Gustaf Posted January 14 Report Share Posted January 14 To jsou hnojomety.... bezpáteřní zmrd otevřel hubu a lítají z něj samé lži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur N. Posted January 14 Report Share Posted January 14 vypnul jsem zvuk a čumím na ty jeho grimasy a ksichty jeho straníků:( Ten Juchelka mě šíleně zklamal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted January 14 Report Share Posted January 14 Nejlíp to napsali na Paralelních listech Tohle je asi nejupřímnější projev Andreje Babiše. Tuhle hromadu sraček totiž nemohl napsat nikdo z jeho PR týmu. Prchal právě sežral plato Lexaurinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted January 14 Report Share Posted January 14 Osobně jsem zamackl slzu, můj favorit dopadl jak jsem předpokládal, i když cca 6,5% je docela ok. No a ve druhém kole menší zlo. Jen doufám, že se na to lidi ve druhém kole nevykaslou, jako minule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted January 14 Report Share Posted January 14 Tvl ten posledno dotaz, uplne v pici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted January 14 Report Share Posted January 14 před 2 minutami, kuncák7 napsal: Osobně jsem zamackl slzu, můj favorit dopadl jak jsem předpokládal, i když cca 6,5% je docela ok. No a ve druhém kole menší zlo. Jen doufám, že se na to lidi ve druhém kole nevykaslou, jako minule. Tak minule dle Wikipedie volilo v prvním kole 61,92% voličů, kdežto v kole druhém se na to nevykašlali a volilo 66,6% voličů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted January 14 Report Share Posted January 14 Právě teď, Tom4 napsal: Tak minule dle Wikipedie volilo v prvním kole 61,92% voličů, kdežto v kole druhém se na to nevykašlali a volilo 66,6% voličů. Vidíš, já myslel že ano. V okolí jsem měl právě plno lidí, co to vzdalo. Tak snad po tom projevu pár lidí prozřelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 14 Report Share Posted January 14 před 1 minutou, Lucky Lucaso napsal: Tvl ten posledno dotaz, uplne v pici Jak se na to vysral a raději odešel.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted January 14 Report Share Posted January 14 To si musím večer dát ze záznamu, na jaké stanici to pls šlo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted January 14 Report Share Posted January 14 Já se bojím, že budeme ještě vzpomínat na Zemana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted January 14 Report Share Posted January 14 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Vidíš, já myslel že ano. V okolí jsem měl právě plno lidí, co to vzdalo. Tak snad po tom projevu pár lidí prozřelo. Stejně tak ve 2013 nebyl pokles účasti ve 2. kole nijak rapidní. Tohle se děje v senátních volbách obvykle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted January 14 Report Share Posted January 14 před 1 minutou, Jeronimo napsal: Já se bojím, že budeme ještě vzpomínat na Zemana. Ještě roky . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted January 14 Report Share Posted January 14 před 21 minutami, Bert napsal: U nás v Černošicích by se v prvním kole stal PP prezidentem. Na Zbraslavi taky Link to comment Share on other sites More sharing options...
maama Posted January 14 Report Share Posted January 14 Prosimvas, kdo mate to Maroko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 14 Report Share Posted January 14 (edited) Podle Žilkový jsme zelení a kyselí... https://www.idnes.cz/volby/zilkova-nerudova-prezidentske-volby-kampan-pavel-babis.A230114_150017_volby_mls?zdroj=top A zároveň řiká, ze nepůjde v druhém kole volit. Edited January 14 by martar Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted January 14 Report Share Posted January 14 před 11 minutami, geometr napsal: Stejně tak ve 2013 nebyl pokles účasti ve 2. kole nijak rapidní. Tohle se děje v senátních volbách obvykle. Já byl v komisi a byl to docela znatelnej úbytek lidí ( mnohem víc jsem se nudil ) a bylo to právě v celém okolí stejný. Holt jsem si neověřil celkové čísla jako to udělal Tomáš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted January 14 Report Share Posted January 14 před 9 minutami, Tom4 napsal: Ještě roky . . . Už raději mlčím. Za celou dobu co je Babiš v politice se mi přiznali dva lidi z mého okolí, že s ním sympatizují. To mi připadá, že jeho voliči se tak nějak stydí. Ono to i něco vypovídá o naší společnosti. Možná si ani nic lepšího nezasloužíme. Týýý vole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted January 14 Report Share Posted January 14 před 14 minutami, Tom4 napsal: To si musím večer dát ze záznamu, na jaké stanici to pls šlo? ČT24, na iVysílání to bude. Ale nevím, to nechceš vidět asi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14 Report Share Posted January 14 V cele Praze by vyhral myslim k lidem za nim. Alesi Juchelkovi jsem v 18 pomahal s kampani pro Topku. Ten clovek neprisel nikdy vcas a chytrou kasi uplne nepojedl. Liny, flakac... a s ANO jsem zjistil, ze jeste bezpaterni. Pred nedavnem jsem ho potkal v Pendolinu a rikal: "cau Vojto, jdem na pivo ne?" Tak jsem mu rekl, Alesi my dva uz spolu na pivo nikdy nepujdem. Ale jestli se obklopuje temahle lidma, tak je videt, ze uz tam nikoho nema. Ostatne i ten mark.tym se dost rozpadl jsem slysel..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 14 Report Share Posted January 14 před 19 minutami, Tom4 napsal: To si musím večer dát ze záznamu, na jaké stanici to pls šlo? Nova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts