Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Když tady čtu komentáře proti Nerudové a fakticky někdy i proti Pavlovi divím se, že se tady někdo ještě neodkopal a neproklamuje svoji podporu Baštovi nebo rovnou Babišovi.

Ale na to místní virtuální hrdinové asi nemají koule 🙂

Jo a ještě jedna věc. Za mne je brzká veřejná podpora od Nerudové pro ing Pavla úctyhodná věc, kterou doufám oceníme, ale to bude až po skončení druhého kola a sečtení výsledků, který když dá bůh vyhraje ing.Petr  Pavel, ale nebude to jistě o parník.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 33 minutami, long napsal:

Když tady čtu komentáře proti Nerudové a fakticky někdy i proti Pavlovi divím se, že se tady někdo ještě neodkopal a neproklamuje svoji podporu Baštovi nebo rovnou Babišovi.

Ale na to místní virtuální hrdinové asi nemají koule 🙂

Jo a ještě jedna věc. Za mne je brzká veřejná podpora od Nerudové pro ing Pavla úctyhodná věc, kterou doufám oceníme, ale to bude až po skončení druhého kola a sečtení výsledků, který když dá bůh vyhraje ing.Petr  Pavel, ale nebude to jistě o parník.

Longu tvl ty seš dobrej Koniáš. 😁 A to si představ, že někde paralelně v internetech existuje fórum třeba nějakejch chudejch lidí a tam někdo nemá koule se odkopávat, že volí Pavla, póvl jeden bezcharakterní.

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, odjinud napsal:

zajimava uvaha kdo a proc voli Bavise

Praha a láska prý musí zvítězit nad vsí a nenávistí. 

https://a2larm.cz/2023/01/zahada-upadajici-periferie-voli-jinak-nez-bohata-praha/

@long: Já si myslím, že zmíněný článek vcelku vystihuje důvody, proč lidé volí někoho, kdo je pro lidi z velkých měst nevolitelný. 

Odkaz ke komentáři

Chudý lidi a důchodci nemají fóra, ti si přeposílají emaily se zaručenejma zprávama, sdílejte než to smažou, povinně přepošlete všem, jen úplnej debil tomu nevěří............

Bohužel, tchán je jedním z nich. Je mu 72, po té, co zemřela tchyně si před lety našel novou, mladší ženu. Ta celý život dělala na zkrácený úvazek, tudíž měla hovno, její dospělé dcery si vzali netáhla a taky mají hovno a chodí za mámou(tchánem) pro prachy. Všichni volili Babiše, protože se postará o lidi a zatočí s bohatejma hajzlama podnikatelema.

Jenže jim nedochází, že prachy, který tahaj z tchána, jsou ve valný části od švagra, hnusnýho podnikatele, kterej se vypracoval z garáže od malé frézky a mojí ženy, která k práci v soc. službách ještě taky úspěšně podniká. A tyhle dvě podnikatelský kreatury jsou už celkem nakrknutý, že jejich prachy, který mají jejich tátovy zpříjemnit stáří, mizí na splátky ojetý audiny a spotřebitelskech úvěrů vyženěnejch dcerušek s rodinkama.

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, safi napsal:

@long: Já si myslím, že zmíněný článek vcelku vystihuje důvody, proč lidé volí někoho, kdo je pro lidi z velkých měst nevolitelný. 

Já i když nechápu, tak pochopím proč někdo Babiše volí . To jsem přeci neřešil. 
Smál jsem se spíše tomu, jak tady někteří členové plivou na Pavla i ostatní a nemaji koule na to, aby napsali Babiš je muj favorit. 😂

Odkaz ke komentáři

“Spatne pochopila” myslis jak hystericky komentovala onu urážku pohlaví a opovržení rovnoprávnosti žen?!
sorry jako;) ten konec nedávala paní všechno vím a sesitek nepotrebuji.
byla slabší než Jarda bašta 

To, ze to nedavala a konec tezce nesla ale neni to, na co jsem se ptal. Za me je to furt daleko na nejake hazeni spiny.
Ptam se tedy primo: jakou lez, hnusarnu, nepravdu konkretne hazel Pavel na Nerudovou a opacne Nerudova na Pavla?
Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, petr_cha napsal:

Akorat bych rozlisil jeden "fanouskovsky" plakát od ofiko kampane pres celou republiku..

Jasný, to je pravda, ale stejně je to mazec, kam to tady v tej naší kotlince může zajít při volbě prezidenta …

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, ragu napsal:

Ukázka toho, co mezi sebou lidi sdílejí a čemu věří. Tohle mi na zdi přistálo, protože to sdílel někdo ze (naštěstí) vzdálené rodiny.

B16F983E-12DE-43E2-AA39-EA648F16E1F1.thumb.jpeg.9a49c6246980405cff680daa47558630.jpeg

Vysoce zavadová osoba.. hmm to je pecka taky😅

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, busdriver napsal:

Se te normalne zeptal a poprosil o rozvedeni tematu... tak pocitam, kdyz si to nakousl, tak mas nejaky konkretni fakta s dohledatelnym zdrojem ne? To ti k tomu ma dat jeste klicenku s venovanim abys reagoval normalne?

Tak to máte chlapci krátkou paměť, nebo to dělají ty boostery?

To si opravdu myslíte, že ty bláboly, co do nás cpali, byly všechno pravda?

Očkování: nejdřív bude stačit jedna vakcína, potom dvě, tři, čtyři, teď to vypadá že budete muset chodit každejch 14 dní ...

Aby ne, když EU objednala pro její všechny obyvatele 8 vakcín!

Pletli  a míchali čísla úmrtnosti na COVID všechny dohromady, jen aby udrželi strach mezi lidmi, líp se s nimi manipuluje, to je stará známá pravda. 

Odkaz ke komentáři

Tak to máte chlapci krátkou paměť, nebo to dělají ty boostery?
To si opravdu myslíte, že ty bláboly, co do nás cpali, byly všechno pravda?
Očkování: nejdřív bude stačit jedna vakcína, potom dvě, tři, čtyři, teď to vypadá že budete muset chodit každejch 14 dní ...
Aby ne, když EU objednala pro její všechny obyvatele 8 vakcín!
Pletli  a míchali čísla úmrtnosti na COVID všechny dohromady, jen aby udrželi strach mezi lidmi, líp se s nimi manipuluje, to je stará známá pravda. 

Dík za rozvedení tématu. Asi bych ti ke všemu dokázal docela rozumně odpovědět, ale chápu, jsou v tom emoce a argumenty v tomhle případě nepomůžu. Měj se fajn.
Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, AndyAaron napsal:

To, ze to nedavala a konec tezce nesla ale neni to, na co jsem se ptal. Za me je to furt daleko na nejake hazeni spiny.
Ptam se tedy primo: jakou lez, hnusarnu, nepravdu konkretne hazel Pavel na Nerudovou a opacne Nerudova na Pavla?

To už si musíš srovnat sám co je hnus, pomluva nebo špína, mě třeba můj kandidát kdyby mě doporučil Pavla několik dní po tady tom vyjádření nevím, nevím...

„Pan Pavel by si mě na Hrad vzal jako účetní. Na podobné ponižování od mužů jsou u nás ženy bohužel zvyklé. Tak já tedy spočítám, co mohou volby přinést. Nemít za prezidenta bývalého kariérního komunistu, agenta, rozvědčíka nebo lháře. Nemít za prezidenta oligarchu,“

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, nickolas napsal:

Osm dávek vakcíny prej nakonec nebude. Mělo by se končit pátou, pokud se stihnou dodělat ty nové čipy. Ty už umí získávat energii bezdrátově z mobilu. 

To se pleteš, Ursula už je objednala, s tou pátou to je asi reálný. Pár oslů se určitě najde co půjdou pro další (když je to v akci=zadarmo), ale těch doufám moc nebude. Zbytek vyletí komínem - no problem, my na to máme.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...