Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vy tady do detailu řešíte vyhlášky, čáry a katastry, policajty v lese... Já jsem teď přišel z města (Šumperk) domů a s rouškou nebo respirátorem venku v "zástavbě" byla tak s bídou polovina lidí.
Jak to vypadá u vás?
To bude všude podobný, u nás taky tak.

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@geometr No to by nám ještě chybělo, aby švestky u cest zkoušely kontrolovat a vymáhat elektronickej podpis na snímcích listin, která ani v originále nevyžadují notářské ověření pravosti... :speak_cool:

PS: Když už to má být šaškárna, tak na neodkladné cesty k rodičům jsem se mimo jiné vybavil i černobílou kopií prapůvodního živnosťáku, na kterém mám dole ještě jako “místo výkonu činnosti” jejich adresu. A chtěl bych vidět, jak to přepečlivý orgán při zápůjčce u silnice louská a páruje s příslušným rejstříkem, aby mi zpoplatnil cestu mezi domovem a “pracovištěm” 🥳

PPS: Když vidím ty Humáčkovy dacany v tankistických montérkách u silnic, kde je kurva nějaká ustrojovací kázeň - neměl by být náhodou dopravák (pokud nejde o motohlídku) při výkonu služby v řádné uniformě, dle potřeby s reflexní vestou a s bílým klóbrcem na květáku? 

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Radek124 napsal:

@geometr No to by nám ještě chybělo, aby švestky u cest zkoušely kontrolovat a vymáhat elektronickej podpis na snímcích listin, která ani v originále nevyžadují notářské ověření pravosti... :speak_cool:

PS: Když už to má být šaškárna, tak na neodkladné cesty k rodičům jsem se mimo jiné vybavil i černobílou kopií prapůvodního živnosťáku, na kterém mám dole ještě jako “místo výkonu činnosti” jejich adresu. A chtěl bych vidět, jak to přepečlivý orgán při zápůjčce u silnice louská a páruje s příslušným rejstříkem, aby mi zpoplatnil cestu mezi domovem a “pracovištěm” 🥳

PPS: Když vidím ty Humáčkovy dacany v tankistických montérkách u silnic, kde je kurva nějaká ustrojovací kázeň - neměl by být náhodou dopravák (pokud nejde o motohlídku) při výkonu služby v řádné uniformě, dle potřeby s reflexní vestou a s bílým klóbrcem na květáku? 

Zjistit, jestli máš platnej živnostenskej list (nepřerušené podnikání), místo podnikání a případně provozovny, je s mobilem v ruce na ulici otázka asi tak minuty, než si z toho tvýho cáru papíru někdo preťuká IČO do mobilu.

Odkaz ke komentáři

Vtip je že provozovnu nemám, takže (v původním živnosťáku na stále platné IČO uvedené) “místo podnikání” na rozdíl od adresy sídla nikde v běžných zdrojích nefiguruje - a nemá cenu tady pitvat proč se tyhle fóry v evidenci svého času dělaly. Beztak už mi to může být fuk, protože od zaměstnavatele s X pracovišti mám vygenerovaný glejt na celé Brno, i s QR kódem pro online ověření platnosti :smoke:

A mimochodem: pro velké státní instituce byla odpoledne  “mikromanažersky” implementována operativní výjimečka, dle které jsou pro jejich zaměstnance testy dál de-facto dobrovolné. Protože toho bohdá nebude, aby se erár (coby řádný a starostlivý hospodář) nechával rozptylovat provozními banalitami typu shánění, placení a organizace mizerných testů ze dne na den - s rizikem že kvůli tomu nakonec ještě povyskočí R... 🐕:shit:

Odkaz ke komentáři

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/muz-v-metru-surove-zbil-seniora-ktery-mu-pripomnel-rousku-40352795

kurňa.... to, že tam borec mlátí chudáka dědu je prasárna ale do p..če ta skupinka v rohu, jen stojí a blbě čumí, jak ho mlátí, to je mládí 21. století.

Odkaz ke komentáři

No co se Vám zas nenávistníci nelíbí na Burešově progresivním nápadu s “úřední maturitou”? Snad ne že to ani ta onuce Plaga nechápe? Se o tom nechá hlasovat na vládě, humáček Venezuelou proti nebudou - a ostatní už si netroufnou odporovat :smoke:

Nejdřív se prostě všecko napríč ročníkami zpriemeruje, pretože “We are all EQUAL, Yeahhhh!!!” - no a pak učitelé udělí “preferenční body” za podlejzání, aktivismus a genderový status, brejličky a rovnátka, etnické a sociální znevýhodněni - a kdo nebude souhlasit s odběrem, dostane 14 dní vostrejch v bedně...

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, guzmic napsal:

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/muz-v-metru-surove-zbil-seniora-ktery-mu-pripomnel-rousku-40352795

kurňa.... to, že tam borec mlátí chudáka dědu je prasárna ale do p..če ta skupinka v rohu, jen stojí a blbě čumí, jak ho mlátí, to je mládí 21. století.

Taky jsem to viděl,začíná tu být vše špatně-něco už se musí stát.

Odkaz ke komentáři

Havlicek, k testum ve firmach, prohlasil, ze pred sebou mame “nejvetsi logistickou akci v dejinach”. Jako bych to uz nekde slysel...zacinam se trochu bat!

Zalezi na tom, jetli to bude ridit nejvetsi logistike
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...