Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 10 hodinami, Hudson10 napsal:

Tak nezvýšit daně po 24.2.2022 by byl průser, že..Volil jsem je proto, že  se budou starat a třeba zareagují na vznikající situaci. Ty ne?

Za mě se měla ODS vzdát svýho fetiše a nerušit s Bábou superhrubou mzdu. Neudělali by si trvalou díru >100mld do rozpočtu, kterou pak museli lepit podstatně debilnějším způsobem (pro jejich voliče) a la windfall tax...

• Odpovědi 21,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Manifest Palantiru. Bohužel jediná cesta zachování převahy Západu a to díky Číně, Indii a ostatním zemím.

Budoucnost nebude pěkná. Ostatně dnes Google poslal email, kde informuje o defaultním zapnutí AI nad daty v Gmail a workspace. Snad zatím jen pro firmy.

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, safi napsal:

Manifest Palantiru.

Ted jsem to projel... Pieter Thiel se pod to mohl rovnou podepsat. 

ja jsem vcera dal cely tenhle podcast... taky smutny poslouchani. 

AI Whistleblower: We Are Being Gaslit By AI Companies, They’re Hiding The Truth! - Karen Hao

Upraveno uživatelem kloubik
  • Like 1
Odesláno (upraveno)

To jsou jen takový prkotiny, hra se slovy, buďme rádi, že tam na tom blízkým východě nespadli přes okraj zeměkoule...i když já vlastně ani nevím, kde se to láme, ale Hegseth to určitě bude vědět a dá si na to bacha.

P.S.: jo, a žádnej z těch "přidržtašek" nemá v ruce zápisníček, to bych netoleroval.

Upraveno uživatelem JR_2010
  • Like 2
  • Haha 1
Odesláno

Doufám, že to máš z nějakýho důvěryhodnýho zdroje, nerad bych byl za pitomce, až o tom s někým budu debatovat.

• Like 1
  • Haha 3
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, petr_cha napsal:

Mozna spis do humoru... 🙂

To je stejný jako když se chlapíka u čerpačky ptali, co říká na zdražení nafty a on řekl, že mu je to jedno, že bere pořád za 500,- Kč :) 

• Haha 8
Odesláno

A jeste relevantni prispevek od Kalouska k mediim verejne sluzby... zaklad je dobre napsany zakon, definujici co chceme a za kolik... a tyto vydaje klasifikujici jako mandatorni vydaje.. pak neni co resit... teda krome toho, ze to bude na dluh, jako spousta dalsich veci.... :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

před 3 hodinami, JR_2010 napsal:

Doufám, že to máš z nějakýho důvěryhodnýho zdroje, nerad bych byl za pitomce, až o tom s někým budu debatovat.

Debatovat nema smysl, proste jim ukaz ten obrazek.

Upraveno uživatelem zceyee
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, JR_2010 napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Haha 2
Odesláno (upraveno)

Kolega ekonom mi řekl, že tvrzení o spacácích  ,stávkových pohotovostech  ,mediální  diskuze, tvrzení chvilkařů  jsou nesmysl a bouře ve sklenici vody, protože pokud budou zrušeny poplatky tak  platby pro ČT a ČRo budou brány jako mandatorní výdaje, budou zákonem přikázány a proto budou na vládnoucích politicích závislé stejně jako dosud,  takže tvrzení o ovlivňování je nesmysl a jako  vždy o peníze pro zainteresované jde až na prvním místě.

Relata refero

Upraveno uživatelem Conrad
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
Před hodinou, Conrad napsal:

Kolega ekonom mi řekl, že tvrzení o spacácích  ,stávkových pohotovostech  ,mediální  diskuze, tvrzení chvilkařů  jsou nesmysl a bouře ve sklenici vody, protože pokud budou zrušeny poplatky tak  platby pro ČT a ČRo budou brány jako mandatorní výdaje, budou zákonem přikázány a proto budou na vládnoucích politicích závislé stejně jako dosud,  takže tvrzení o ovlivňování je nesmysl a jako  vždy o peníze pro zainteresované jde až na prvním místě.

Relata refero

Viz  výše, to jsem dříve  neviděl, ale Kalousek říká  v podstatě totéž

Odesláno

Já si nemyslím, že odklon od financování veřejnoprávních médií přes poplatky na jinou formu je v principu problém. Problémy nicméně vidím dva:

1. Étos, se kteým se současná vláda do akce pouští. Tedy znevěrohodňování veřejnoprávních médií, komentáře ve smyslu, že budou určovat, co se bude vysílat a co ne atd. Absence solidní politické a společenské diskuse o tom, jaká je role veřejnoprávních médií a jak to souvisí s jejich řízením a financováním.

2. Šlendrián, se kterým - obávám se - celá akce proběhne.

Ve výsledku budeme mít novou formu financování bez politického konsenzu a bez jasné vize, čeho chceme dosáhnout, k tomu seškrtané financování, protože "naši lidi" přece nechtějí platit ČT a celé to dopadne tak špatně, jak to dopadnout může.

• Like 1
  • Dát hlas 4
Odesláno

Ja s tim taky nemam problem, pokud o tom bude rozumná diskuze, ale problem je, ze je to iniciovaný fasounama z SPD, Motoristu a estébákem Burešem. To je ten problem. Protože tam neni nic "jen tak pro dobro voličů"!

• Like 1
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 12 hodinami, Gustaf napsal:

Dobře Matásek 😂

To me Matasek prekvapil, tuhle mel dopravni nehodu s Turkem jako z Turecka /nebo z Nemecka/ a na netu si postezoval, a nekdo mu pripomenul, ze uz davno v Orliku pred Arabama varoval a Matasek mu to smaznul, asi mekne

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...