kopis Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 17 hodinami, hopa26 napsal: https://x.com/mercurybarbora/status/1880566952743313699?s=46 Krásně si je povodila. Bohužel komu to má dojít to nedojde. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Tyjo at na to koukam jak chci, ten zmrd Musk fakt dvakrat celkem tvrde zahajloval, zejo? Mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Nemyslim si, on je jenom debil. Teda doufam 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Myslím, že s tím hajlováním a debilem v politice mají Češi již určitou zkušenost. Dokonce tady na Chronomagu měl ten borec svého obhájce, takže vopatrně .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna @nickolas To se prave bojim ze ne - at je jakej je, blbej neni a podle me sakra dobre vedel, co dela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Jak říkám, doufám že je jen debil Ale že by mě to nějak extra uklidnilo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna ...si myslím, že když to viděl Turek, tak mu ta pravačka taky cukla.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna na tohle jsem si hned vzpoměl. "Otče, slyšel jsem, že jste teďka rasista. Měly bysme bejt taky?" Tak snad ta projížďka dějinama nebude moc drsná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Nastesti jsme zase o krok pred nimi: The use of artificial intelligence in the EU will be regulated by the AI Act, the world’s first comprehensive AI law. Find out how it will protect you. https://www.europarl.europa.eu/topics/en/article/20230601STO93804/eu-ai-act-first-regulation-on-artificial-intelligence Three top tech firms on Tuesday announced that they will create a new company, called Stargate, to grow artificial intelligence infrastructure in the United States. https://edition.cnn.com/2025/01/21/tech/openai-oracle-softbank-trump-ai-investment/index.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Tak prej Ave Cézar... (podle Expresu...) Glosa: Musk není problém, problém je zoufalá levice, která to neunesla a vymyslela si jeho „hajlování“ - Expres.cz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Jednoduše PAS v kombinaci s ADHD + nějaké drogy ( předpokládám THC s extází) = Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Musk byl vždycky jinej, prostě každý Génius je v něčem originální, hodně si jich neumí ani zavázat boty Jinak nevěřím že by hajloval....to mi k němu moc nesedí, takové hovado to zase není. A pravdu se nikdy nedozvíme, protože by to musel přiznat sám Elon, takže to zůstane u dlouhých debat jedné poloviny expertů že hajloval, druhé že nehajloval..... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 51 minutami, Jehlan napsal: Jednoduše PAS v kombinaci s ADHD + nějaké drogy ( předpokládám THC s extází) = Na koks asi bude mít taky... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna + Ketamin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 33 minutami, African napsal: Musk byl vždycky jinej, prostě každý Génius je v něčem originální, hodně si jich neumí ani zavázat boty Jinak nevěřím že by hajloval....to mi k němu moc nesedí, takové hovado to zase není. A pravdu se nikdy nedozvíme, protože by to musel přiznat sám Elon, takže to zůstane u dlouhých debat jedné poloviny expertů že hajloval, druhé že nehajloval..... génius? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna (upraveno) před 31 minutami, vanderB. napsal: génius? Dle mého názoru pokud průměrný Jihoafričan začne v deseti letech programovat, vyvíjet vlastní hry a o několik let později se stane nejbohatším a velmi vlivným mužem naší planety, jé svým způsobem génius Upraveno 22. ledna uživatelem African 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Taky mi hajlování Muska moc nepřipadá. Spíš si vzpomenu na ruský fake fotky, jak hajlujou Ukrajinci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 10 minutami, African napsal: Dle mého názoru pokud průměrný Jihoafričan začne v deseti letech programovat, vyvíjet vlastní hry a o několik let později se stane nejbohatším a velmi vlivným mužem naší planety, jé svým způsobem génius His father said: "We were very wealthy. We had so much money at times we couldn't even close our safe," a i kdyby to nebyla pravda, tak mu otec, který ho podle všeho šikanoval dal na jeho první velký projekt Zip2 20 000 USD, což bylo 10 % všech investic Měl, nebo má čuch, to jo, ale jeho praktiky mi nejsou po chuti...navíc jak si všechno přivlastňoval a přivlastňuje, skoro to vypadá, že postavil Teslu sám a raketu taky a lidi mu to žerou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 48 minutami, vanderB. napsal: His father said: "We were very wealthy. We had so much money at times we couldn't even close our safe," a i kdyby to nebyla pravda, tak mu otec, který ho podle všeho šikanoval dal na jeho první velký projekt Zip2 20 000 USD, což bylo 10 % všech investic Měl, nebo má čuch, to jo, ale jeho praktiky mi nejsou po chuti...navíc jak si všechno přivlastňoval a přivlastňuje, skoro to vypadá, že postavil Teslu sám a raketu taky a lidi mu to žerou Stačí prostě napsat že ti není sympatickej Mě dříve byl, ale dnes už ho taky dvakrát nemusím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se