je, že kohokoli se zeptáš koho vlastně volil, tak ti řekne že v žádném případě motoristy, SPD nebo Babiše, prostě nikdo je nevolil, tak jak je to možné že tyhle strany co nikdo nevolil vyhráli?...a to jsou za mě zmrdi největší Hele, a kam jsme to tedy vlastně dopracovali? 2
African Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 32 minutes ago, JR_2010 said: Hele, a kam jsme to tedy vlastně dopracovali? Ve zkratce...potírání korupce, ceny energií, výše platů, nálada ve společnosti a stále extrémní míra udavačství a hledání sraček všeho druhu jeden na druhého 36 let po cinkání klíči? Pár dní po volbách a je mi z těch našich politiků upřímně opět na blití co tam předvádí....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se