skalis Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Goran:Nikdo nepíše, že ta armáda nic nedělá, nebo že nedostávám veřejné služby za svoje odvedené daně. Ale když přijdu na úřad, tak pořád vidím fůru neefektivity. Beru si na to volno (tedy v tý době neprodukuju a tedy netvořím prostředky, ze kterých jsou státní zaměstnanci placení). Chybí strategie, kvalitní vedení miniserstev, který bude tlačit na digitalizaci a zvyšování produktivity, aby míň zaměsntanců odvedlo stejnou práci a mohlo dostat víc zaplaceno. Použít tým 30 lidí jako reprezentativní vzorek pro skupinu 400k+ lidí fakt nebude fungovat. Jo, daně platím, dotace neberu a za svoje peníze bych si představoval efektivní státní aparát. A 9% růst v dnešní ekonomický situaci mi přijde neakceptovatelný. 3
Jehlan Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září (upraveno) Vypozoroval jsem, že když dojde ve státním na redukci pracovních míst, často je praxe taková, že se propustí třeba opraváři, elektrikáři, kotelníci, přijde firma vzešlá z "výběrového řízení" která ty propuštěné zaměstná a zajišťuje následně práci těch propuštěných , jako "vybraný dodavatel". Ty bývalé státní zaměstnance zaměstná často na DPP. Upraveno 29. září uživatelem Jehlan
lamizol Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září (upraveno) před 15 hodinami, skalis napsal: Goran:Nikdo nepíše, že ta armáda nic nedělá, nebo že nedostávám veřejné služby za svoje odvedené daně. Ale když přijdu na úřad, tak pořád vidím fůru neefektivity. Beru si na to volno (tedy v tý době neprodukuju a tedy netvořím prostředky, ze kterých jsou státní zaměstnanci placení). Chybí strategie, kvalitní vedení miniserstev, který bude tlačit na digitalizaci a zvyšování produktivity, aby míň zaměsntanců odvedlo stejnou práci a mohlo dostat víc zaplaceno. Použít tým 30 lidí jako reprezentativní vzorek pro skupinu 400k+ lidí fakt nebude fungovat. Jo, daně platím, dotace neberu a za svoje peníze bych si představoval efektivní státní aparát. A 9% růst v dnešní ekonomický situaci mi přijde neakceptovatelný. Teď jsem několikrát využíval různý portály ministerstev, kartu řidiče, další registrační značku na držák kol, ale i jiný portály abych nemusel na úřad. Značku sem si musel vyzvednou, tu mi teda neposlali, ale bylo to hned. To co jsem potřeboval, jsem vyřídil vod PC. Za mě bezchybičky. Takže to de k lepšímu. Upraveno 30. září uživatelem lamizol 1
geometr Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Já si taky myslím, že to jde k lepšímu s digitalizací. Sice pomaloučku, ale jde. Chtělo by to opravdu už dotáhnout stavební správu. 2
Prochy68 Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září No hned se mi ulevilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1 1
African Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Vždycky když jsem hodil hlas do volební urny, byla z toho pohroma , tak jsem volební lístky dal čtrnáctiletýmu synkovi, kterého politika z nějákého důvodu baví, furt leží v programech stran a nechám ho si někoho zvolit ať se učí U nás v komunálních většinu zmrdů co se tam cpe znám osobně, takže jsem velmi zaujatý a kluk, to je ještě čistá, věřící duše. Jediná moje podmínka ať na lístku, který hodlá hodit není jediný komunista, což je letos taky oříšek...ty šmejdi snad mají nějáké z mrtvýchvstání nebo co Já už nad politiky zlomil hůl 3
geometr Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Kdybych odsud nevěděl, jak se těm dětem věnuješ, tak bych napsal, žes někde musel udělat chybu. Ve 14 ležet v programech stran? No to neee.
African Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října (upraveno) 3 hours ago, geometr said: Kdybych odsud nevěděl, jak se těm dětem věnuješ, tak bych napsal, žes někde musel udělat chybu. Ve 14 ležet v programech stran? No to neee. To si tahají ze školy si myslím, no a třeba z dějepisu má lepší známky poslední dva roky než třeba z přírodopisu... sám koukám co se mu to honí hlavou, snad jenom blbá puberta Upraveno 1. října uživatelem African
African Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října 25 minutes ago, zceyee said: Kdyz je bere do Prahy na demonstrace, se nediv. Přesně, má to kluk se vším všudy, od urny až po demonstraci
paro Odesláno pondělí v 08:04 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:04 Mám Jindru Šídla s jeho rrrrrr rád a jeho humor taky. Dnešní Šťastné pondělí se mu docela povedlo Štastné pondělí 1
Bert Odesláno pondělí v 14:04 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 14:04 No Ty kráso .... https://www.forum24.cz/posbirame-je-do-budov-a-budou-makat-za-jidlo-babis-je-nadseny-z-krasneho-projektu-pro-bezdomovce Posbíráme je do budov a budou makat za jídlo. Babiš je nadšený z „krásného projektu“ pro bezdomovce. A k tomu Bert v bezmezném údivu dodává: Arbeit macht frei? Nebylo to tady už někdy dříve? 1 1
Kotlick Odesláno pondělí v 14:35 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:35 před 29 minutami, Bert napsal: No Ty kráso .... https://www.forum24.cz/posbirame-je-do-budov-a-budou-makat-za-jidlo-babis-je-nadseny-z-krasneho-projektu-pro-bezdomovce Posbíráme je do budov a budou makat za jídlo. Babiš je nadšený z „krásného projektu“ pro bezdomovce. A k tomu Bert v bezmezném údivu dodává: Arbeit macht frei? Nebylo to tady už někdy dříve? Andrej se postará o pražské bezdomovce a Piráti o pražské děti. No tvl v Praze by chtěl žít každý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kotlick Odesláno pondělí v 14:50 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:50 U toho hlídání dětí v Praze mě trochu děsí spojení názvu "PYŽÁMKOVÝ VEČÍREK" a logo "NOVÁ TROJKA". Asi bych tam děti nedal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Micey Odesláno pondělí v 15:45 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:45 Bych blil, to musel bejt duel.. pomatenej Srb a rusak s hrdou vlajkou na rakete, at jdou idealne do hajzlu i s tenisovou federaci. https://www.sport.cz/clanek/tenis-ulet-byvale-svetove-jednicky-rus-napalil-divaka-do-obliceje-diskvalifikace-poslala-do-finale-djokovice-5549392#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=abtest329_firmy_nova_vizitka_varBB
lamizol Odesláno pondělí v 17:09 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:09 před 9 hodinami, paro napsal: Mám Jindru Šídla s jeho rrrrrr rád a jeho humor taky. Dnešní Šťastné pondělí se mu docela povedlo Štastné pondělí Mrknul jsem na to a je to dobrý! Já na to kdysi koukával, ale nějak už to ne mě nevyskakovalo a aktivně sem tomu naproti nešel, ale Jindra je pořád dobrej! 1
lamizol Odesláno středa v 15:18 Nahlásit Odesláno středa v 15:18 Péťa měl solidně nakročíno, ale tohle nevim jestli bylo dobrý... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-komunalni-jak-to-bylo-s-pavlovou-cestou-poradci-ho-varovali-prezident-si-nedal-rict-316850#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=abtest329_firmy_nova_vizitka_varBB
Micey Odesláno středa v 15:28 Nahlásit Odesláno středa v 15:28 Jako jo, mel by prijet. Na druhou stranu si vem jaka je to lahoda mit prezidenta, jehoz nejvetsi pruser po par letech ve funkci je to, ze nevoli do zastupitelstva v Cernoucku. 1 2
lamizol Odesláno středa v 16:02 Nahlásit Odesláno středa v 16:02 Jako jasný, právě že má nabodováno a tohle mu to hodně ubere, zrovna volby u prezidenta... a je jedno v jaký díře se volí a že jeden hlas (možná dva ) sou k hovnu. Zvlášť teď, když kdejakej zmrd číhá na každou jeho chybičku a budou mít vodu mlejn. U nás v práci se říkalo z taktiky za pět .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se