Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
9 minutes ago, Prochy68 said:

Já si zakázal zprávy, novinky, veškeré informace ohledně domácí politiky a do Žumpy se budu chodit jenom bavit, protože přesně jak píšeš...už začíná jít o zdravý 😂

Odesláno
před 2 minutami, Jeronimo napsal:

Hoši, klid 🥵 Prý mají padnout nějaké absolutní rekordy. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

F čem ? Snad jsou na to v Pejřimově připravený ?!😁

Odesláno
před 4 minutami, FantasticFabio napsal:

Jsem teď poslouchal v autě, že teploty můžou začínat číslem čtyři, ale nevím jestli to není kachna. :D

Odesláno
před 46 minutami, African napsal:

Já si zakázal zprávy, novinky, veškeré informace ohledně domácí politiky a do Žumpy se budu chodit jenom bavit, protože přesně jak píšeš...už začíná jít o zdravý 😂

Ale motoristy už nebudeš volit, že ne?

• Haha 2
Odesláno
před 37 minutami, FantasticFabio napsal:

Ted bude stacit jen trosku pritopit 😉

Odesláno
před 30 minutami, Jeronimo napsal:

Jsem teď poslouchal v autě, že teploty můžou začínat číslem čtyři, ale nevím jestli to není kachna. :D

Jasný , není to kachna ….. 4 nad/ 4 pod , čtyři a dvacet , čtyři a třicet ….. nic co bychom už nezažili …. 

Odesláno
Před hodinou, Jeronimo napsal:

Hoši, klid 🥵 Prý mají padnout nějaké absolutní rekordy. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Teploty odpovídající vrcholu léta někde ve středomoří pár dekád zpět. Někde pod palmou u moře asi fajn, ale žít v takových podmínkách uprostřed Evropy začíná být těžce snesitelný.. Jako děti jsme se modlili za slunečný den a teplotu alespoň 24°C ve stínu, ať se můžeme jít koupat... Dnes v červnu 40°C. To je úplně v hajzlu.. A do toho v televizi vystoupí Klausova podržtaška, která "ukončuje" klimatickou krizi. 

• Dát hlas 4
Odesláno
před 38 minutami, Mr. Sandman napsal:

V Poděbradech už dnes krásných 37.... Tu 40 dáme

Poděbrady , Poděbrady ….. to je marný , město rekordů je Pelhřimov …..musíme počkat, jak v Pejřimově 😎🤣

Odesláno
2 hours ago, geometr said:

Ale motoristy už nebudeš volit, že ne?

Ne 😅 a jsem si jist že v naší zemi už nikdy nikoho....

Odesláno
V Poděbradech už dnes krásných 37.... Tu 40 dáme
Predminulej prodlouzenej vikend jsem byl na festaku a celej to prochcalo... a na dalsi festak jedu... ano, tento vikend... pod stan a celodenni koncerty v sobotu :-o))
Odesláno

macinka, turek, klempíř atd. jen odvádějí pozornost. Vše jede podle plánu. BUREŠ si nás pěkně všechny vodí, čim větší bizár tim lépe.

• Like 3
  • Dát hlas 6
Odesláno

Přijedeš si jako politik udělat PR na folklorní festival a když tě publikum vypiska, osocis je, že se zbláznili a dělají z toho politický festival. To nevymyslis.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vypadni-na-festivalu-ve-straznici-po-klempirovi-vypiskali-i-macinku.A260627_190643_domaci_bro

• Like 1
  • Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 25. 6. 2026 v 16:59, African napsal:

Ne 😅 a jsem si jist že v naší zemi už nikdy nikoho....

Taky špatně..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...