Micey Odesláno pondělí v 06:06 Nahlásit Odesláno pondělí v 06:06 Vcera sem udelal chybu, ze sem kouknul na CNN Prima News na tu velkou debatu v jedenact.. tesim se na Okamuru a Micinku, jak se budou zase chovat jako uplny kokoti a mlit nesmysly, coz teda jako sice jo, ale naprosto ultimatni hovado je Hrib. To uz je snad nejakej tajnej projekt jak ty Piraty znicit, to jinak neni mozny.. jeste posledne jsem je volil, ted bych si radeji ukousl ruku, tak nesympaticky arogantniho cloveka jsem snad jeste nevidel, a to vim, kdo je Rajchl:) 3 1 5
African Odesláno pondělí v 16:07 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:07 9 hours ago, Micey said: Vcera sem udelal chybu, ze sem kouknul na CNN Prima News na tu velkou debatu v jedenact.. tesim se na Okamuru a Micinku, jak se budou zase chovat jako uplny kokoti a mlit nesmysly, coz teda jako sice jo, ale naprosto ultimatni hovado je Hrib. To uz je snad nejakej tajnej projekt jak ty Piraty znicit, to jinak neni mozny.. jeste posledne jsem je volil, ted bych si radeji ukousl ruku, tak nesympaticky arogantniho cloveka jsem snad jeste nevidel, a to vim, kdo je Rajchl:) Jsem také kousek viděl a je úplně kouzelné sledovat jak vrcholní politici se navzájem ve veřejné debatě obviňují, který z nich krade víc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se