Frantik Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Chlapíka asi našli Babisovo boys dříve, než policie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Zastrelil se a poslal z toho nabojnici, borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 7 minutami, odjinud napsal: Ale zase v kontextu toho, ze lze furt, bych to bral jakoze tentokrat mozna ani lhat vylozene nechtel chudak jeden pravdomluvnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 8 minutami, odjinud napsal: Zastrelil se a poslal z toho nabojnici, borec. Nebo tak :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 (upraveno) já teda nevim, ale když se vyndá kulka, vysype střelnej prach a kulka se vráti, tak náboj vypadá ostrý ale není ostrý. ale třeba se pletu Upraveno 1. února 2023 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Šak srať naňho... Tohle je už dost paralympiáda. Třeba to fakt zabalí, já bejt na jeho místě se dávno válim někde u moře, vždyť mu táhne na 70. A pak by bylo fajn kdyby tu vznikla nějaká normální opozice. Já vim, pořád sem naivní no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 1 hodinou, montemar napsal: já teda nevim, ale když se vyndá kulka, vysype střelnej prach a kulka se vráti, tak náboj vypadá ostrý ale není ostrý. ale třeba se pletu Já myslím, že se pleteš, kulka se vrátí do trenek, střela do nábojnice, ale pořád ti tam zůstala zápalka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Dnes jsem četl zajímavou tézi, už nevím kde, ale Zlodědek bude mít doživotní imunitu-takže hradní špínu a jiné hodí Mynář s Nejedlým na něj a bude . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 školy nemám, tak mě napadlo, že holt ta zápalka nebude mít co zapálit, když bude prach fuč, no… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 8 minutami, Tobi napsal: Dnes jsem četl zajímavou tézi, už nevím kde, ale Zlodědek bude mít doživotní imunitu-takže hradní špínu a jiné hodí Mynář s Nejedlým na něj a bude . Podle mě mu nějakou vlastizradu přišít můžou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 9 minutami, Tobi napsal: Dnes jsem četl zajímavou tézi, už nevím kde, ale Zlodědek bude mít doživotní imunitu-takže hradní špínu a jiné hodí Mynář s Nejedlým na něj a bude . Nemám pocit, že by existovalo neco jako "doživotní imunita". To skončilo v roce 2013. Nyní je prezident nestíhatelný pouze při výkonu mandátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 7 minutami, montemar napsal: školy nemám, tak mě napadlo, že holt ta zápalka nebude mít co zapálit, když bude prach fuč, no… Možná by ses divil. Náboj Flobert taky nemá prachovou slož. Co udělá pouze zápalka se střelou třeba 9mm netuším, ale z nábojnice ji podle mě s přehledem vysune. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dinero Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Je to teda 38,ale 9 bude podobná.Samotná zápalka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Tak Babišovi už to položil i Prchal. Teď už ho bude usměrňovat jen ta Monika, což byla nejsympatičtější část té tiskovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Ideální hudba do fitka i na střílení prozápadní svoloče za jízdy z ona jedničkový oktávky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Preident zvolen, skoro ostrý naboj vysvětlen, tak se můžem vrátit válce Gondoru a Mordoru. V souvislosti s tím, jak prosakují informace o kumulaci 200-500 tisíc ruských vojáků poblíž hranic a začíná se mluvit o jarní ruské ofenzivě, a také v souvislosti s dodávkami stále účinnějších západních zbraní Ukrajině a prvních návrzích na ukrajinské členství v NATO si říkám, že odstrašující efekt atomovych arzenálů, který dlouhá desetiletí fungoval jako prevence velkých válek (vedly se jen zástupné), nějak přestává fungovat. Tabu porušili rusáci svou konvenční invazí, a další tabu padají jedno za druhým, jak se státy NATO osmělují a čím dál víc se materiálně a logisticky zapojují do konfliktu. Ať už válka skončí jakkoliv, podle všeho skončila jedna epocha. Nukleární mír přestal fungovat. Jsem zvědav na další vývoj. Většina demokratických států sice dobře ví, že pro všeobecnou prosperitu je lepší spolupráce a mír, ale bohužel jednak jsou i v demokratických státech deprivanti a taky válečné ekonomické kliky, a navíc zdaleka ne všechny státy jsou demokratické a některé z nich mají expanzivní choutky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 http://www.militaria.cz/cz/clanky/valky-a-valecnici/josef-masin-k-situaci-na-ukrajine.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 No, Pavel rekl, ze se Mnichovska zrada byla ze strany Anglie a Francie pragmaticke chovani a ze je za to nemame kritizovat, tak nevim, ze zrovna jeho bere nejaka Ukrajina... implicitne jde o nepragmaticke chovani. A nebo jsou cile jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Z pohladu vtedajsej politiky Britanie a Francuzska, za kazdu cenu zabranit vojne, by sa ich spravanie dalo nazvat pragmaticke. Svoj omyl si uvedomili hned v Septembri 39, ked nacisticke Nemecko napriek slubu ze vojna nebude napadlo Polsko. Z dnesneho pohladu, to bola zrada. Vyzera to tak ze v pripade Ukrajiny, kde situacia je podobna, sa zapad uz poucil a odmietol ustupit agresorovi v zaujme zachovania neurciteho mieru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 https://m.youtube.com/watch?v=OVGfJyPCKQo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se