busdriver Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 3 minutami, Jeronimo napsal: Ideální by bylo, kdyby se mu ten bordel rozvrátil sám zevnitř. Se obávám, že v týhle fázi už ani jiná alternativa neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferox Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Jinak tady je takova ilustrace, jak se Cina stavela k invazi i jak profesionalni byl pristup USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 K těm Čečencům na Ukrajině: https://www.dailymail.co.uk/news/article-10551327/Chechen-special-forces-hunters-unleashed-Ukraine-detain-kill-Kyiv-officials.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 12 minutami, Jeronimo napsal: Ideální by bylo, kdyby se mu ten bordel rozvrátil sám zevnitř. Jo, tak jsem to přesně myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Tak pánové pracovně Mosva rok 1986. Celkem politické uvolnění. Byl jsem tam 14dní. Všude nás hlídali a chodili všude s námi. Když jsme chtěli něco vidět sami tak jsme jim museli zdrhnout. Jo a pak to byla síla. Nádherný obrovský obchody se třemi druhy čaje, strkanice o napůl oškubaný slepice atd. Moskva hezký památky, my hlad a žízeň. Super na hotelu u rudýho náměstí.....párky a vejce na tvrdo a šváby teda rusy pro upřesněni. Hrozně jsem se těšil domů. Když jsem viděl spoustu lidí tak jsem se ptal proč demonstrují? Bylo mi řečeno, že asi přivezli boty do české prodejny Vlasta...obdoba Čajky v Praze. No přikládám foto a zkuste si tipnout kolikrát mě tam kontrolovala zkurvená Milice a kolikrát jsem musel potupně obracet kapsy na ruby? Nemám na ně dobrý vzpomínky. A dalo mi to celkem práci najít tu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Tak když máš jedinej kšilt na beranici, tak se nediv, že jsi byl podezřelej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 1 minutou, JR_2010 napsal: Tak když máš jedinej kšilt na beranici, tak se nediv, že jsi byl podezřelej. Vole....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 https://twitter.com/youranontv/status/1497678663046905863?s=21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 8 minutami, JR_2010 napsal: Tak když máš jedinej kšilt na beranici, tak se nediv, že jsi byl podezřelej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Oplt - díky za info, to mi stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 10 minutami, JR_2010 napsal: Tak když máš jedinej kšilt na beranici, tak se nediv, že jsi byl podezřelej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 21 minutami, odjinud napsal: Sakra, doufam, ze ty zbrane z Evropy tam nedorazi s krizkem po funuse... Němci tam konečně dodaji těch 500 protileteckých Stingerů. Tyto střely si Rusi ještě dobře pamatuji z Afghanistanu. Muži v dlouhých režnych košilich (modžáhidove) se je tam rychle a dobře naučili proti vrtulnikum používat. Ukrajinci pokud je dostanou včas, tak to taky zvládnou .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Tak ještě poslat něco s arsenálem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 ty stingery nejsou všehospásný. https://twitter.com/COUPSURE/status/1497659200666845186?s=20&t=nYbtiesvTiupX9-IcygI1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 1 minutou, eloga napsal: Oplt - díky za info, to mi stačí. Já jsem ten malej mezi těma bolševikama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Pro představu, co dělá TOS - 1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 (upraveno) Stinger - na vrtulníky to stačí - a je to Upraveno 26. února 2022 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 1 minutou, Oplt napsal: Já jsem ten malej mezi těma bolševikama. to jsem tak tipoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Premyslim proc tam ten zmrd posila neschopne zakladaky a hrdlorezy z Cecenska. Bud nema nic moc lepsiho, nebo, a toho se teda fakt bojim, si to nechava na pokracovani nekde jinde. Doprdele ja jsem tak nasrany! A Ukrajinci jsou teda hrdinove nejvetsi. Klobouk kurva dolu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se