villain83 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 (upraveno) Frostie, Rondu na tebe!Citujes vedle Karlose a vandrujes do nej. Nez jsi sel na tejden na lavicku, votrel jsem si tady vo tebe hubu a dostal jsem za to vejprask. Fajn, asi to bylo opravneny, nicmene ja si rad prectu ty invektivy, ze kterejch si me predtim obvinoval.... Upraveno 8. prosince 2018 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Ze vas to bavi, panove...Nejvetsi zumpa je, ze musim vstat a jit makat :-/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 A já se pak divím, jak tu někdo muže mít 12k, A oni si tu jen tak z nudy onanujou u mikrofonu :0Dpočkej počkej, to byl můj první příspěvek v zumpe... Takže teď už mám dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Ale že se potrefená husa ozve co :0D :0D :0D a nekecej, máš tu 3 ... A dle mého se 4 zanedlouho dočkáme taky :0D počkej počkej, to byl můj první příspěvek v zumpe... Takže teď už mám dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Dopičidalšíhodinkynacestě....áách to se mi ulevilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Aspoň ctíš čest své pověsti :0D jinak gratuluji :0))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Dopičidalšíhodinkynacestě....áách to se mi ulevilo...A ja te onehda obvinil, ze ses uklidnil. Omlouvam se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Dopičidalšíhodinkynacestě....áách to se mi ulevilo...dokonce post i ve správném vlákně ..... chválím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Ypo, Frostie - běžte do píči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Ypo, Frostie - běžte do píči.a ty třeba do prdele. Udělej si svoje fórum, najmi si cenzory zakázaných slov, vět a témat a pak se z toho třeba poser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Vždyť to je jeho fórum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Vždyť to je jeho fórumto je v pořádku, proti tomu nic. Ale bohužel pozoruji neskutečný úpadek, ač jsem se těšil na pravý opak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 a ty třeba do prdele. Udělej si svoje fórum, najmi si cenzory zakázaných slov, vět a témat a pak se z toho třeba poser. Nepochopils, asi. Protože nechci plevelit normální vlákno, využi jsem žumpu. Konec konců, od toho tady přeci je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Nepochopils, asi. Protože nechci plevelit normální vlákno, využi jsem žumpu. Konec konců, od toho tady přeci je.To jsem pochopil. Nepochopil jsem jen tvou animózní zášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 ...animózní...To je dobrý, to už jsem dlouho nikde nečetl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Závist. V Čechách se úspěch neodpouští, to bys už ve svých letech měl vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 A opět tu máme po roce 2 denní maraton abnormalních kokotů... A nesmyslný mrskání dělobuchu bez jakého koliv efektu .... hlavně že to děla bordel a budem ho dělat od rána do rána .... Nejsem nepřející, ale kurva tohle .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Aby jim to pracky utrhalo,chudák muj pes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 To patřilo do Co mne naštvalo,omyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Tobiška koho zaujímajú tvoje bláboly choď s tým do riti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se