Gustaf Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 (upraveno) Jako že jsou voliči Bureše dementi a skočili mu na to, že vyhrajou peníze, když si na něj vsadí .... ať si každej vyzere sám nebo ať podají hromadnou žalobu. Ale abysme to za ně calovali všichni? To snad nemyslí vážně.... Upraveno 29. ledna 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Tady už je všechno možný,chce se mi blejt velebnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 (upraveno) Každopádně tím AB krásně vysvětlil svým voličům jak vypadá populismus v praxi Upraveno 29. ledna 2023 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Cau lidi, bez penez vam bude lip Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Jj, si svéprávnej.... můžeš volit, můžeš sázet....tak si to vyzer. Aspoň si to ty pitomci uvědomí, že v životě za ně průšvihy nikdo žehlit nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Kdo vi, co na tom je pravdy, hafo tech uctu bude falesnejchOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 před 37 minutami, Gustaf napsal: Hele, opravdu je to myšleno vážně, že mastná Dlužena selka z Malhostovic chce, aby sázky na Babiše vrátil lidem stát? O co jde, pošli prosím odkaz, ať se taky pobavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Tjn, ale zpráva z Fortuny říká, že po Burešovo prohlášení se počet registrovaných sázek zvýšil o desetitice ve věku 45+ takže na tomto něco bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Tak kdyby jim to vyšlo, třeba by vejvar taky chtěli hromadně poslat státu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Tjn, ale zpráva z Fortuny říká, že po Burešovo prohlášení se počet registrovaných sázek zvýšil o desetitice ve věku 45+ takže na tomto něco bude.Jj, ja to taky cetl, ja spis myslel ty udajne hromadny zaloby apod.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 před 12 minutami, Prochy68 napsal: Jj, ja to taky cetl, ja spis myslel ty udajne hromadny zaloby apod. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Na žaloby nasrat....a v případě že jo, tak ať jim to Bureš zacvaka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Jednotka servility - jeden HavlicekOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Včera jsem s tím chudákem viděl rozhovor po těch volbách. Nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 před 1 hodinou, vraby napsal: Nebude klid ani po volbách. To zase mají téma media a ten Baxa (ODS) a Bartoš (Piráti) tomu dali odpoledne korunu. To už je to tady tak vážně v prdeli,že se řeší i sázky na volby? Já chci taky vrátit prachy od voličů,přišlo jich víc než jsem tipnul. Stačí mi koruna od každého. Vraby, myslím, že média mají téma, protože babišky prokázaly nebývalou míru tuposti. Ani borci z ODS, ani od Pirátů za to fakt nemohou. Poslední dobou si myslím, za jsi typický obyvatel Chomutova. Jak to vzhledem k volebnímu výsledku v té díře myslím, je To asi jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Před hodinou, Gustaf napsal: Tjn, ale zpráva z Fortuny říká, že po Burešovo prohlášení se počet registrovaných sázek zvýšil o desetitice ve věku 45+ takže na tomto něco bude. @vraby a přečti si tohle .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 před 37 minutami, Bert napsal: Vraby, myslím, že média mají téma, protože babišky prokázaly nebývalou míru tuposti. Ani borci z ODS, ani od Pirátů za to fakt nemohou. Poslední dobou si myslím, za jsi typický obyvatel Chomutova. Jak to vzhledem k volebnímu výsledku v té díře myslím, je To asi jasné. Myslím,že to otáčíš špatným směrem jen na Chomutov. Bylo to celorepublikové a ty dva dněšní exoti o tom ještě melou v TV. Ty zase dost dáváš najevo,že jsi Pražák a neseru se s tím do tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Já su z Brna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 před 20 minutami, Bert napsal: Já su z Brna! Tě neomlouvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 před 1 hodinou, Bert napsal: Já su z Brna! Kurwa do píči, máš něco proti Chomutovu a Žatecku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se