Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Myslím, že s tím hajlováním a debilem v politice mají Češi již určitou zkušenost. Dokonce tady na Chronomagu měl ten borec svého obhájce, takže vopatrně ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nastesti jsme zase o krok pred nimi:

The use of artificial intelligence in the EU will be regulated by the AI Act, the world’s first comprehensive AI law. Find out how it will protect you.

https://www.europarl.europa.eu/topics/en/article/20230601STO93804/eu-ai-act-first-regulation-on-artificial-intelligence

Three top tech firms on Tuesday announced that they will create a new company, called Stargate, to grow artificial intelligence infrastructure in the United States.

https://edition.cnn.com/2025/01/21/tech/openai-oracle-softbank-trump-ai-investment/index.html

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Musk byl vždycky jinej, prostě každý Génius je v něčem originální, hodně si jich neumí ani zavázat boty 🤣 Jinak nevěřím že by hajloval....to mi k němu moc nesedí, takové hovado to zase není. A pravdu se nikdy nedozvíme, protože by to musel přiznat sám Elon, takže to zůstane u dlouhých debat jedné poloviny expertů že hajloval, druhé že nehajloval.....

• Like 2
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři

před 33 minutami, African napsal:

Musk byl vždycky jinej, prostě každý Génius je v něčem originální, hodně si jich neumí ani zavázat boty 🤣 Jinak nevěřím že by hajloval....to mi k němu moc nesedí, takové hovado to zase není. A pravdu se nikdy nedozvíme, protože by to musel přiznat sám Elon, takže to zůstane u dlouhých debat jedné poloviny expertů že hajloval, druhé že nehajloval.....

génius? 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, vanderB. napsal:

génius? 

Dle mého názoru pokud průměrný Jihoafričan začne v deseti letech programovat, vyvíjet vlastní hry a o několik let později se stane nejbohatším a velmi vlivným mužem naší planety, jé svým způsobem génius 😉

Upraveno uživatelem African
  • Like 1
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, African napsal:

Dle mého názoru pokud průměrný Jihoafričan začne v deseti letech programovat, vyvíjet vlastní hry a o několik let později se stane nejbohatším a velmi vlivným mužem naší planety, jé svým způsobem génius 😉

His father said: "We were very wealthy. We had so much money at times we couldn't even close our safe,"
a i kdyby to nebyla pravda, tak mu otec, který ho podle všeho šikanoval dal na jeho první velký projekt Zip2 20 000 USD, což bylo 10 % všech investic

Měl, nebo má čuch, to jo, ale jeho praktiky mi nejsou po chuti...navíc jak si všechno přivlastňoval a přivlastňuje, skoro to vypadá, že postavil Teslu sám a raketu taky a lidi mu to žerou

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 48 minutami, vanderB. napsal:

His father said: "We were very wealthy. We had so much money at times we couldn't even close our safe,"
a i kdyby to nebyla pravda, tak mu otec, který ho podle všeho šikanoval dal na jeho první velký projekt Zip2 20 000 USD, což bylo 10 % všech investic

Měl, nebo má čuch, to jo, ale jeho praktiky mi nejsou po chuti...navíc jak si všechno přivlastňoval a přivlastňuje, skoro to vypadá, že postavil Teslu sám a raketu taky a lidi mu to žerou

Stačí prostě napsat že ti není sympatickej 😆 Mě dříve byl, ale dnes už ho taky dvakrát nemusím...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...