petr_cha Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna U nas divoko, ale mezitim behem par dni... valka venezuela 2, valka kuba, valka iran, valka irak... vse na spadnuti...chaos all the way.. proc asi rostou ceny drahych kovu..
African Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna 17 minutes ago, petr_cha said: Afri... prosim te.. takze za vsechno muze fiala a jeho zednarske plany?? Tobe fakt uz taky hrabe... ..at nejsem teda negativni... prosim te, ty fakt veris, ze se to odehrava podle nejake fialove prirucky? Babis a jeho nevyreseny stret zajmu, vyssi deficit statniho rozpoctu, vyhaneni ukrajincu, utoky na kyjev, gronsko, cena zlata, macinkovo vyhrozovani totalni destrukci... ? Psal jsem, že ten zakořeněný průšvih je daleko hlubšího rozsahu a Fiala je jen postavička běhající v celém tom ozubeném kole.... To je můj názor, rád bych se pletl, ale strašně mi tady něco smrdí. Nejradši bych byl ať začnou konečně už makat, od voleb na sebe všichni hledají jen špínu a přemýšlí jak se jeden zbavit druhého. Takhle tu ekonomiku moc nezvedneme. Jak říká můj polský kolega Jůzek, když vy strašně furt jenom mluvíte, strašíte se a pracovní výkony nula. To je prostě všechno špatně.....já jen chci, když jsme si někoho už zvolili, a je mi jedno jestli to bude Fiala nebo Babiš, ale ať makaj a dělají pro naši zemi jen to nejlepší. 1
African Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna (upraveno) Double, omlouváme se, tak aspoň obrázek pro lepší náladu ve společnosti.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. ledna uživatelem African 2 1
geometr Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Nemám FB ani jiný podobný nesmysly (a ani nebudu mít) a nemám pocit, že by lidé kolem mě byli na sebe nějak hrubší vlivem politické situace (nadávaj - hodnotěj tak nějak pořád stejně zrovna ty, co tam jsou, takovej standardní českej folklór). Holt reálnej svět asi vypadá trochu jinak, než bubliny a průniky bublin uživatelů socek. 1 2
AndyAaron Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Ja jsem s tema internetama v zenu. Rozhodl jsem se na nasledujici 4 roky vratit zpet o 20 let a sledovat tam zas jenom nahaty holky. Zasoba je velka, stacit by to melo. Kdyz si dam pozor, aby se mi tam nepripletl Jindra Rajchlovic, tak bych nemusel o politika ani zavadit. Na ty srace se neda divat. 1 7
Jeronimo Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 4 minutami, geometr napsal: ....nemám pocit, že by lidé kolem mě byli na sebe nějak hrubší vlivem politické situace (nadávaj - hodnotěj tak nějak pořád stejně zrovna ty, co tam jsou, takovej standardní českej folklór.... To já ten pocit teda mám a je to rok od roku horší. 1
Bert Odesláno 28. ledna Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna před 25 minutami, African napsal: Double, omlouváme se, tak aspoň obrázek pro lepší náladu ve společnosti.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Drahý Afri, to je IMHO to nejrozumnější, co jsi do tohoto vlákna za posledních 24 hodin napsal ..... 3 1
Jeronimo Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 3 minutami, AndyAaron napsal: ......sledovat tam zas jenom nahaty holky. Zasoba je velka, stacit by to melo...... Moc to nepřeháněj, ať ti zbyde dopamin i na jiné důležité věci 1
petr_cha Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Uz ani ty nahaty holky nejsou co bejvalo.. :-)) vsude sama reklama, vyskakujici vokna, sama stara skeble, co se tvari jako nevinna amaterka ... :-) 1
Bert Odesláno 28. ledna Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna před 2 hodinami, vraby napsal: Milion chvilek Vraby, vím, jsi z toho zpíčeného regionu, který válcují populisté, a o Práglu jsi napsal, že je mimo realitu obyčejných lidí, ale uvědom si, že například na organizaci demonstrací (k nimž se patrně schyluje) je Milion chvilek zkrátka nejlepší. Zkus se kouknout na statistiky účastí na demonstracích za posledních 10 let.
SUZUKIGSXR Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Před hodinou, Jeronimo napsal: Milé je jak Maro zve Kuncáka a Afriho na politologické pivo. To se moc ve smyslu internetu nevidí. Nebo aspoň mně to v té záplavě hrubosti, fanatismu, urážek, odsuzování připadá. To budou pít to pivo v boxerských rukavicích? Holýma rukama si pořádně rozbijou držky. 1
Fade Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Pár dní nebudu na FB, Žumpa není tady, ale tam. Doslova všichni proti všem. Největší fail je v tom, že polovina těch komentářů je od fake trolích farem, generovaná pomocí AI. Viz to hovno Rajchl a jeho dosahy na úrovni Taylor Swift, ale reálná podpora 1,1 %. Si vždycky rozkliknu profil nějakého toho trola a tam vidím ve statistikách 20 tisíc komentářů a 3500 přátel. To strašně dělí společnost, protože to vytváří falešný obraz společnosti a většina lidí si nevyhodnotí, že se jedná o falešné a nakoupené profily. 1 1 3
Conrad Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna (upraveno) To že je Macinka hovado o tom žádná . Ale tohle si mohl odpustit, o Macinkovi si nyní udělá každý názor a předpokládám, že právníci se vyjádří že je to chucpe ,ale ne trestný čin Prezident Pavel podal podnět bezpečnostním složkám a nechá zprávy posoudit právníky, zda nejde o trestný čin. Policie uvedla, že podnět již přijala a začne se jím zabývat. Upraveno 28. ledna uživatelem Conrad
Radek124 Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna @SUZUKIGSXR Nerozbijou - nevím jak @Maro, ale @African není zrovna "mlátička" a i @kuncák7 je v podstatě dorosrdečnej Mirek Dušín, kterýho hravě srovná i jeho 51-kilová paní Ale jinak představa že "hospodská politologická školení" něco vyřeší je celkem naivní - spousta lidí co znám beztak za plentou něco zcela v sebeobraně strčí do obálky a tiše doufají že se za svou volbu (podobně jako Vlasta s Martinem) nebudou za pár dní muset tlouct do hlavy. Protože kdyby tam nešli (a že nechybělo moc), mohli jsme teď mít Vidlákem a soudružkou Konečnou mnohem divočejší tóčo
SUZUKIGSXR Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna No agent Bureš sdělil národu: “Uděláme všechno pro to, aby se rozdělená země začala sjednocovat,“ uvedl v novoročním projevu. A očekávám, kdy nám sdělí, že za současný bordel může Fialova vláda. ( viz. rozpočet,dopravní infrastruktura, atd..)
SUZUKIGSXR Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 2 minutami, Radek124 napsal: @SUZUKIGSXR Nerozbijou - nevím jak @Maro, ale @African není zrovna "mlátička" a i @kuncák7 je v podstatě dorosrdečnej Mirek Dušín, kterýho hravě srovná i jeho 51-kilová paní Ale jinak představa že "hospodská politologická školení" něco vyřeší je celkem naivní - spousta lidí co znám beztak za plentou něco zcela v sebeobraně strčí do obálky a tiše doufají že se za svou volbu (podobně jako Vlasta s Martinem) nebudou za pár dní muset tlouct do hlavy. Protože kdyby tam nešli (a že nechybělo moc), mohli jsme teď mít Vidlákem a soudružkou Konečnou mnohem divočejší tóčo No já bych se musel po druhém pivu nechat raději přigurtovat ke štokrli.
ragu Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Já nechápu jednu věc - proč si Macinka s Pavlem nedají fight v Clash of the stars. Bylo by to důstojnější. 1
petr_cha Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna To je skoro na hlasovani... mel pavel nahlas rici, co macinka na nej zkousi nebo ne? Ze blokace velvyslancu, letadel a sluzebnich cest je jen proto aby turek... Mel si to nechat pochlapsku pro sebe?Mel po zemanovsku rozjet zakulisni protitlaky? Mel sklapnout a jmenovat turka, aby ten se mohl predvest a odpracovat si to?Za me cirkus je spravne :-) zvolili jsme si klauny, tak at jede vsechno hezky ven.. 2
Bert Odesláno 28. ledna Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna před 45 minutami, Conrad napsal: To že je Macinka hovado o tom žádná . Ale tohle si mohl odpustit, o Macinkovi si nyní udělá každý názor a předpokládám, že právníci se vyjádří že je to chucpe ,ale ne trestný čin Prezident Pavel podal podnět bezpečnostním složkám a nechá zprávy posoudit právníky, zda nejde o trestný čin. Policie uvedla, že podnět již přijala a začne se jím zabývat. No, já to vidím tak 50/50. A to jenom proto, že do toho možná nakonec "hradní právníci" nepůjdou. Vysvětlím: TZ paragrafy 175 a 353 operují též s pojmem jiná těžká újma. Osobně bych to hrál tak, že nebylo vyhrožováno občanu PP, ale prezidentu PP, jakožto ústavnímu činiteli, majícímu nezastupitelnou roli v zastupování státu navenek, jeho řízení etc .... V tu chvíli bych dal do kontextu Micinkovy projevy a již dokonané jednání (zkrácení rozpočtu kanceláře, causu velvyslanci, ....) no a tvrdil bych, že Micinka vlastně vyhrožoval cestou: Kolář - PP, České republice způsobením tzv. JINÉ TĚŽKÉ ÚJMY spočívající v především snaze Micinky zabránit či omezit fungování státu jako takového.
Jeronimo Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 10 minutami, ragu napsal: Já nechápu jednu věc - proč si Macinka s Pavlem nedají fight v Clash of the stars. Bylo by to důstojnější. Teď to bude muset řešit nějaký Nadpraporčík Franta Vopršálek z OOP Praha Zlíčín nebo Újezd nad Lesy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se