Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Oplt

Tak pánové pracovně Mosva rok 1986. Celkem politické uvolnění. Byl jsem tam 14dní. Všude nás hlídali a chodili všude s námi. Když jsme chtěli něco vidět sami tak jsme jim museli zdrhnout. Jo a pak to byla síla. Nádherný obrovský obchody se třemi druhy čaje, strkanice o napůl oškubaný slepice atd. Moskva hezký památky, my hlad a žízeň. Super na hotelu u rudýho náměstí.....párky a vejce na tvrdo a šváby teda rusy pro upřesněni. Hrozně jsem se těšil domů. Když jsem viděl spoustu lidí tak jsem se ptal proč demonstrují? Bylo mi řečeno, že asi přivezli boty do české prodejny Vlasta...obdoba Čajky v Praze.

No přikládám foto a zkuste si tipnout kolikrát mě tam kontrolovala zkurvená Milice a kolikrát jsem musel potupně obracet kapsy na ruby? 

Nemám na ně dobrý vzpomínky. A dalo mi to celkem práci najít tu fotku 🙃

20220226_220532.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 minutami, odjinud napsal:

Sakra, doufam, ze ty zbrane z Evropy tam nedorazi s krizkem po funuse...

Němci tam konečně dodaji těch 500 protileteckých Stingerů. Tyto střely si Rusi ještě dobře pamatuji z Afghanistanu. Muži v dlouhých režnych košilich (modžáhidove) se je tam rychle a dobře naučili proti vrtulnikum používat. Ukrajinci pokud je dostanou včas, tak  to taky zvládnou .. 

Odkaz ke komentáři

Premyslim proc tam ten zmrd posila neschopne zakladaky a hrdlorezy z Cecenska. Bud nema nic moc lepsiho, nebo, a toho se teda fakt bojim, si to nechava na pokracovani nekde jinde. 
Doprdele ja jsem tak nasrany! A Ukrajinci jsou teda hrdinove nejvetsi. Klobouk kurva dolu!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...