Jump to content

Recommended Posts

K Syflistum, já jsem skromnej, mě stačí když jsou vidět. Trocha světlejšího oblečení + blikačka nebo alespoň odrazka za šera a je skoro nirvána. Pánům Cyklistům s radarem pak děkuji probliknutím směrovek.

• Upvote 1

před 48 minutami, hinkle napsal:

Pozor! Nejdůležitější hlasování vašeho života! AirBaltic plánuje pojmenovat 48 svých letadel po baltských městech. Na tomto seznamu je i hezké přístavní  estonské město*Kunda*. Podpořte ho svými hlasy. Hlasování končí 22. srpna. https://vote.airbaltic.com

Odhlasováno😁

před 18 minutami, Thomas napsal:

Odhlasováno😁

Nedá se nedat hlas při představě, že by díky chronomagu získalo palmu vítězství 🤣

• Upvote 1

před 11 hodinami, childe napsal:

To zase ne, při jejich předjíždění se raději věnují řízení, protože občas kličkují jako zajíci i při jízdě na rovném úseku bez převýšení, že ani ta předepsaná vzdálenost není bezpečná

Jasny, tim ostrikovacem jiste prispejes k celkove bezpecnejsi dopravni situaci.

před 21 hodinami, Sněhulák napsal:

Jenom se potřebuji vyventilovat...

• Silniční zmrd level 1: předjíždí kolonu aut druhým pruhem a pak se na sílu zařazuje do čela kolony. Nepříjemný jak bodavý hmyz v létě. Není tak nebezpečný jako vyšší levely, ale jeho psychopatie znechucuje každodenní cestování.
  • Silniční zmrd level 2: Předjíždí záchranářskou uličkou, popř. za vozy IZS, nebo na dálnici odstavným pruhem. Stejně otravný jako level 1, ale již potenciálně nebezpečný ostatním. Kombinace arogance a ignorování základních bezpečnostních silničních pravidel z tohoto zmrda dělají asi tak příjemný zážitek jako stoupnutí bosou nohou na hřebík.
  • Silniční zmrd level 3: Přejíždění v horizontu, nepřehledné zatáčce a obecně tam, kde předjíždí pouze a jen opice po lobotomii. Obecně kombinace absence pudu sebezáchovy, přecenění svých schopností, arogance k životu svému i ostatních a generální ztráta soudnosti.
  • Silniční zmrd bonusový level: Cyklozmrdi (neplést si s cyklisty), kteří mají k dispozici cyklostezky a přesto jedou v širokém hloučku po komunikaci. Ideálně, když u přechodu, kde mají červenou, přejedou na chodník mezi chodci a na druhé straně opět sjedou a pokračují.

Přiznám se- já je předjedu, zanadávám si, pak si doma najdu kolik stála ta cyklostezka . zanadávám si podruhé a pak už nic.  

• Upvote 1

před 14 hodinami, hinkle napsal:

Pozor! Nejdůležitější hlasování vašeho života! AirBaltic plánuje pojmenovat 48 svých letadel po baltských městech. Na tomto seznamu je i hezké přístavní  estonské město*Kunda*. Podpořte ho svými hlasy. Hlasování končí 22. srpna. https://vote.airbaltic.com

Odhlasováno a rozšířeno 😄 

• Upvote 1

před 7 minutami, ohrenstein napsal:

Cyklista na silnici je sranda, ale na chodníku nebo lesni pěšince. Zezadu jentak prosviští. Jako pěšec s nima mám daleko větší problém než-li jako motorista.

Jako cyklista, motorista i turista souhlasim. Jet na kole pilu po cestach kde se (dovolene) pohybuji i chodci je o drzku a je to odpovednost cyklisty aby svoji jizdu prizpusobil. Naopak na silnicich me prijde, ze ta nenavist k cyklistum je nekdy zbytecne prehnana. Zvlast na silnicich nizsi tridy.

• Upvote 2