Tom4 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Dík už mi z toho asi fakt jebe. Už je mi snad natolik dobře že zítra by to kolo mohlo klapnout. A napadlo mě že si upeču Honzovy buchty když vidím tvůj nick a hned to bude veselejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Spravnej pristup Pak dej foto "mejch" buchet do kuli vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Vy tady do detailu řešíte vyhlášky, čáry a katastry, policajty v lese... Já jsem teď přišel z města (Šumperk) domů a s rouškou nebo respirátorem venku v "zástavbě" byla tak s bídou polovina lidí. Jak to vypadá u vás?To bude všude podobný, u nás taky tak.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 (upraveno) @geometr No to by nám ještě chybělo, aby švestky u cest zkoušely kontrolovat a vymáhat elektronickej podpis na snímcích listin, která ani v originále nevyžadují notářské ověření pravosti... PS: Když už to má být šaškárna, tak na neodkladné cesty k rodičům jsem se mimo jiné vybavil i černobílou kopií prapůvodního živnosťáku, na kterém mám dole ještě jako “místo výkonu činnosti” jejich adresu. A chtěl bych vidět, jak to přepečlivý orgán při zápůjčce u silnice louská a páruje s příslušným rejstříkem, aby mi zpoplatnil cestu mezi domovem a “pracovištěm” PPS: Když vidím ty Humáčkovy dacany v tankistických montérkách u silnic, kde je kurva nějaká ustrojovací kázeň - neměl by být náhodou dopravák (pokud nejde o motohlídku) při výkonu služby v řádné uniformě, dle potřeby s reflexní vestou a s bílým klóbrcem na květáku? Upraveno 2. března 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Jestli tohle neni plytvani penezi, tak uz nic jineho.. opet cesi (poslankyne za ANO a kardiolozka) vyvinou vakcinu..https://www.google.com/amp/s/www.seznamzpravy.cz/clanek/tym-babisovy-poslankyne-chce-od-vlady-250-milionu-na-ceskou-vakcinu-144991%3famp=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 3 hodinami, Radek124 napsal: @geometr No to by nám ještě chybělo, aby švestky u cest zkoušely kontrolovat a vymáhat elektronickej podpis na snímcích listin, která ani v originále nevyžadují notářské ověření pravosti... PS: Když už to má být šaškárna, tak na neodkladné cesty k rodičům jsem se mimo jiné vybavil i černobílou kopií prapůvodního živnosťáku, na kterém mám dole ještě jako “místo výkonu činnosti” jejich adresu. A chtěl bych vidět, jak to přepečlivý orgán při zápůjčce u silnice louská a páruje s příslušným rejstříkem, aby mi zpoplatnil cestu mezi domovem a “pracovištěm” PPS: Když vidím ty Humáčkovy dacany v tankistických montérkách u silnic, kde je kurva nějaká ustrojovací kázeň - neměl by být náhodou dopravák (pokud nejde o motohlídku) při výkonu služby v řádné uniformě, dle potřeby s reflexní vestou a s bílým klóbrcem na květáku? Zjistit, jestli máš platnej živnostenskej list (nepřerušené podnikání), místo podnikání a případně provozovny, je s mobilem v ruce na ulici otázka asi tak minuty, než si z toho tvýho cáru papíru někdo preťuká IČO do mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) Vtip je že provozovnu nemám, takže (v původním živnosťáku na stále platné IČO uvedené) “místo podnikání” na rozdíl od adresy sídla nikde v běžných zdrojích nefiguruje - a nemá cenu tady pitvat proč se tyhle fóry v evidenci svého času dělaly. Beztak už mi to může být fuk, protože od zaměstnavatele s X pracovišti mám vygenerovaný glejt na celé Brno, i s QR kódem pro online ověření platnosti A mimochodem: pro velké státní instituce byla odpoledne “mikromanažersky” implementována operativní výjimečka, dle které jsou pro jejich zaměstnance testy dál de-facto dobrovolné. Protože toho bohdá nebude, aby se erár (coby řádný a starostlivý hospodář) nechával rozptylovat provozními banalitami typu shánění, placení a organizace mizerných testů ze dne na den - s rizikem že kvůli tomu nakonec ještě povyskočí R... Upraveno 3. března 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/babis-maturita-uredne-zkouska-skola-distancni-vyuka.A210303_154417_domaci_maka Tohle je taky hodně slušná myšlenka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Chudák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 On ten kluk ušatá prostě rozumí úplně všemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 https://www.novinky.cz/krimi/clanek/muz-v-metru-surove-zbil-seniora-ktery-mu-pripomnel-rousku-40352795 kurňa.... to, že tam borec mlátí chudáka dědu je prasárna ale do p..če ta skupinka v rohu, jen stojí a blbě čumí, jak ho mlátí, to je mládí 21. století. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Myslím, že by měl sám znamkovat, nikdo lepší stejně není Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Máme vůbec ministra školství ještě? Kdyžtak bych to šoupnul Havlíčkovi, ten ještě jedno dvě ministerstva kdyžtak udejchá na tiskovkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Havlicek, k testum ve firmach, prohlasil, ze pred sebou mame “nejvetsi logistickou akci v dejinach”. Jako bych to uz nekde slysel...zacinam se trochu bat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 ... pomoct! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) No co se Vám zas nenávistníci nelíbí na Burešově progresivním nápadu s “úřední maturitou”? Snad ne že to ani ta onuce Plaga nechápe? Se o tom nechá hlasovat na vládě, humáček Venezuelou proti nebudou - a ostatní už si netroufnou odporovat Nejdřív se prostě všecko napríč ročníkami zpriemeruje, pretože “We are all EQUAL, Yeahhhh!!!” - no a pak učitelé udělí “preferenční body” za podlejzání, aktivismus a genderový status, brejličky a rovnátka, etnické a sociální znevýhodněni - a kdo nebude souhlasit s odběrem, dostane 14 dní vostrejch v bedně... Upraveno 3. března 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 To už tu myslim bylo: "Rozhodnutím strany doktor". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Rousky se v Po v intravilanu Prahy docela dodrzovaly, az jsem se divil. Dneska je uz mela tak pulka lidi v "pohotovostni pozici" na brade - uvidis fizle, nasadis rouske. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 9 hodinami, guzmic napsal: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/muz-v-metru-surove-zbil-seniora-ktery-mu-pripomnel-rousku-40352795 kurňa.... to, že tam borec mlátí chudáka dědu je prasárna ale do p..če ta skupinka v rohu, jen stojí a blbě čumí, jak ho mlátí, to je mládí 21. století. Taky jsem to viděl,začíná tu být vše špatně-něco už se musí stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Havlicek, k testum ve firmach, prohlasil, ze pred sebou mame “nejvetsi logistickou akci v dejinach”. Jako bych to uz nekde slysel...zacinam se trochu bat! Zalezi na tom, jetli to bude ridit nejvetsi logistike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se