skalis Odesláno úterý v 13:42 Nahlásit Odesláno úterý v 13:42 Goran:Nikdo nepíše, že ta armáda nic nedělá, nebo že nedostávám veřejné služby za svoje odvedené daně. Ale když přijdu na úřad, tak pořád vidím fůru neefektivity. Beru si na to volno (tedy v tý době neprodukuju a tedy netvořím prostředky, ze kterých jsou státní zaměstnanci placení). Chybí strategie, kvalitní vedení miniserstev, který bude tlačit na digitalizaci a zvyšování produktivity, aby míň zaměsntanců odvedlo stejnou práci a mohlo dostat víc zaplaceno. Použít tým 30 lidí jako reprezentativní vzorek pro skupinu 400k+ lidí fakt nebude fungovat. Jo, daně platím, dotace neberu a za svoje peníze bych si představoval efektivní státní aparát. A 9% růst v dnešní ekonomický situaci mi přijde neakceptovatelný. 3
Jehlan Odesláno úterý v 23:11 Nahlásit Odesláno úterý v 23:11 (upraveno) Vypozoroval jsem, že když dojde ve státním na redukci pracovních míst, často je praxe taková, že se propustí třeba opraváři, elektrikáři, kotelníci, přijde firma vzešlá z "výběrového řízení" která ty propuštěné zaměstná a zajišťuje následně práci těch propuštěných , jako "vybraný dodavatel". Ty bývalé státní zaměstnance zaměstná často na DPP. Upraveno úterý v 23:15 uživatelem Jehlan
lamizol Odesláno středa v 05:09 Nahlásit Odesláno středa v 05:09 (upraveno) před 15 hodinami, skalis napsal: Goran:Nikdo nepíše, že ta armáda nic nedělá, nebo že nedostávám veřejné služby za svoje odvedené daně. Ale když přijdu na úřad, tak pořád vidím fůru neefektivity. Beru si na to volno (tedy v tý době neprodukuju a tedy netvořím prostředky, ze kterých jsou státní zaměstnanci placení). Chybí strategie, kvalitní vedení miniserstev, který bude tlačit na digitalizaci a zvyšování produktivity, aby míň zaměsntanců odvedlo stejnou práci a mohlo dostat víc zaplaceno. Použít tým 30 lidí jako reprezentativní vzorek pro skupinu 400k+ lidí fakt nebude fungovat. Jo, daně platím, dotace neberu a za svoje peníze bych si představoval efektivní státní aparát. A 9% růst v dnešní ekonomický situaci mi přijde neakceptovatelný. Teď jsem několikrát využíval různý portály ministerstev, kartu řidiče, další registrační značku na držák kol, ale i jiný portály abych nemusel na úřad. Značku sem si musel vyzvednou, tu mi teda neposlali, ale bylo to hned. To co jsem potřeboval, jsem vyřídil vod PC. Za mě bezchybičky. Takže to de k lepšímu. Upraveno středa v 05:20 uživatelem lamizol 1
geometr Odesláno středa v 05:26 Nahlásit Odesláno středa v 05:26 Já si taky myslím, že to jde k lepšímu s digitalizací. Sice pomaloučku, ale jde. Chtělo by to opravdu už dotáhnout stavební správu. 2
Prochy68 Odesláno středa v 06:24 Nahlásit Odesláno středa v 06:24 No hned se mi ulevilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1 1
African Odesláno čtvrtek v 09:19 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:19 Vždycky když jsem hodil hlas do volební urny, byla z toho pohroma , tak jsem volební lístky dal čtrnáctiletýmu synkovi, kterého politika z nějákého důvodu baví, furt leží v programech stran a nechám ho si někoho zvolit ať se učí U nás v komunálních většinu zmrdů co se tam cpe znám osobně, takže jsem velmi zaujatý a kluk, to je ještě čistá, věřící duše. Jediná moje podmínka ať na lístku, který hodlá hodit není jediný komunista, což je letos taky oříšek...ty šmejdi snad mají nějáké z mrtvýchvstání nebo co Já už nad politiky zlomil hůl 3
geometr Odesláno čtvrtek v 14:22 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 14:22 Kdybych odsud nevěděl, jak se těm dětem věnuješ, tak bych napsal, žes někde musel udělat chybu. Ve 14 ležet v programech stran? No to neee.
zceyee Odesláno čtvrtek v 16:55 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:55 Kdyz je bere do Prahy na demonstrace, se nediv.
African Odesláno čtvrtek v 17:20 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:20 (upraveno) 3 hours ago, geometr said: Kdybych odsud nevěděl, jak se těm dětem věnuješ, tak bych napsal, žes někde musel udělat chybu. Ve 14 ležet v programech stran? No to neee. To si tahají ze školy si myslím, no a třeba z dějepisu má lepší známky poslední dva roky než třeba z přírodopisu... sám koukám co se mu to honí hlavou, snad jenom blbá puberta Upraveno čtvrtek v 17:22 uživatelem African
African Odesláno čtvrtek v 17:21 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:21 25 minutes ago, zceyee said: Kdyz je bere do Prahy na demonstrace, se nediv. Přesně, má to kluk se vším všudy, od urny až po demonstraci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se