Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, Conrad napsal:

Magyar chce pozastavit zprávy veřejnoprávních médií, dokud nebudou nestranné. Demokrat non plus ultra.

Zdroj denik cz

tak, jelikož Orbán měl pod palcem 95% všech médií, včetně státní televize, tak to smysl dává, jen to zle formuloval.

• Odpovědi 21,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak zrušení poplatků za TV a rozhlas visí ve vzduchu, tak mě ty jebky ještě poslali nějakou inventuru od roku 2015, kde píšou že tu jsem neposlal jedno platbu 2017 , pak nějakou platbu 2019 a mám to za 650,- Kč doplatit. Celý rok jsem platil a jedna platba jim nepřišla? Proč mě do teď nikdo neupozornil? Mám ztrácet čas a hledat to jak idiot? No nic , dostanou poslední bakšiš a do prdele s nimi. No a kdo s tím nesouhlasí, může prý přispívat dál... jsem moc zvědavý kdo z těch řvounů bude 😆

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Podle mě to bude promlčené..pokud to už nevymáhají delší dobu soudní cestou.

Upraveno uživatelem Step
Odesláno
12 minutes ago, Step said:

Podle mě to bude promlčené..pokud to už nevymáhají delší dobu soudní cestou.

Jak říkám, jebky zlodějský to jsou a já vůl, protože jsem to zaplatil 😂 Ale cokoli přes datovou schránku beru vážně a velmi nerad někde dlužím....no nic, ponaučení pro příště, že i stát tě může šmiknout. 

Odesláno
před 22 minutami, African napsal:

no nic, ponaučení pro příště, že i stát tě může šmiknout. 

A naozaj to urobil? Vyfiltrovať si výpis platieb na konkrétny účet a rok v dnešnej dobe trvá asi pol minúty, pohodlne aj na mobile. Čo je IMHO zlomok času stráveného písaním správy :D

Odesláno (upraveno)
27 minutes ago, wawrik said:

A naozaj to urobil? Vyfiltrovať si výpis platieb na konkrétny účet a rok v dnešnej dobe trvá asi pol minúty, pohodlne aj na mobile. Čo je IMHO zlomok času stráveného písaním správy :D

Jop, ale já změnil pár let zpátky banku..... takže jedině tři čtvrtě hodiny jet autem do první pobočky, vystát frontu a nechat si vyjet výpis...za 150,- Kč myslím? 😅 Na to nemám čas, ani náladu, prostě jsem přišel o šest kil a jede se dál. Zítra pošlu náhled jak takový výpis vypadá, varování pro ostatní pokud je tedy pravda že se to platit nemusí. Číslo účtu souhlasilo a to mi stačilo, že to není bouda.

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

To strašnej čurák, ten Macinka. A Bábu má na lopatě, ten ho nesrovná.. vůbec netvrdim že tam ti dva až tři joudové z koalice nemaj jet, jen ať se hezky zapotěj při vysvětlování proč ty dvě procenta nemůžou bejt, ale nevzít tam sebou bejvalýho druhýho muže NATO s konexema a autoritou přesahující ČR je ubohost. Krásně by si mohli rozdělit tu formální a neformální část..

Anebo udělat komplet grotesku a vzít sebou Okamuru, místo prezidenta. Ať si Zunu pohlídá, je ten kluk ušatá občas málo proruskej.

Upraveno uživatelem Micey
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Vam prijde nekomu v pohode, kdyz PP v tom rozhovoru ktery byl vcera zverejneny, tvrdi ze bychom se v ramci vlastni bezpecnosti meli vzdat svobody projevu? :D A ze pokud to neudelame, jsme nezodpovedni vuci sobe a svemu okoli?

Upraveno uživatelem zceyee
  • Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, warann napsal:

@zceyee Odkaz? Díky.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/macinka-zverejnil-rozhovor-petr-pavel-armada-cr-diskuze-o-cenzure.A260415_070557_domaci_jira

Před hodinou, Micey napsal:

@zceyee V jaký minutě sím? Já jsem o ničem takovym nenašel ani řádku ani v silně hranatejch kanálech, což by si asi vychutnaly..

Je to nekde kolem pulky rozhovoru, mozna spis v te prvni casti k pulce, ted nevim presne. Bohuzel jsem tu sracku dokoukal do konce.

Odesláno

@zceyee

Teda myslíš těch pár minut od devátý minuty.. no, nechť si to každej přebere. Říká, že důležitý je umět si přiznat hrozbu, jako třeba Irové či Angláni po teroristickejch útocích. A kvituje, že byli ochotni se na potřebnou dobu vzdát některejch občanskejch svobod v zájmu bezpečnosti a dopadení pachatelů. No.. jako jo, já třeba radši přestanu na nějakou dobu psát na internetech sračky v zájmu toho, že budu mít pocit že jsou mý děti v kapku většim bezpečí. Leč chápu že hranice je dost tenká a každej to může vnímat jinak.

https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/macinka-zverejnil-rozhovor-armady-s-prezidentem-pavlem-372391

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Myslíš ty Anglány co tam mediálně tutlali pakistánský gengy co znásilňovali děti aby nebyli nařčený z rasismu? Tak ty maj s madiálníma zákazama zkušenosti to jo...  Zrovna ty bych jako vzor bezpečnosti našich dětí asi neuváděl...

Odesláno
před 4 hodinami, geometr napsal:

No jako nevypadá to, že Babiš drží pevně opratě. Nechápu, že si v tý vládě trpí takovejhle mrdník jakej tam je.

jak trpí? dyť mu vyhovuje, že ten malej zmrdík za něj dělá hnusnou práci. nevím, proč si lidi pořád myslej, že chce bureš nějak dobře vycházet s prezidentem. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...