honza71 Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Volebni sazkar Syrovy rika, na zaklade jeho analyzy dnes zverejnenych volebnich pruzkumu, ze to dobre dopadne. Kurva ja mu tak moc chci verit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Já tomu věřím.....a bude konec celé ANO sekty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 před 11 minutami, Gustaf napsal: Já tomu věřím.....a bude konec celé ANO sekty Takhle nějak skončil Paroubek ... řetěz neúspěchů jej nasměroval do míst, kde se nohy setkávají se zády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 (upraveno) Dokud za týden nebudou potvrzené výsledky od státní volební komise, může to bohužel dopadnout jakkoliv - vzpomeňme si jak mimo byly účelové průzkumy před prvním kolem, snažící se rozředit hlasy pro Burešovy protikandidáty. Duchny zkorumpované a vyděšené koblihářem, komouši, pitomiovci ani vrábelovci v Pátek ráno na lyže určitě nepojedou, takže předčasná sebedůvěra "naší sekty" by snadno mohla znamenat, že příští poštovní známka s portrétem státníka bude (navzdory pochybným tipařům a odhadcům s pár stovkama respondentů) dalších 5 let smrdět řepkou. Čímž nechci naivně jásat že Pavel je automaticky archanděl spasitel (v takovou pitomost u politiků věří snad jenom vygumovaní Rusáci a Severokorejci) - nicméně v tuzemském politickém chlívku buďme rádi že se někdo jeho formátu vůbec rozhodl kandidovat. A budu doufat že (na rozdíl od ožralčiska, které to od začátku pojalo jako mstu a lidi mu to zbaštili) zatím úplně netuší do jaké žumpy leze. Upraveno 21. ledna 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 před 33 minutami, Jarett napsal: Takhle nějak skončil Paroubek ... řetěz neúspěchů jej nasměroval do míst, kde se nohy setkávají se zády +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 To by musel on projet prezidenstske volby a ANO projet pristi parlamentni volby, a zejmena to druhe se asi nestane.. podruhe to petikoalice nezopakuje.. na to je to moc siroka koalice a ta leta krize se na podpore podepisi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Až za týden Bureš projede volby, tak hodí přes palubu všechny ty Havlicky, Schillerky, Prchaly a spol....nestekne po nich pes....a ruská ambasáda se postará o zbytek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 (upraveno) před 2 hodinami, Radek124 napsal: Dokud za týden nebudou potvrzené výsledky od státní volební komise, může to bohužel dopadnout jakkoliv - vzpomeňme si jak mimo byly účelové průzkumy před prvním kolem, snažící se rozředit hlasy pro Burešovy protikandidáty. Duchny zkorumpované a vyděšené koblihářem, komouši, pitomiovci ani vrábelovci v Pátek ráno na lyže určitě nepojedou, takže předčasná sebedůvěra "naší sekty" by snadno mohla znamenat, že příští poštovní známka s portrétem státníka bude (navzdory pochybným tipařům a odhadcům s pár stovkama respondentů) dalších 5 let smrdět řepkou. Čímž nechci naivně jásat že Pavel je automaticky archanděl spasitel (v takovou pitomost u politiků věří snad jenom vygumovaní Rusáci a Severokorejci) - nicméně v tuzemském politickém chlívku buďme rádi že se někdo jeho formátu vůbec rozhodl kandidovat. A budu doufat že (na rozdíl od ožralčiska, které to od začátku pojalo jako mstu a lidi mu to zbaštili) zatím úplně netuší do jaké žumpy leze. Nemyslím si, že by PP nevěděl, do jaké žumpy leze... nicméně souhlasím, že dokud nebudou vyhlášeny výsledky, budem kurva nervózní... mám naplánováno v pátek ve dvě odvolit PP a jet na vandr...vždy jak vlezu do lesa, zapínám "letadlo", ovšem příští týden v sobotu odpo asi budu hledat v lese místo, kde je signál a jestli ho budu mít, tak poruším pravidla a na celý les zařvu JÓ... tímto se dopředu omlouvám zvěři, kterou vyplaším... Upraveno 21. ledna 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Už aby to bylo. Jsem zvědavý, co ještě Bureš se svými nohsledy do pátku vymyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Znám osobně člověka který si ještě před prvním kolem vsadil na celkové vítězství Bureše milion. Já bych si vsadil na Pavla, ale je tam mizerný kurz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 3 hodinami, Jeronimo napsal: Znám osobně člověka který si ještě před prvním kolem vsadil na celkové vítězství Bureše milion. Já bych si vsadil na Pavla, ale je tam mizerný kurz. Doufám, že lidi nebudou sázet a volit Babiše kvůli vysokému kurzu VID-20230122-WA0000.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Já myslím, že to má Pavel v kapse. Babiš se dokonale odepsal sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Českou YouTube scénu vůbec nesleduju, jen matně tuším, kdo je to Kovy. Ale zjevně má docela velký dosah mezi mladými... Tohle jeho video je super. Krátké, věcné, sdílitelné. Nicméně překvapuje mě jedna věc. Proč se ve spojení s jezulátke nemluví o tom, že Babiš před třemi lety otevřeně prohlásil, že je nevěřící? (Ve videu cca v čase 10:30.) Další věc, poslechl jsem si dnes tento rozhovor a musím se přiznat, že ve mně zmizely poslední výčitky, že volím Pavla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 youtube TV Bureš. primát z Madagaskaru je zpovídán stalinčíkem skálou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 19 hodinami, Lynx12 napsal: Nemyslím si, že by PP nevěděl, do jaké žumpy leze... nicméně souhlasím, že dokud nebudou vyhlášeny výsledky, budem kurva nervózní... mám naplánováno v pátek ve dvě odvolit PP a jet na vandr...vždy jak vlezu do lesa, zapínám "letadlo", ovšem příští týden v sobotu odpo asi budu hledat v lese místo, kde je signál a jestli ho budu mít, tak poruším pravidla a na celý les zařvu JÓ... tímto se dopředu omlouvám zvěři, kterou vyplaším... Já si pevně doufám zařvu z Prahy a to tak, že jestli to vyjde, tak velice hlasitě, abys mě slyšel i v lese:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 AB se nekdy nejak zajímal o romskou mensinu? Cas na prezidentskou debatu ve verejnopravni televizi (!) dnes vecer nema, ale do Sokolova koukam zajel.. :-o)A hopla, tak to stihl, tak beru zpět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Dyk more avarde briketa. To je fakt peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 A hele, "Zagorka" dorazila do debaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se