Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

S hrdostí jsem teď zjistil, že naše zaprděná víska měla téměř 78% účast a 100% platných hlasů. Byly klobásky, frgály a gořalka. Ale to se předem nevědělo. Kdyby jo, účast by byla přes 100% (chodili by z okolních obcí). Ale k věci. Protože vůbec politice nerozumím, volím dle sympatií kandidáta. A z mnoha případů mám zkušenost, že typy jako pan Pavel (velice slušní, uhlazení, ani chloupek na prdelce nezkřivený) jsou největší hajzli, od kterých neradno čekat co dobrého. Neříkám, že p. Pavel takový je. Naopak dobrou zkušenost mám s typy á la p. Zeman. No a p Babiša nekomentuju, je to můj chlebodárce, pámbu mu dej věčnou slávu. Ale sympatické na jenerálovi, že si nebarví šišku a pjestuje fous jak Masařík. Ty vole, byl pozvaný do televize Schwarzkopf Žantovský a to sem nežral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Geodet napsal:

Nejsem žádnej mladík (57 let). Tak to holt ještě souvisí s IQ... já nevim. Když si představim, že by byl prezident a bude ho 4 roky plná televize, tak je mi špatně.

Za posledních deset let jsi měl velkou příležitost se připravit 😆

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, JanKuc napsal:

S hrdostí jsem teď zjistil, že naše zaprděná víska měla téměř 78% účast a 100% platných hlasů. Byly klobásky, frgály a gořalka. Ale to se předem nevědělo. Kdyby jo, účast by byla přes 100% (chodili by z okolních obcí). Ale k věci. Protože vůbec politice nerozumím, volím dle sympatií kandidáta. A z mnoha případů mám zkušenost, že typy jako pan Pavel (velice slušní, uhlazení, ani chloupek na prdelce nezkřivený) jsou největší hajzli, od kterých neradno čekat co dobrého. Neříkám, že p. Pavel takový je. Naopak dobrou zkušenost mám s typy á la p. Zeman. No a p Babiša nekomentuju, je to můj chlebodárce, pámbu mu dej věčnou slávu. Ale sympatické na jenerálovi, že si nebarví šišku a pjestuje fous jak Masařík. Ty vole, byl pozvaný do televize Schwarzkopf Žantovský a to sem nežral.

a koblihu pod stromeček jsi od chlebodárce dostal? 

Upraveno uživatelem gunman
Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, JanKuc napsal:

S hrdostí jsem teď zjistil, že naše zaprděná víska měla téměř 78% účast a 100% platných hlasů. Byly klobásky, frgály a gořalka. 

No ty vole…prosím tě, naprosto vážně, vysvětli mi proč volit toho slovenskýho retarda? 

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Prochy68 napsal:

A copak kdyz takoveh sympatak pobleje korunovacni klenoty, to je teprve k popukani

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

No bóže, tak měl trochu upito. Nebo mu nesedlo rizoto, co třeba předtím baštil. V bývalém zaměstnání sme měli chlapa, který když byl ožralý, tak chcal pravidelně do emulze u mašiny. A jak jsme ho měli všeci rádi. Teda všeci ne, takoví ti důležití cápci se ho štítili.

před 3 minutami, gunman napsal:

a koblihu pod stromeček jsi od chlebodárce dostal? 

Nedal nic, dává jen vitamíny

Odkaz ke komentáři

Blbe
Odkaz ke komentáři

No ty vole…prosím tě, naprosto vážně, vysvětli mi proč volit toho slovenskýho retarda? 
Rozkaz znel jasne.......nebyl cas lamat si hlavu kdo je kdo

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...