John_Lenon Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Chápete to? Tohle je jak zlej sen. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/valka-ukrajina-vojaci-ukrajinci-zertuji-ruske-tanky-armada.A220226_194643_zahranicni_wass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 10 minutami, John_Lenon napsal: Kadyrov je patolizal Putina. A v cecne má neomezenou moc. Ten už to má také zasebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Právě teď, John_Lenon napsal: Chápete to? Tohle je jak zlej sen. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/valka-ukrajina-vojaci-ukrajinci-zertuji-ruske-tanky-armada.A220226_194643_zahranicni_wass Já jo. Rusáci tam mají podřadný jednotky z asijky části, zpola negramotný, náhnany rozkazem. Vůbec netuší o co jde. A ty pomocníci s sipkama- koukl jsi jen dnes na facebook? Víš kolik takovýhle pomocníků by bylo ve stejné věci u nas? Dost. Mám dva spolužáky, se kterýma jsem dneska skončil pro jejich pro ruský názory. Je mi fakt smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Může být něco horšího? https://twitter.com/KyivIndependent/status/1497664944023773190 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 1 minutou, VintageLover napsal: Může být něco horšího? https://twitter.com/KyivIndependent/status/1497664944023773190 Oni se fakt zbláznili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 ................ edit. To jako nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 6 minutami, kuncák7 napsal: Já jo. Rusáci tam mají podřadný jednotky z asijky části, zpola negramotný, náhnany rozkazem. Vůbec netuší o co jde. A ty pomocníci s sipkama- koukl jsi jen dnes na facebook? Víš kolik takovýhle pomocníků by bylo ve stejné věci u nas? Dost. Mám dva spolužáky, se kterýma jsem dneska skončil pro jejich pro ruský názory. Je mi fakt smutno. Slovanský bratr vyhlásil Slovanům džihád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 6 minutami, VintageLover napsal: Může být něco horšího? https://twitter.com/KyivIndependent/status/1497664944023773190 Může Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 3 minutami, exBURN napsal: Může Zesilel. Jestli tohle pouzijou, tak ho Ukrajinci sežerou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Právě teď, Jeronimo napsal: ................ edit. To jako nedávám. Situaci sleduju hlavně na Skynews. Najali si vysloužilého generála, který komentuje situaci na bojišti. Zatím se shodují v tom, že Rusáci se s velkou technikou velkým aglomeracím spíše vyhýbají a proto jsou cilvilní oběti "relativně malé" (což neznamená, že při některých fotkách se mi nechce brečet jako želvě). U Kyjeva dle nich bojují spíše výsadkáři s omezenou podporou těžkých zbraní - raket a letadel, ale dnes podvečer dorazily ke Kyjevu ve velkém množství těžké zbraně a útočníci i obránci se musí rozhodnout pro jednu ze dvou strategií: 1) Obránci zůstanou na předměstích města, kde je letadla a dělostřelectvo snadno rozstřílí. Rusům se evidentně zatím nechce do městského boje, protože aby pronikly až do centra Kyjeva, tak ho budou muset dost zníčit. 2) Obránci se přesunou do města a začne městská válka, při které Rusové budou mít těžší pozici. Obránci se ale musí smířit se ztrátou předměstí. S velkou pravděpodobností tak z Kyjeva moc nezbude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 30 minutami, kuncák7 napsal: Spíš mi někdo vysvětlete, co vede Čečence k tomu, přidat se k Rusům? Tomu úplně nerozumím. U Bělorusů jsem to též nechápal, ale bylo mi vysvětleno, že oni si i obsazení Stalinem berou jako svou vinu, že si za to můžou sami. Ale ty Čečenci?? Bude to jednoduchý, ale nevidím to tam. Pokud jsem to správně pochopil, tak oni už na Ukrajině válčí, když dnes údajně padl jejich top generál Magomed Tushayev. To video z přehlídky může být už několik dní staré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 (upraveno) Zase edit.. Upraveno 26. února 2022 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 K aktuálnímu dění... Ke každé události je i zdroj... https://liveuamap.com/?fbclid=IwAR1cPIORj8NOS_xnS6v2ruMilh7e5nuTnsSletq-HOH4QeJNjAzIDRTm_UE Začíná to být více než horký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 (upraveno) před 5 minutami, safi napsal: Situaci sleduju hlavně na Skynews. Najali si vysloužilého generála, který komentuje situaci na bojišti. Zatím se shodují v tom, že Rusáci se s velkou technikou velkým aglomeracím spíše vyhýbají a proto jsou cilvilní oběti "relativně malé" (což neznamená, že při některých fotkách se mi nechce brečet jako želvě). U Kyjeva dle nich bojují spíše výsadkáři s omezenou podporou těžkých zbraní - raket a letadel, ale dnes podvečer dorazily ke Kyjevu ve velkém množství těžké zbraně a útočníci i obránci se musí rozhodnout pro jednu ze dvou strategií: 1) Obránci zůstanou na předměstích města, kde je letadla a dělostřelectvo snadno rozstřílí. Rusům se evidentně zatím nechce do městského boje, protože aby pronikly až do centra Kyjeva, tak ho budou muset dost zníčit. 2) Obránci se přesunou do města a začne městská válka, při které Rusové budou mít těžší pozici. Obránci se ale musí smířit se ztrátou předměstí. S velkou pravděpodobností tak z Kyjeva moc nezbude. Sophiina volba, šel bych do Dvojky. Upraveno 26. února 2022 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 To asi nebudou utocit uz jen na vojenske cile..Ministerstvo vnitra Ukrajiny občany vyzvalo, aby v mobilních telefonech vypnuli geolokaci. Informovala o tom agentura Unian s odkazem na příspěvek stáního úřadu na Telegramu.Nepřítel podle resortu začal navigovat své útoky a údery na místa, kde zaznamenává shlukovaný mobilní signál.Akorat to je asi nejak divne prelozeny.. protoze mobilni signal a geolokace jsou 2 ruzne veci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 3 minutami, Jeronimo napsal: Sophiina volba, šel bych do Dvojky. Jo. Hrozná volba. Ale musí. Stále věřím v to, že Rusy zatahnou do tak krvavý války, ze to Putinovi zlomí váz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 1 minutou, John_Lenon napsal: Jo. Hrozná volba. Ale musí. Stále věřím v to, že Rusy zatahnou do tak krvavý války, ze to Putinovi zlomí váz. Ideální by bylo, kdyby se mu ten bordel rozvrátil sám zevnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Sakra, doufam, ze ty zbrane z Evropy tam nedorazi s krizkem po funuse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Ano, druhá varianta - městská válka v Kyjevě je bohužel rozumnější. Z toho bude druhý Stalingrad... Putinovi nezlomily vaz ani dvě krvavé války v Čečensku a v Sýrii.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferox Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 20 minutami, kuncák7 napsal: Já jo. Rusáci tam mají podřadný jednotky z asijky části, zpola negramotný, náhnany rozkazem. Vůbec netuší o co jde. A ty pomocníci s sipkama- koukl jsi jen dnes na facebook? Víš kolik takovýhle pomocníků by bylo ve stejné věci u nas? Dost. ... Pamatuju osmasedesatej a tenkrat bylo naopak dost lidi, co delali to samy co ted Ukrajinci. Sundavali znacky, ti rafinovani je zamenovali. Kdyz jsme tenkrat jeli z Prahy do Horovic, tak podle znacek bychom jezdili v kruhu, obcas prerusenem odbockou na Moskvu... Furt doufam ze u nas by to dnes nebylo jiny, ale asi jsem starej prehnane optimistickej vul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se