Micey Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Jo, je to kreten a zajimalo by me, cim premejsli, jak pise. Fakt by me zajimalo co by ho presne uspokojilo u CEO firmy s temadle cislama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Dneska jsem si přečetl hádku samořečeného experta pravdy J. Rajchla s Danou Drábova na téma jaderných elektráren. To bylo fakt one man show kde jsem brečel ze začátku smíchy a pak už jen zoufalstvím. Kde se v lidech bere ta drzost rozumět všemu na světě? Neuvěřitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Me treba zrovna celkem fascinuje Dan Vavra a jeho Spolecnost pro obranu svobody projevu co rozdava bany(bloky) na twitteru jak na bezicim pasu, nevim jestli je to vic smutny nebo jen usmevny… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 před 24 minutami, Micey napsal: Jo, je to kreten a zajimalo by me, cim premejsli, jak pise. Fakt by me zajimalo co by ho presne uspokojilo u CEO firmy s temadle cislama. On si je měl asi před vysíláním sundat, aby nevysiral a po si je zase hodit na ruku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 před 10 hodinami, Gustaf napsal: On si je měl asi před vysíláním sundat, aby nevysiral a po si je zase hodit na ruku.... Sorry , ale pro to nevidím důvod. Bylo by to trapné a pokrytecké. Doporučil bys mu na debatu ještě cestu tramvají, aby ho náhodou nikdo neviděl vystupovat z jeho auta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 (upraveno) před 1 hodinou, long napsal: Sorry , ale pro to nevidím důvod. Bylo by to trapné a pokrytecké. Doporučil bys mu na debatu ještě cestu tramvají, aby ho náhodou nikdo neviděl vystupovat z jeho auta? Proč to píše mně? Já jsem proti tomu názoru...ten poslední příspěvek byla ironie na to, co napsal ten blb. Omlouvám se, že ta ironie nebyla v příspěvku cítit, ale tohle kdyby někdo napsal vážně, tak je to na Chocholouška.... Upraveno 25. října 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 před 17 minutami, Gustaf napsal: Proč to píše mně? Já jsem proti tomu názoru...ten poslední příspěvek byla ironie na to, co napsal ten blb. Omlouvám se, že ta ironie nebyla v příspěvku cítit, ale tohle kdyby někdo napsal vážně, tak je to na Chocholouška.... Promin, nějak to nebylo poznat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 před 3 hodinami, long napsal: Promin, nějak to nebylo poznat:-) Cajk...se příště polepším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 před 18 hodinami, Gustaf napsal: On si je měl asi před vysíláním sundat, aby nevysiral a po si je zase hodit na ruku.... Jak tohle můžeš vůbec myslet vážně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Gusto tos posrals!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Irony has nothing to do with metal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Děte do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Dokonale spojeni...Kajinek+Ortelhttps://www.idnes.cz/zpravy/domaci/kajinek-ortel-koncert-samopal-deska.A221025_124403_domaci_vapoOdesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Kdyby mu tak fakt hodili na krk poruseni podminky a zavreli by ho, to by bylo terno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Dodnes nerozumím tomu, proč mu dal mstivý dědek milost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Nejakej vyssi level... vyhlasena desatanizace ukrajiny... :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/prazsky-hrad-milos-zeman-advokat-nespala-smlouva-penize-zastupovani-kauzy-soud_2210250500_pik Velebnosti, du blejt! Vypraskat všechny ty prorussky filcky z hradu.... Snad je to za půl roku všechny dožene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Po kolikaty uz? To je uz uplne drobna tresnicka na shnilym dortu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Tyvle já už to přestávám pobírat... právě že už jen toho tolik a nikdo s tím nic nedělá. Tady se můžou vybírat daně jaký chtěj, ale pořád to bude hovno platný... když se z našich peněz bude dít tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se