Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, nickolas napsal:

A tady stát udělal kardinální chybu. Občanům se nemá sdělovat, kdo, co a proč o nich hledal, páč se v tom začnou babrat a jsou potom akorát zbytečně nervózní. Má se držet principu, co oko nevidí, to srdce nebolí.

Jako by to řekl bratr Velkého bratra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, nickolas napsal:

A tady stát udělal kardinální chybu. Občanům se nemá sdělovat, kdo, co a proč o nich hledal, páč se v tom začnou babrat a jsou potom akorát zbytečně nervózní. Má se držet principu, co oko nevidí, to srdce nebolí.

To je pěkná blbost...

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, nickolas napsal:

Já mluvím o odmítnutí zmrazení vlastních platů poslanců.

Jen jsem si položil dva fakty vedle sebe.

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Conrad napsal:

Jako by to řekl bratr Velkého bratra

před 9 minutami, safi napsal:

To je pěkná blbost...

Může bejt. Beru to s nadhledem. Že kolem mě stát dělá něco nelegálního, nebo mě hodlá tajně povolat nebo nevím co, na sebe asi nevyslepičí a ten zbytek, buďto se v tom stejně ztratím, nebo budu jen zbytečně vyplašenej. V tomhle jsem flegmatik.

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, Conrad napsal:

Je to protiústavní hned ve dvou rovinách – vedle legislativní nouze je to i retroaktivita. Podmínky pro mimořádnou valorizaci se naplnily již k 31. lednu,

Jestli je tohle populizmus tak Pánbůh potěš

👍.

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, Bert napsal:

A proč by Ti měl přijít povolávák?

Nedal jsem smajlíky sorry... Myšleno, kdyby mě armáda  náhodou potřebovala, tak že ví že mám datovku a nemusí posílat poštou.. 🙂

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, safi napsal:

To je pěkná blbost...

Přesně tak, já si ten výpis vždycky prolítnu, je to fajn, že vidíš, kdo se na tebe dotazuje, nic mě tam neznervozňuje. Spíš naopak vítám, že to můžu vidět.

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, nickolas napsal:

Může bejt. Beru to s nadhledem. Že kolem mě stát dělá něco nelegálního, nebo mě hodlá tajně povolat nebo nevím co, na sebe asi nevyslepičí a ten zbytek, buďto se v tom stejně ztratím, nebo budu jen zbytečně vyplašenej. V tomhle jsem flegmatik.

:cheers:

Odkaz ke komentáři

Já bych se povznesl nad nějakou barvou kůže. Vždyť dobrý herec/herečka/ono dokáže zahrát jakoukoliv postavu. Ženské postavy bych nechal hrát muže a zase obráceně. Já se už těším jak herec zahraje přesvědčivý porod. No co, přece herečka ten porod hraje a ten stejný výkon dokáže zahrát i muž, ne. 

Odkaz ke komentáři

Doporučuju přečíst tohle https://www.kinobox.cz/clanek/23348-tak-nam-ztmavili-dartagnana-proc-by-slavneho-musketyra-mel-ztvarnit-cernossky-herec

A pak celýmu tomu humbuku přestat věnovat pozornost. Česká mediální žumpa z toho zas udělala kauzu, jako by to měla být další velkolepá reinkarnace tři mušketýru, přitom je to nějaká nízkorozpočtovka co půjde rovnou na DVD a dočká se tak maximálně premiéry na prima cool v jednu ráno po skončení Sharknado III. Celý je to jenom o marketingu zdarma.

Odkaz ke komentáři

Mozna to nekoho bude zajimat, zbrane na Ukrajine, uz jsem to sem nekdy daval, ale tady je aktualizovana verze
https://vtm.zive.cz/clanky/zbrane-na-ukrajine/sc-870-a-215328/default.aspx

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Kotlick napsal:

Přesně tak, já si ten výpis vždycky prolítnu, je to fajn, že vidíš, kdo se na tebe dotazuje, nic mě tam neznervozňuje. Spíš naopak vítám, že to můžu vidět.

Pls jak se k tomu výpisu dostanu? Na stránce portálu to nemůžu najít. To, že jsem paranoik, ještě neznamená,

že po mně nejdou ... ☺️

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...