Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 3. 6. 2024 v 22:13, Berbatow napsal:

Přetopený kotel je to už dávno. Teď už se zasekávají poslední ventily k upouštění tlaku. 

Jen v Německu mají za to, že to zvládnou. No... 🙄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někde jsem zahlídl video, kde ho měl ospravedlnit jakýsi jeho kamarád židovského původu, který říkal, Filip není nácek, maximálně tak debil. S tím náckem nevím, tam si jistej nejsem, ale s tím debilem bych to viděl dost pravděpodobně.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, nickolas napsal:

Někde jsem zahlídl video, kde ho měl ospravedlnit jakýsi jeho kamarád židovského původu, který říkal, Filip není nácek, maximálně tak debil. S tím náckem nevím, tam si jistej nejsem, ale s tím debilem bych to viděl dost pravděpodobně.

…svědek k pohledání:

https://www.kverulant.org/cases/prizivnik-na-koronavirove-krizi-i-na-ukrajinske-valce/

Na druhou stranu, když vytáhl kvér na Konvičku, to mi sympatický bylo

https://www.expres.cz/celebrity/aaron-gunsberger-rozhovor.A160826_203726_dx-celebrity_ren?galerie

Tím  chci říct, že je to maglajz, ve kterém se těžko vyznat; ale spíš než jestli je Turek nácek nebo ne (a jak případně zapálenej) mi přijde pro vytvoření názoru zajímavější, jací lidé se za něj staví do řady s podporou: kromě Aarona Günsbergera ještě Anife Vyskočilová, Richard Chlad a Václav Klaus st. Pak je snazší si říct, jestli do téhle party patřím nebo nepatřím…

P.s. A protože jsme na hodinkobém fóru - pan Turek má hezký "Brejtle", že? 😉

Odkaz ke komentáři

Mě teda spíš fascinuje, že nikoho neděsí kdo je jeho kámoš a velkej sponzor (Chlad) a koho ten velmi obdivuje (Fico) a jak přišel k penězům. 

Na druhou stranu mi přijde zábavná myšlenka, že se tam Turek dostane a když mu někdo v plenu řekne třeba:

- Česko má moc velký emise

tak odpoví:

- Tvoje máma má velký emise.

Odkaz ke komentáři

Kdyby aspon to, ale jak bylo vidno v debate s Nerudovou (ta me mimochodem taky pekne sere), machrovat a delat velkyho hubatyho borce a macha umi akorat ve svym stadecku obdivovatelu, v realnym stretu s trochu ostrejsim odpurcem se vzmuze akorat tak na mumlani, jak za nic nemuze, to segra, ze uz je to dlouho a tak.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, ragu napsal:

Na druhou stranu mi přijde zábavná myšlenka, že se tam Turek dostane a když mu někdo v plenu řekne třeba:

- Česko má moc velký emise

tak odpoví:

- Tvoje máma má velký emise.

…velezábavná je už ta premisa jeho krizové komunikace: nejsem nácek, jenom debil; ergo milí voliči, být nácek je ve volbách handicap - být debil nikoliv…😎

Odkaz ke komentáři

Eurohujeři nemohou zkousnout Po žních k Turkovi,  ovšem pořád je  lepší Turek v Bruselu než Rakušan na ministerstvu. Jsem toho názoru, že mediální hon na Turka je stejný jako hon na Schwarzenberga při 1.prezidentské volbě v roce 2013. Trapné, ☕. Vždyť ten celý volební zmatek je stejně jen pro média a možnosti českých zástupců v Bruseli jsou hodně mizivé s Turkem i bez něj. Tož klídek, ale německý kotel zvětšuje tlak i tak. To je podstatnější i pro Brusel. :smoke:

Po žních k Turkovi.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Proc hned eurohujeri? Turek neni nacek, je jen samolibej kokot. A ja treba nechci, aby lidi jeho razeni reprezentovali nasi republiku v eu parlamentu. Takovej clovek tam realne neudela pro cr a jeji zajmy vubec nic, prinejlepsim nebude skodit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...