Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Kdyby někomu neseděl čas na Zemanových hodinkách jako minule, tak podotýkám, že je to předtočené. Nevím jak dnešní rozhovor, ale minulý na CNN natáčeli 4 hodiny, aby z toho sestříhali použitelný matroš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 28 minutami, xbraj19 napsal:

Třeba jim chce oznámit, že tentokrát to na mrazáky nebude 🤣

před 8 minutami, Prochy68 napsal:

🤣

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, petr_cha napsal:
Před hodinou, Prochy68 napsal:

Co to je patnacti procentni koncentrace vzduchu? Cituji tedy z toho clanku.. 🙂

Donutil jsi mne ten článek přečíst 🤣 Nicméně i tak naprosto nechápu, co ten pisálek chtěl říct, nejspíš tu 3,14čovinu někde opsal ... i kdybych to vzal velmi relativně, že v 0 m je 100%, tak ve 3000 m je cca necelých 70% (obsahu kyslíku ve ve vzduchu) ...  radši ani nebudu zmiňovat parciální tlak ... 🤣

edit: aha, už mi to došlo... von asi chtěl naznačit, že je v tom mrazáku o 6% snížený podíl kyslíku 🤣 to je asi tak jediný, co by matematicky dávalo smysl ...

Upraveno uživatelem Lynx12
Odkaz ke komentáři

Pisálek chtěl napsat 15 procent kyslíku. A to by bylo správně. V rámci protipožárních opatření jsou prostory, kam je záměrně vháněn vzduch s nižším obsahem kyslíku. Typickým příkladem jsou archivy se vzácnými exempláři. Atd ...

Odkaz ke komentáři

Berte, já bych řekl, že pisálek fakt něco opsal... 😉 a samozřejmě máš recht, jen s těma archívama je to trochu složitější, nicméně to není třeba rozebírat 😉 asi všichni víme, jakou úroveň má většina současných pisálků ...

Odkaz ke komentáři

Nikdy jsem si nemyslel, že by mě vůbec napadlo slovní spojení "zlatej Babiš".  Tohle mě ovšem značně nadzvedlo: https://echo24.cz/a/SuSmF/bek-cesko-otaci-a-bude-proti-madarsku-a-polsku-na-strane-bruselu

Pan nynější ministr se evidentně inspiroval projevem pana tehdejšího říšského ministra z roku 1940.🤮

Odkaz ke komentáři

Kurwa, co mi unika?

Premier Fiala minuly tyden rekl, ze zanik spalovacich motoru je nesmysl a ze proti tomu bude jeho vlada bojovat.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-fiala-zakaz-aut-se-spalovacimi-motory-je-neprijatelny-ohrozil-by-mnoho-lidi-183859

A jeho zbytecny ministr mluvi o 180 stupnu jinak...?

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...