Prochy68 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Z mého pohledu normálniho člověka na pobliti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Tak ted uz si u neho moc lidi asi nic neobjedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna No ty vole, to je ale šmejd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Taky jsem to viděl a taky jsem jen kroutil hlavou, tohle fakt může vyplodit jen bezpáteřní idiot. Mě obecně to brašnářství přijde marketingem nafouknutý od roku 2016, kdy odešel Roman Tlustý a celkově spíš jako digitální projekt pana Petrův. Neznám ho, ale jeho jednání a vyjadřování ve mě rozhodně důvěru nezvbuzuje... Na začátku jsem tomu fandil, ale vlastně se divím, že se nepřejmenovali a nešli dál... Už jsem si to úplně nepamatoval, ale vím, že se to řešilo i zde na chronomagu, tak jsem si schválně dohledal jak to v tom 2016 bylo, tak pokud by to někoho zajímalo... https://www.focus-age.cz/m-journal/public-relations/brasnarstvi-tlusty---spol--je-bez-tlusteho--uvazuje-o-rebrandingu__s279x12473.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Lamiczka, diky početl jsem si. No bude to s nima tak nějak komplet na kémiš. https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-brasnarstvi-tlusty-a-spol-dluzi-penize-z-humanitarni-sbirky-a-visi-nad-nim-exekuce-40483554 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna No zjistil jsem, že se to stejný víc aktivně řešilo v co mě dnes naštvalo... A myslím, že se krásně ukazuje, že pan Petrův je opravdu dobrej křivák... https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-brasnarstvi-tlusty-a-spol-dluzi-penize-z-humanitarni-sbirky-a-visi-nad-nim-exekuce-40483554 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Mne z toho vychazi, ze mozna ten bankrot vyhlasoval kvuli tomuhle. Mel vratit prachy, ktery uz nekde prosustroval, tak se snazil zmobilizovat lidi, aby to mohl nejak zalepit. A cele se mu to zvrtlo. Je to ale humus… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Prostě šmejd. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Jenom se potřebuji vyventilovat... Silniční zmrd level 1: předjíždí kolonu aut druhým pruhem a pak se na sílu zařazuje do čela kolony. Nepříjemný jak bodavý hmyz v létě. Není tak nebezpečný jako vyšší levely, ale jeho psychopatie znechucuje každodenní cestování. Silniční zmrd level 2: Předjíždí záchranářskou uličkou, popř. za vozy IZS, nebo na dálnici odstavným pruhem. Stejně otravný jako level 1, ale již potenciálně nebezpečný ostatním. Kombinace arogance a ignorování základních bezpečnostních silničních pravidel z tohoto zmrda dělají asi tak příjemný zážitek jako stoupnutí bosou nohou na hřebík. Silniční zmrd level 3: Přejíždění v horizontu, nepřehledné zatáčce a obecně tam, kde předjíždí pouze a jen opice po lobotomii. Obecně kombinace absence pudu sebezáchovy, přecenění svých schopností, arogance k životu svému i ostatních a generální ztráta soudnosti. Silniční zmrd bonusový level: Cyklozmrdi (neplést si s cyklisty), kteří mají k dispozici cyklostezky a přesto jedou v širokém hloučku po komunikaci. Ideálně, když u přechodu, kde mají červenou, přejedou na chodník mezi chodci a na druhé straně opět sjedou a pokračují. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Ad1. ? Jako ze zipuje? Druhy pruh, ktery prestane byt prubezny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 8 minutami, hinkle napsal: Ad1. ? Jako ze zipuje? Druhy pruh, ktery prestane byt prubezny? Příklad: Drtivá část řidičů chce pokračovat v jízdě rovně a v levém pruhu je kolona. Citovaný zmrd předjede celou kolonu pravým pruhem a připojí se zprava do kolony, nebo před kolonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 49 minutami, Sněhulák napsal: Silniční zmrd bonusový level: Cyklozmrdi (neplést si s cyklisty), kteří mají k dispozici cyklostezky a přesto jedou v širokém hloučku po komunikaci. Ideálně, když u přechodu, kde mají červenou, přejedou na chodník mezi chodci a na druhé straně opět sjedou a pokračují. Jedna čerstvá zkušenost z Francie, ale lze jí vysledovat i v ostatních západních státech: cyklozmrdi jedou v širokém hloučku i třeba velmi pomalu, protože kopec. Auta za nima normálně počkají na vhodný okamžik k předjetí a bez jakékoliv problému předjíždějí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 4 minutami, kral083 napsal: Jedna čerstvá zkušenost z Francie, ale lze jí vysledovat i v ostatních západních státech: cyklozmrdi jedou v širokém hloučku i třeba velmi pomalu, protože kopec. Auta za nima normálně počkají na vhodný okamžik k předjetí a bez jakékoliv problému předjíždějí... A také se 4 metry od nich podélně táhne krásná nevyužívaná cyklostezka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Většinou v těch místech byla propast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 18 minutami, kral083 napsal: ...Auta...normálně počkají...bez problému... No ovšem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna No, v Česku bych se držel (jako cyklista i jako řidič motorového vozidla) zákonné dikce. tedy: Cyklisté smějí jet jen jednotlivě za sebou. Co je na tom k nepochopení? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Přikládám screen s příkladem o čem jsem psal. Toto je úsek, kde denně jezdím a cyklozmrdi jsou tam úplně běžní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna A při předjíždění cyklozmrdů (neplést s cyklisty) čistím čelní sklo pro dobrou viditelnost od toho co z nich odpadlo a hmyzu který se u nich vyskytoval pomocí ostřikovače čelního skla 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Eště bych na ně pro jistotu flusnul z vokýnka. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Před hodinou, JR_2010 napsal: Eště bych na ně pro jistotu flusnul z vokýnka. To zase ne, při jejich předjíždění se raději věnují řízení, protože občas kličkují jako zajíci i při jízdě na rovném úseku bez převýšení, že ani ta předepsaná vzdálenost není bezpečná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se