Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Do včerejška jsem byl v tomto rozpolcený. Kolektivní vina je svinstvo, které se může zvrtnout velmi špatným směrem. Po nočním útoku v zaporožské jaderné elektrárně jsem pro kolektivní vinu a všechny její důsledky. (viz. Jablotron, nadávání rusům v ČR, odpojování od služeb ze západu atd.)

Jestli rusák se zkušeností z Černobylu útočí na JE a je mi jedno, jestli ví nebo neví co dělá, tak jako sorry. Důsledky musí pocítit i nevinní rusové a co nejvíce ovlivnit ostatní rusy. Musí to bolet…. No pain, no gain.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kumulatívne (celkové) straty techniky podľa oryxspioenkop.com:

Ukraine - 183, of which: destroyed: 71, damaged: 4, abandoned: 43, captured: 65

Russia - 580, of which: destroyed: 234, damaged: 8, abandoned: 137, captured: 201

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Kotlick napsal:

Do včerejška jsem byl v tomto rozpolcený. Kolektivní vina je svinstvo, které se může zvrtnout velmi špatným směrem. Po nočním útoku v zaporožské jaderné elektrárně jsem pro kolektivní vinu a všechny její důsledky. (viz. Jablotron, nadávání rusům v ČR, odpojování od služeb ze západu atd.)

Jestli rusák se zkušeností z Černobylu útočí na JE a je mi jedno, jestli ví nebo neví co dělá, tak jako sorry. Důsledky musí pocítit i nevinní rusové a co nejvíce ovlivnit ostatní rusy. Musí to bolet…. No pain, no gain.

Mi kolektivni vina prijde jako hnud  a tak to vzdy bude. To se ovsem vztahuje jen na cizince u nas. Stejne jak nebudu nadavat tady nikomu z KLDR dokud neobhajuje Kima... tady znovu sankce na lidi co s rezimem spolupracuji.

Do Ruska je to neco jineho a je to soucast sankci, je to dan za to, ze to lidi toleruji. Chapu, ze clovek v Rusku za to mozna nemuze. Ale stejne tak a mnohem tvrdeji na nej dopadne to, ze jeho celozivotni uspory nemaji zadnou hodnotu. Tak at s tim neco dela...

Ale pokud nekdo bude utocit u nas na nekoho za to, ze mluvi rusky (coz myslim, ze stejne dost casto nepozna), tak je to kokot...

Odkaz ke komentáři

Já teda u nás Vojto rozlišuju normální Rusy co tu pracují a zdrhli kvůli korupci a dusnu.... a bohatý Rusáky co mají furt vazby na ruskej aparát a chovaj se jak hovada. Tu druhou skupinu bych klidně zařadil na blacklist.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, martar napsal:

Já teda u nás Vojto rozlišuju normální Rusy co tu pracují a zdrhli kvůli korupci a dusnu.... a bohatý Rusáky co mají furt vazby na ruskej aparát a chovaj se jak hovada. Tu druhou skupinu bych klidně zařadil na blacklist.

Však to tam tak píšu ne? 

Odkaz ke komentáři

Ja tedy mam o neci vetsi vztek nez na Rusko na ty nase soudruhy (tedy nase z cele EU), kteri se pricinili o to, ze ted pred Ruskem stojime se stazenejma kalhotama a premejslime, jestli budeme schopny nahradit jejich plyn a ropu. Rusko se proste chova tak, jako se chovalo vzdycky. Od doby Mongolu, Tataru pres cary a bolseviky jsou proste agresivni a ochotni se drzet v nejakych mezich, jen pokud vidi silu, ktera je schopna je v tech mezich udrzet. Ale kdo jinej nez my jsme si to meli uvedomovat. Ne, misto toho jsme tu meli furu uzitecnejch idiotu, kteri by snad radeji rozpustili i NATO, jen abychom nekoho nedrazdili, nebo dokonce neprisli "o svrchovanost".

Upraveno uživatelem Ferox
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Ferox napsal:

Ja tedy mam o neci vetsi vztek nez na Rusko na ty nase soudruhy (tedy nase z cele EU), kteri se pricinili o to, ze ted pred Ruskem stojime se stazenejma kalhotama a premejslime, jestli budeme schopny nahradit jejich plyn a ropu. Rusko se proste chova tak, jako se chovalo vzdycky. Od doby Mongolu, Tataru pres cary a bolseviky jsou proste agresivni a ochotni se drzet v nejakych mezich, jen pokud vidi silu, ktera je schopna je v tech mezich udrzet. Ale kdo jinej nez my jsme si to meli uvedomovat. Ne, misto toho jsme tu meli furu uzitecnejch idiotu, kteri by snad radeji rozpustili i NATO, jen abychom nekoho nedrazdili, nebo dokonce neprisli "o svrchovanost".

aneb: po bitvě je každý generál, takže teď snad už nebudeme řešit jestli holky mají čůrat ve stoje a jestli se sexuálně necítím jako klokan.

Upraveno uživatelem Nick06
Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, Nick06 napsal:

aneb: po bitvě je každý generál, takže teď snad už nebudeme řešit jestli holky mají čůrat ve stoje a jestli se sexuálně necítím jako klokan.

Nezlob se na mne kamaráde, ale i když máš docela hezkou přítelkyni, profilovou fotku Ti nezměním .... 🙂

OK6LHz6silwOD1izscp_DyEKGKX52U6dT-F6ayVD4JE.jpg

Odkaz ke komentáři

Když minulý čtvrtek ruský prezident Vladimir Putin oznámil začátek vojenské operace na Ukrajině, ukázalo se, že jeho projev byl o dva dny předtočen. Výrazně dopředu ale byla zřejmě naplánována celá invaze. Podle poslance Rifata Šajchutdinova ji Moskva začala připravovat už před rokem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...